Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.11.25. 16:49

 

Olvasónk küldte a Pennynél rosszul parkoló autó képét. Ha ön is lát hasonlót, kérjük küldje el ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.15. 11:29

Olvasónk: A csatorna készìtők erőlködnek újra! Az idősek a célpontjuk! Erőszakoskodnak, hogy olcsò pénzért kicserélik a csatornát! Szemét csalò csavargòk!!! Hìvd fel a figyelmüket hogy vigyázzanak nagyon az idősek és a szomszédok is legyenek résen!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.07. 14:13

 

Olvasónk osztja mjeg Önökkel vasárnapi élményeit... Én arra ébredtem hajnali öt előtt, hogy pittyeg a telefonom és küldi nekem a következőket: Mávinfo; a héten 3. alkalommal sz...r volt mindkét jegykiadò!!! Jò lenne ha valaki figyelne erre mert én elutazgatok jegy nélkül... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.06. 14:59

 

Olvasónk mondja: Szeretnék kérni mindenkit, legyen nagyon óvatos! A mai nap folyamán becsöngettek hozzám felajánlott egy férfi nagyon olcsó csatorna cserét! Mondtam neki, hogy nem érdekel, de csak győzködött! Akkor ment el, amikor mondtam, hogy kiengedem a kutyát ! 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.06. 10:16

18 éven felülieknek való kép!

 

Az üggyel kapcsolatban megkeresem az illetékest. Olvasónk írja: Mint telefonban említettem Abonyból Szolnok felé haladva a terményszárító utáni dűlőút jobbra már itt is van szemét gumik stb... egyenesen be a vasúti átjárónál jobbra fordulva a fasorban szemetelnek pet palack epitesi törmelék , és a zöldhulladékot is kihordják , falevelek ágak stb folyamatosan illetve állatkinzás is történt sajnos , ma csináltam ezeket a képeket.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.02. 10:05

 

Olvasónk: Szia Veronika! Az még el - elmegy hogy a Tószegi bicikli gyár busza hétfőtől péntekig minden reggel 4:30 körül beindul a Nyári Pál utcában a nagytemető kapujánál mert hogy ott parkol és este 10 körül érkezik a sofőr....

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.02. 09:40

 

Olvasónk egy valós, reális problémára hívta fel figyelmünket. Jelesül arra, hogy hosszú évelk óta nincsenek kamerák az abonyi vasútállomás előtt, ahonnan menetrend szerint simán lopkodják a kerékpárokat. Szabad préda minden ott elhelyezett drótszamár....

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.26. 08:56

Hihetetlennek tűnő történet, de sajnos igaz. Az egyik abonyi iskola diákjainak szülei egy napokkal korábban már elméletileg kiállított számlát csak október 25-én kapták meg, melynek befizetési határideje október 24. Olvasónk kiakadt, mert azt mondja, nem tud a Postára rohanni. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.23. 16:35

 

A képet kedves olvasónk küldte nekünk azzal, hogy a jelek szerint hiába épül a közelben az új parkoló, ha a lakosok a képen látható módon parkolnak. Ha Ön is lát hasonló bosszantó jeéenséget, küldje be nekünk a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.19. 10:18

Olvasónk írja: Az E.ON mai munkája egy viszonylag sűrűn, jórészt idősek lakta dűlőben. Bejutni csak úgy lehet ha valaki megy az autó előtt és takarítja az utat.


Tényleg csak így lehet?


Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok