Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.08.21. 15:55

 

Illegális hulladéktelep.... Ezzel kell szembesülnie Olvasónknak, nap, mint nap nézheti, ahogyan a veszélyes hulladék gyülemlik.... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:19

 

Elvileg Abony pénzt nyert pályázaton a dűlőutak felújítására, karbantartására, ám a lakk azóta is hiába várják a csodát, nem történik semmi. Azt mondják, elegük van már, hiszen úsznak a sárban. Nem értik, miért nem valósul meg a projekt. Olvasónk:

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:07

 

Katasztrofális helyzet uralkodik Abony egyetlen játszóterén, ahol hetek óta nem voltak képesek levágni a füvet sem.... Több szülő is felháborodva keresett meg, és küldtek képet az állapotokról, mely valóban szégyenteljes, parlagfű is tenyészik. Egykor nagy öröm volt, hogy lett végre egy valamirevaló játszótere a városnak, melyet közadakozásból építettek meg. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:01

 

Sajnos úgy tűnik a helyi önkormányzati illetékesek nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a házak, porták rendben legyenek, és ne méteres vagy még nagyobb gazt kelljen a szomszédoknak nap, mint nap lesniük. Hálát adhat a sorsnak az az abonyi polgár, aki nem ilyen szomszéd mellett él. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 07:41

 

Olvasónk: Ember nagyságú a gaz van ezen a portán, ami nagyrészt parlagfű! Minden évben ez van és hiába jelentettem az elmúlt években az önkormányzatnak semmi nem történt. Volt hogy döglött csirke és szemét hegyek voltak a kertük végén... 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 11:03

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olvastam az "ember magasságú dudva" cikket...amiről eszembe jutott, hogy megfotózhatnád az Arany János- Dorottya utca sarkán lévő szép, új építésű ház környékét is....az év nagy részében elhanyagolt, igénytelen, Abony város központjában.
A Radák úti iskoláben is lképesztő a helyzet, a kerítés mellett szépen megnőtt már a gaz ott is. Már a magját szórja lassan, kb 6-7 hete nem volt levágva a fű.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 10:53

 

Kedves Olvasónk írja: Egy apró, de talán annál nagyobb jelentőségű kéréssel fordulok hozzád, olvasói panaszlevél formájában. Tegnapi nap tanúja lehettem az alábbi véleményem szerint arcátlanságnak. A nagytemetőhöz kiépített gyalogátkelőhely kellős közepére parkolt az illető az autójával, amit természetesen le is állított, lezárt és ott hagyott. A ház körül számos parkolási lehetőség adott!!!!  

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:46

 

Olvasónk végső elkeseredésében írja a következőt: Tisztelt Abonyiak! A tudomásukra szeretném hozni hogy többé nem leszek elnézö és ahol tüzet vagy füstöt látok a tűztilalom alatt, oda ki fogom hívni a tűzoltókat a rendőrökkel együtt és bizonyítani fogom video felvétellel. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.03. 09:39


Nem mindannapos jelenség, amit a képen látunk. Ennek a járgánynak a tulaja biztosan autónak érezte magát, hogy a péntek reggeli csúcsforgalomban bepöccintette egy kocsinyi helyre a verdáját. Kérjük, ha Ön lát hülyén parkolást, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.31. 08:34

 

Olvasónk kiakadt, mert a Jókai utcai játszótérnél a képen látható dolgot vette észre a vízelvezető árokban, a kanyarban, a volt konzervgyár háta mögött. A halak nem rég pusztulhattak el még nem bűzlenek, de hamarosan a tetemek oszlani kezdenek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok