Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.08.21. 15:55

 

Illegális hulladéktelep.... Ezzel kell szembesülnie Olvasónknak, nap, mint nap nézheti, ahogyan a veszélyes hulladék gyülemlik.... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:19

 

Elvileg Abony pénzt nyert pályázaton a dűlőutak felújítására, karbantartására, ám a lakk azóta is hiába várják a csodát, nem történik semmi. Azt mondják, elegük van már, hiszen úsznak a sárban. Nem értik, miért nem valósul meg a projekt. Olvasónk:

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:07

 

Katasztrofális helyzet uralkodik Abony egyetlen játszóterén, ahol hetek óta nem voltak képesek levágni a füvet sem.... Több szülő is felháborodva keresett meg, és küldtek képet az állapotokról, mely valóban szégyenteljes, parlagfű is tenyészik. Egykor nagy öröm volt, hogy lett végre egy valamirevaló játszótere a városnak, melyet közadakozásból építettek meg. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 08:01

 

Sajnos úgy tűnik a helyi önkormányzati illetékesek nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a házak, porták rendben legyenek, és ne méteres vagy még nagyobb gazt kelljen a szomszédoknak nap, mint nap lesniük. Hálát adhat a sorsnak az az abonyi polgár, aki nem ilyen szomszéd mellett él. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.13. 07:41

 

Olvasónk: Ember nagyságú a gaz van ezen a portán, ami nagyrészt parlagfű! Minden évben ez van és hiába jelentettem az elmúlt években az önkormányzatnak semmi nem történt. Volt hogy döglött csirke és szemét hegyek voltak a kertük végén... 

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 11:03

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olvastam az "ember magasságú dudva" cikket...amiről eszembe jutott, hogy megfotózhatnád az Arany János- Dorottya utca sarkán lévő szép, új építésű ház környékét is....az év nagy részében elhanyagolt, igénytelen, Abony város központjában.
A Radák úti iskoláben is lképesztő a helyzet, a kerítés mellett szépen megnőtt már a gaz ott is. Már a magját szórja lassan, kb 6-7 hete nem volt levágva a fű.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 10:53

 

Kedves Olvasónk írja: Egy apró, de talán annál nagyobb jelentőségű kéréssel fordulok hozzád, olvasói panaszlevél formájában. Tegnapi nap tanúja lehettem az alábbi véleményem szerint arcátlanságnak. A nagytemetőhöz kiépített gyalogátkelőhely kellős közepére parkolt az illető az autójával, amit természetesen le is állított, lezárt és ott hagyott. A ház körül számos parkolási lehetőség adott!!!!  

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:46

 

Olvasónk végső elkeseredésében írja a következőt: Tisztelt Abonyiak! A tudomásukra szeretném hozni hogy többé nem leszek elnézö és ahol tüzet vagy füstöt látok a tűztilalom alatt, oda ki fogom hívni a tűzoltókat a rendőrökkel együtt és bizonyítani fogom video felvétellel. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.03. 09:39


Nem mindannapos jelenség, amit a képen látunk. Ennek a járgánynak a tulaja biztosan autónak érezte magát, hogy a péntek reggeli csúcsforgalomban bepöccintette egy kocsinyi helyre a verdáját. Kérjük, ha Ön lát hülyén parkolást, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.31. 08:34

 

Olvasónk kiakadt, mert a Jókai utcai játszótérnél a képen látható dolgot vette észre a vízelvezető árokban, a kanyarban, a volt konzervgyár háta mögött. A halak nem rég pusztulhattak el még nem bűzlenek, de hamarosan a tetemek oszlani kezdenek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok