Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.14. 10:19

 

Olvasónk elmondta, hogy a Szolnoki út, úgynevezett láncházaknál lévő részén, és Vilola utca környékén is botrányos az út állapota. Megmutatjuk. Ez valóban nem századunkhoz méltó állapot! Ezek nem útviszonyok, hanem ÚTISZONYOK! LV

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.13. 15:18

Olvasónk írja: T. Szerkesztőség! Ez a fiatalember, aki törve angolul beszél, erőszakkal állít autókat meg a törteli úton, a tetétleni leágazás előtt. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.13. 15:02

Olvasónk küldte az itt látható képeket azzal, hogy sajnos a Mónus Illés utca útburkolata is hagy enyhén szólva kívánnivalót maga után.... Sajnos ez nem egyedi jelenség Abonyban. Út ügyben igazán nagy elamaradásaink vannak. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.11. 17:28

 

Felháborodott olvasónk azt mondja, hogy az ő utcájukat kivéve minden környező utcát rendbe tettek, csak az övék maradt ennyire borzalmas állapotban. Mélységesen felháborítja az, amit történt, történik vele, és a többi utcalakóval. 

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.11. 17:18

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy a képen látható táblát folyamatosan kidönti valaki. A Csiky Gergely út sarkán lévő táblára ezúttal érdekes felirat is került:  Rendőr kutyák... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.09. 11:21

 

Olvasónk azt mondja, hogy megdöbbenéssel vette észre, hoyg nagy építkezés kezdődött meg szomszédjában úgy, hogy előzetesen senki, de senki nem kérte ki a véleményét. A szomszédoknak pedig ilyen esetben van vétó joguk. Legalábbis ő úgy tudta. Aztán volt, aki közölte vele, hogy mivel külterületen él, így nem kellett őt megkrédezni arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság közreműködésével lehet-e ide építeni. Minden illetékes széttárta a kezét, az építkezés megkezdődött, ezt mondják. Pedig a lakos attól fél, hogy ingatlanának értéke ettől jelentősen csökkenni fog. 

 


Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.07. 19:39

 

Olvasónk mondja: Szerintem ez a hónap citromdíját elvihetné! Először azt hittem, hogy be akar fordulni, majd láttam, hogy nem, ez az autó parkol, nincs benne senki. 

Ha Ön is lát hasonlót, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.07. 19:24

 

Olvasónk: Kérlek hivd fel az utazòközönség figyelmét,napi rendszerességgel egy òrát késnek a vonatok 14-17 h között! Ráadásul a jegykiadó automaták már megint nem üzemelnek! ELEGEM van!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.06. 10:27

 

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy Abonyban az utcákat járja egy fehér autó. Ebben két férfi csücsül, kreol bőrűek. Az egyik egy idősebb férfi, a másik egy fiatal, fején baseball sapka. A gyanútlan járókelőket állítják meg azzal az ürüggyel, hogy bizonyos utcákat keresnek. Aztán jön egy kis színjáték, próbálnak telefonálni, és közlik, hogy elromlott a mobil telefonjuk. Majd ezek után kérik az " áldozatot ", hogy adják kölcsön a mobil telefonjukat.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.05. 15:57

A Ceglédi Panoráma írja: Márkus Viktória olvasónk írt lapunknak olvasói levelet az OTP ceglédi be- és kifizető ATM-jével kapcsolatos vesszőfutásáról: olvasónk befizetendő pénzét elnyelte az automata úgy, hogy nem jelent meg a számláján.

 Közélet:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok