Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.03. 20:40

 

Megrökönyödött olvasónk azt mondja, hogy Volner János rárepül az idősekre Abonyban, teszi ezt oly módon, mint az úgynevezett THM, azaz a banki hirdetések esetében az úgynevezett Teljes Hiteldíj Mutató, amit csak apró betűvel a reklámok végén jegyeznek meg. Talán az sem véletlen, hogy a remek operett produkció NEM szerepel a Kultúra Háza programjai közt a facebookon.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.01. 11:37

 

Olvasónk írja, és azt gondom, hogy teljesen igaza is van. Ezennel szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy ha lehet, fessék fel a burkolati jeleket :) Íme, Olvasónk levele: Kedves Veronika! Nem szeretnék senkit piszkálni vagy bántai, de szerintem megérne egy cikket a parkolók felfestésének kijelölése amennyiben egyet értesz. Minap pár perce tapasztaltam ezt a helyzetet Abonyban ami felháborított kicsit. Szerintem a képen látható helyet nem 3 vagy 1 autónak tervezték. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.23. 10:42

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk írja: Jó napot.Nem tudom kihez lehetne fordulni a panaszommal.Közúti probléma van folyamatosan itt Abony központban a vas-műszaki bolt sarkán. Amióta megváltoztatták a forgalmi rendet folyamatosan problémák vannak, nagyon sokan még mindig nem tudják kinek mikor van elsőbbsége, hiszen senki nem figyel a táblára, sokaknak be van idegződve, ahogyan régen volt. De a legnagyobb problémát még is csak a nagy teher autók és kamionok okoznak.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.07. 20:07

 

Olvasónk: " Segítsen már valaki! Ellepték az un. 10-es sarkot a patkányok! Több olvasónk is telefonált ma, hogy a Szolnoki út Hunyadi út saroknál az úgynevezett 10-es sarkon hemzsegnek a patkányok!  Ez a Szolnoki úti útest és a gyalogjárda közötti földes terület. Mindenütt csak patkánylyuk. Három, négy patkányt is lehet sokszor látni napközben is. Annyira szelídek, hogy az emberek közelsége sem zavarja őket. "

Ezúton is kérjük Abony város vezetőségét, különös tekintettel az új jegyzőt- akinek ez hatáskörébe tartozik- , hogy tegyen valamit és szólítsa fel az ingatlanok tulajdonosait, hogy lépjenek a tettek mezejére! 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.02. 11:55

 

Az alábbiakban olvasónk levelét osztom meg Önökkel, teljes terjedelmében, változtatás nélkül: Apukám szívpanasszal ment be az ügyeletre, tudván, hogy szívének csak egy kis része működik. Ezek után fél óra múlva ért oda a mentő, kocsival hamarabb átvittük volna a kórházba! Türelmesen várt szegény, mint egy járóbeteg, aki majd valamikor sorra kerül!


Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.26. 19:08

 

Kedves Olvasónk írja a következőt: Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy szerinted lenne-e értelme írni arról, hogy a Gyulai sulit jó lenne akadálymentesíteni? Régóta gondolkodom ezen. Nekem pl. babakocsival kész túra eljutni a gyerekért, hátra a régi technika épületbe. Az üvegfolyosó felől is mindkét bejárat csak lépcsővel közelíthető meg.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.21. 14:52

 

Olvasónk írja: Kedves Lőrinczy Veronika!

Szeretnék egy kérdést feltenni,vagy talán épp egy kérés lesz belőle... Egy abonyi fiatalember vagyok, aki lelkes futó és szorgosan edz heti 5 napban, viszont egyedül, és már egy picit vágyom arra,hogy társaságban fussak,olyanokkal akik szintén elhívatottak a futással kapcsolatban. Abonyban működik ilyen "futó egyesület"? Esetleg Ön tud olyanokról akik sűrűn járnak futni és esetleg lehet hozzájuk csatlakozni?

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.18. 13:07

Befizetetlen számláik rendezésére szólítják fel ismeretlenek a gyanútlan lakosokat, akik első látásra igazinak tűnő e- maileket kapnak. Vannak köztük olyanok is, akiknek még szerződésük sincsen, és soha nem is volt ezzel a telefonos társasággal.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.08. 13:35

Olvasónk írja felháborodottan a következőt: Az Alkotmány úton alig lehet közlekedni! Sok kis gödör van benne, pedig a súlyadót ki kell fizetniie minden autósnak! 

Különvélemény:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.07. 13:19

 

Olvasónk küldte be az itt látható képet, melyen észlelhető, hogy valaki mérgében szétverte az abonyi MÁV állomáson található jegykiadó automata üvegét. Hosszú folyamat vezetett el idáig, ugyanis már hónapok óta üzemképtelen az amit a képen látunk. Ezzel is borzolja a MÁV az utasok idegeit... Nem csoda, hogy valakinél elszakadt a cérna, és kárt is tett benne....

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok