Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6380, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.13. 15:18

Olvasónk írja: T. Szerkesztőség! Ez a fiatalember, aki törve angolul beszél, erőszakkal állít autókat meg a törteli úton, a tetétleni leágazás előtt. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.13. 15:02

Olvasónk küldte az itt látható képeket azzal, hogy sajnos a Mónus Illés utca útburkolata is hagy enyhén szólva kívánnivalót maga után.... Sajnos ez nem egyedi jelenség Abonyban. Út ügyben igazán nagy elamaradásaink vannak. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.11. 17:28

 

Felháborodott olvasónk azt mondja, hogy az ő utcájukat kivéve minden környező utcát rendbe tettek, csak az övék maradt ennyire borzalmas állapotban. Mélységesen felháborítja az, amit történt, történik vele, és a többi utcalakóval. 

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.11. 17:18

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy a képen látható táblát folyamatosan kidönti valaki. A Csiky Gergely út sarkán lévő táblára ezúttal érdekes felirat is került:  Rendőr kutyák... 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.09. 11:21

 

Olvasónk azt mondja, hogy megdöbbenéssel vette észre, hoyg nagy építkezés kezdődött meg szomszédjában úgy, hogy előzetesen senki, de senki nem kérte ki a véleményét. A szomszédoknak pedig ilyen esetben van vétó joguk. Legalábbis ő úgy tudta. Aztán volt, aki közölte vele, hogy mivel külterületen él, így nem kellett őt megkrédezni arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság közreműködésével lehet-e ide építeni. Minden illetékes széttárta a kezét, az építkezés megkezdődött, ezt mondják. Pedig a lakos attól fél, hogy ingatlanának értéke ettől jelentősen csökkenni fog. 

 


Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.07. 19:39

 

Olvasónk mondja: Szerintem ez a hónap citromdíját elvihetné! Először azt hittem, hogy be akar fordulni, majd láttam, hogy nem, ez az autó parkol, nincs benne senki. 

Ha Ön is lát hasonlót, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.07. 19:24

 

Olvasónk: Kérlek hivd fel az utazòközönség figyelmét,napi rendszerességgel egy òrát késnek a vonatok 14-17 h között! Ráadásul a jegykiadó automaták már megint nem üzemelnek! ELEGEM van!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.06. 10:27

 

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy Abonyban az utcákat járja egy fehér autó. Ebben két férfi csücsül, kreol bőrűek. Az egyik egy idősebb férfi, a másik egy fiatal, fején baseball sapka. A gyanútlan járókelőket állítják meg azzal az ürüggyel, hogy bizonyos utcákat keresnek. Aztán jön egy kis színjáték, próbálnak telefonálni, és közlik, hogy elromlott a mobil telefonjuk. Majd ezek után kérik az " áldozatot ", hogy adják kölcsön a mobil telefonjukat.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.05. 15:57

A Ceglédi Panoráma írja: Márkus Viktória olvasónk írt lapunknak olvasói levelet az OTP ceglédi be- és kifizető ATM-jével kapcsolatos vesszőfutásáról: olvasónk befizetendő pénzét elnyelte az automata úgy, hogy nem jelent meg a számláján.

 Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.03. 20:40

 

Megrökönyödött olvasónk azt mondja, hogy Volner János rárepül az idősekre Abonyban, teszi ezt oly módon, mint az úgynevezett THM, azaz a banki hirdetések esetében az úgynevezett Teljes Hiteldíj Mutató, amit csak apró betűvel a reklámok végén jegyeznek meg. Talán az sem véletlen, hogy a remek operett produkció NEM szerepel a Kultúra Háza programjai közt a facebookon.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok