Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6534, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.06.27. 11:36

 

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy ismeretlen személy ma reggelre az ablakpárkányára tett egy három kulcsból álló kulcscsomót. Kérjük, hogy a jogos tulajdonos, aki szeretné visszakapni a számára nyilván nélkülözhetetlen kulcsokat, hívja a következő számot: 53/360-805

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:24

 

Olvasónk nagyon örül, mert végre eltüntette a szomszéd a dudvatengert udvaráról. Mindezt képpel illusztrált cikkünk megjelenését követően tette meg.  Ilyen volt: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.24. 19:19

 

Kedves, fiatal Olvasónk írja, és azt gondolom, hogy igaza van... : " Szia! a COOP és az OTP közötti járdaszakaszon veszélyes sétálni. nem a járdával van probléma, hanem a bicajosokkal. csomóan ott tekernek. akkor sem a kerékpársáv van használva ha a járda tele van gyalogosokkal. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.22. 09:37

 

Ezt a képet ma reggel készítette kedves Olvasónk egy járgányról, melynek valóban nem itt lenne a helye.... Lehet, hogy tulajdonosa azt gondolja, hogy autóval érkezett.... Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje el nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.15. 19:02

 

Olvasónk a tettek mezejére lépett, mert a vasútállomást lehetetlen biztonságosan megközelíteni járda hiányában. Nagyon bízik abban, hogy a körzet képviselője segít. Ő nem más, mint az alpolgármesterasszony, Dévainé Kazinczy Sára. Ezt az alábbiakban elérhető dokumentumot beküldte neki, és a Műszaki Osztály vezetőjének is. Kíváncsian várjuk, hogy mi történik.... Reméljük, hogy nem semmi. Ez valóban vérlázító, Olvasónknak igaza van! LV

 

IDE kattintva olvasható a teljes beküldött dokumentum, melyért Olvasónknak szeretettel gratulálunk! Bár több ilyen tettre kész abonyi polgár lenne :)

Olvasónk:

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.15. 18:18Rovatunk támogatója a PURINA Takarmányáruház Abony- Olvasónk valami nagyon fura dolgot észlelt a kertjében. Először azzal hívott fel az egyik barátja, hogy lehet, hogy megint medve járt megint Abonyban, de ezúttal a bocsával. Kértem tőle fényképeket, mert nagyon kételkedtem a dologban.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.12. 09:52

 

Olvasónk elmondta, hogy egy szörnyű kátyú riogatja az abonyaikat a Vasút úton. Szerencsére hamarosan eltűnik, és megszűnik a balesetveszélyes állapot. A Magyar Közút Kommunikációs Osztályának munkatársa adott választ kérdéseimre, és az alábbi információkat küldte el számunkra: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.07. 12:56

 

Olvasónk: Jó napot mindenkinek, elegem van, hogy a fiatalok bedobálják hozzánk a szemetet meg előtünk eldobjàk,  meg az ablakot poénból zőrgetik. Beszéljen mindenki a gyerekével, hogy mi illik mi nem! A Ceglédi útról van szó. Köszönöm

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.06.01. 18:19

 

2018. május 31-én rendezték az abonyi Speciális Otthon immár kilencedik NYÍLT NAPJÁT. A szándék nem csak az volt, hogy a lakók családtagjainak, és a szakma képviselőinek bemutassák magukat, számot adjanak a munkájukról, hanem hogy az abonyi helyi lakosság is megismerhesse egészen közelről az intézmény életét, és több bizalommal, együttérzéssel viszonyuljon az otthonhoz és lakóihoz.


Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.29. 13:54

 

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, változtatás nélkül, teljes terjedelmében: Kedves Vera!

Azért fordulok most hozzád, hogy az alábbi levelemet kérlek, oszd meg a helyi lakossággal és a város vezetőivel, illetve képviselőivel. Ők is had' olvashassák el, hogy a Vasútállomás felé közlekedőknek (akik ingáznak a munkahelyük és a lakóhelyük között) mit kell megtapasztalniuk nap, mint nap és nem beszélve az ott lakók testi épségéről és nyugalmáról.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
   
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok