Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.05.25. 17:54

 

Abony tegnap csúnyán elúszott ismét, a rengeteg hirtelen lezúduló csapadék miatt. Ezt nincs olyan rendszer, mely képes lenne elvezetni. Olvasónk küldte az itt látható képeket. LV

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 17:29

 

Az itt látható eseményt kedves Olvasónk küldte be azzal, hogy Szolnokon a Szapáry úton is divat az úgynevezett hülyén parkolás. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje be nekünk IDE: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 17:22

 

Kérünk mindenkit, hogy közlekedjen nagyon óvatosan, mert a volt négyes úton a kerékpársávban balesetveszélyes üvegdarabok vannak! Olvasónk írja: A volt négyesen a kerékpársávban mindkét irányban összetört sörös illetve más típusú italos üvegek vannak szilánkjai vannak.

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.15. 13:27

 

Kedves Olvasónk küldte be az itt látható oszladozó cica tetemről a képet, kérve tisztelettel, hogy tüntessék el onnan, ha lehet... Ezt írja: Most már nagyon zavarja a szemem sajnos ez a macska tetem több hónapja a Radák út 43 szám alatt az árokban van!

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.15. 08:28

 

Sajnos Abonyban a csapadékvíz elvezetés rendszere nem áll magas fokon, és ráadásul NEM tisztítják ki kellőképpen a rendszert. Ezt mutatja az a pár kép is, amit kedves Olvasónk küldött a ma reggeli, esőzés utáni állapotokról. Ezt írja: Bokáig erő vízben gázolunk, hajrá önkormányzat hajrá abokom!! Vízelvezetés--0%!

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.13. 19:21

 

Olvasónk: " Szia, van nekem egy problémám, amivel nem tudom lehet valamit kezdeni. A Kőrösi Csoma Sándor utcából ha jössz kifelé egyszerűen a tujáktól jobbra nem lehet kilátni, csak ha már teljesen kint van az autó. " Hát, ahogy a képet nézem, igaza van az Olvasónak. A tuják gyönyörűek, de balesetveszélyesek. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.13. 19:00

 

Olvasónk nagyon szomorúan mesélte, hogy az egyik abonyi autószerelő csúnyán átverte. Az abonyi hölgy elvitte hozzá autóját javításra, és a " szerelő " menet közben az új akkumulátorát kicserélte egy régire és kisebb teljesítményűre. " Nagyon el vagyok keseredve. Kiben bízhatok meg? Komolyan mondom, hogy nem tudom. Azért, mert én nő vagyok, még nem vagyok hülye! Kikérem magamnak ezt az egészet. Úgy kicserélte a kocsimban a drága aksit egy ócskára, hogy az be sem indul mindig azóta! Az a baj, hogy nem tudom bizonyítani azt, amit velem tett. Ez borzalmas.

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.09. 15:54

Olvasónk írja:

Nem tudom az abonyi református temető karban tartásáért ki az illetékes? Mert amit ott lehet látni az borzasztó! A fű térdig ér kerékpárral sem lehet elmenni a vasút felé haladva a hátsó részén.A szemét elszállításról nem is beszélve! 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.08. 10:15

 

Olvasónk: Elhagytam egy lakatkulcsot a Kossuth tér-Csillag Zsigmond- Vak Bottyán-Katona-József útirányon. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy adja vissza a kulcsot, mely más számára értéktelen. Telefon: 0653 361 410

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.08. 09:33

 

Olvasónk írja: Az utóbbi években a Helyi Önkormányzat kismértékben ugyan, de támogatott különböző a Város érdekeit is szem előtt tartó, a Város hírnevét erősítő, több száz helyi és vidéki polgárt, felnőttet és gyermeket megmozgató a helyi Civil Szervezetek által rendezet rendezvényt. Volt ezek között sportrendezvény (futás, triatlon, akrobatika, labdarúgás), lovas rendezvény,íjászat és gyermeknapi horgászverseny és családi nap és még számos esemény.

 


Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok