Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6757, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.08.08. 11:03

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olvastam az "ember magasságú dudva" cikket...amiről eszembe jutott, hogy megfotózhatnád az Arany János- Dorottya utca sarkán lévő szép, új építésű ház környékét is....az év nagy részében elhanyagolt, igénytelen, Abony város központjában.
A Radák úti iskoláben is lképesztő a helyzet, a kerítés mellett szépen megnőtt már a gaz ott is. Már a magját szórja lassan, kb 6-7 hete nem volt levágva a fű.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.08. 10:53

 

Kedves Olvasónk írja: Egy apró, de talán annál nagyobb jelentőségű kéréssel fordulok hozzád, olvasói panaszlevél formájában. Tegnapi nap tanúja lehettem az alábbi véleményem szerint arcátlanságnak. A nagytemetőhöz kiépített gyalogátkelőhely kellős közepére parkolt az illető az autójával, amit természetesen le is állított, lezárt és ott hagyott. A ház körül számos parkolási lehetőség adott!!!!  

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.07. 13:46

 

Olvasónk végső elkeseredésében írja a következőt: Tisztelt Abonyiak! A tudomásukra szeretném hozni hogy többé nem leszek elnézö és ahol tüzet vagy füstöt látok a tűztilalom alatt, oda ki fogom hívni a tűzoltókat a rendőrökkel együtt és bizonyítani fogom video felvétellel. 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.08.03. 09:39


Nem mindannapos jelenség, amit a képen látunk. Ennek a járgánynak a tulaja biztosan autónak érezte magát, hogy a péntek reggeli csúcsforgalomban bepöccintette egy kocsinyi helyre a verdáját. Kérjük, ha Ön lát hülyén parkolást, küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.31. 08:34

 

Olvasónk kiakadt, mert a Jókai utcai játszótérnél a képen látható dolgot vette észre a vízelvezető árokban, a kanyarban, a volt konzervgyár háta mögött. A halak nem rég pusztulhattak el még nem bűzlenek, de hamarosan a tetemek oszlani kezdenek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.25. 08:36

 

Ezt a képet kedves Olvasónk küldte. A képen egy meglehetősen egoista autós látható, ahogyan extrém hülyén parkol. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük, küldje el a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.21. 12:24

 

Kedves Olvasónk felháborodva írt nekük. Azt mondja, hogy traktorokkal, pótkocsi számra hordja a zöldhulladékot a helyi önkormányzat a volt vadaspark területére, az erdőbe. Képeket is küldött. " Ezért édemes volt elköltöznie a vadasparknak! Tudom, hogy ez zöldhulladék, de akkor is! Nagyon fel vagyok háborova! Egész pótkocsikkal hoznak ide vágott sövényt, gallyakat, mindent ! "- mondja olvasónk

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.17. 18:53

 

Az egyik abonyi érintett lakos végső elkeseredésében hívott fel, elmondta, hogy most már végképp nem tudja, hogy mi lesz, mert jövő hónap elejétől minden őrzött kerékpártárolási lehetőség megszűnik az abonyi vasútállomásnál. Pedig ennek hagyománya van... Sok- sok évtizede az idősek megengedték, hogy a kerékpárokat az utazók betegyék az udvarukra, ahol azok teljes biztonságban voltak. Az idősek elköltöztek, házaikat eladták, vagy elhunytak.

 

Most az utolsó ilyen lehetőségnek is vége van, a néni költözik. Mindsannyian tudjuk, hogy a vasútállomási térfigyelők sehova nincsenek bekötve, nem látnak.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:20

Kedves abonyi Olvasónk fényképezte le azt amit a képen láthatunk, ez nem más, mint egy tuba, azaz egy bébitornádó. A mostani szélsőséges, meglehetősen érdekes időjárás magával hozza az ilyen dolgokat is.  Hogy mi is az a tuba az égen? 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.12. 09:11

 

Kedves Olvasónk kapta lencsevégre a képen látható döglött választási malacot, mely ott bűzölög napok óta a Vasút úti nádasban. Nem tudom, ki lehetett az a bunkó, aki a dögöt itt elhelyezte, de úgy gondolom, hogy a malac nem a saját lábain ment oda, majd fulladt bele a kanálisba.

 

Egészségünk:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?
   
 IGEN, mindenképpen! Na végre! 
 Nem is tudom, talán lehet.... 
 NEM! Szuper az ami van! 
 Van Abonynak városvezetése? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok