Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.01.05. 18:54

Olvasónk meséli a következő történetet: Tegnap este sétáltam haza a 12 órás munkából, a templom és a parókia között. Este fél nyolc után pár perccel volt mindez. A parókia oldalában mentem, amikor figyelmes lettem arra, hogy 5-6 kamasz fiúcska hozzám vágott egy öklömnyi követ, a templom oldaláról, fentről. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.05. 18:43

 

Olvasónk panasza a következő: Esetleg kitennéd az oldalra, hogy csecsemő ultrahangra az időpont kérés borzalmas? Van aki 1 héten keresztül folyamatosan telefonál, egy nap alatt is legalább 5-ször telefonálni kell, mire egyáltalán felveszik és az sem kizárt, hogy azt mondják, hogy telefonáljunk jövőhéten, vagy kicsit később. Miért nem lehet a Kostyánban időpontot kérni? Ez így szörnyű és nem mindenki ér rá napokat a telefon mellett ülni, hogy sikerüljön. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.27. 11:34

Olvasónk írja: Hajlamosak az emberek,hogy csak a negatív dolgokat vegyék észre és tegyék szóvá. Az ügyeleten kellemes "csalódás" ért az ünnepek alatt. Sok rosszat hallottam az ügyeletről, így kicsit félve indultam el igénybe venni. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.19. 18:17

 

Olvasónk írja: Napok óta a Szemere Bertalan út végén a villanyoszlopokhoz kirakva a szemét.
Szondi György úttal szemben. Már arra sem vette az illető a fáradságot, hogy bevigye az erdőbe!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.18. 15:57

Olvasónk küldött a hét végén képeket írról, hogy mennyire borzalmas állapotban van a Mikszáth utca.- Cikkünk nyomán megtörtént a csoda, máris megjelentek a munkagépek a területen. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.17. 08:46

 

Nem örvendeznek a Mikszáth utca lakói, és az arra közlekedők sem, akik segítséget kérnek, mert utcájuk lassan járhatatlanná válik. Mutatjuk, milyen. Kérjük, a körzet képvislőjét, segítsen nekik. Köszönjük előre is. LV

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.14. 09:37

 

Kedves Olvasónk küldte be az itt látható képet a Parkolj hülyén rovatba, melyet a Sportcsarnokból készített. Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük küldje be nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.12. 09:12

 

Olvasónk egy termetes méretű patkányt kapott lencsevégre az abonyi piac előtti járdaszakaszon. Kéri, hogy tüntessék el a dögöt innen, és azt is, hogy gondoskodjanak Abony rágcsálómentesítéséről. Legalább a városközpontban! Arról, hogy Abonyban sok a patkány, már sokszor beszámoltunk. Ennek oka többek közt az is, hogy a városban rengeteg az elhanyagolt ingatlan. A tulajdonosokkal a hatóságok sajnos nem tudnak érdemben mit klezdeni. Így jutottunk el ide! Ez sajnos szégyenteljes! LV

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.06. 19:38

 

Olvasónk küldte: Hamarosan turistalátványosság lesz az írországi falucska, ahol a férfiak mellett a kutyák is folyamatos merevedéssel és kangörccsel küzdenek. A Corkban fekvő Ringaskiddy mellett ugyanis van egy gyógyszergyár, ami a helyiek szerint az ott készült kék tabletta gőzét eregeti a település légterébe.

 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.27. 16:57

 

Az alábbi írás valóságtartalmát nem állt módomban ellenőrizni, de azt gondolom, hogy sok igazság lehet benne, főleg, ha egy kétségbeesett levélíró küldi azt be nekem. Íme, most mindenféle kommentár nélkül, vitaindítónak szánom az olvasói levelet, melyben szó esik lopásról, drogról… egyebekről.

Szia Veronika , én minden nap nézem és követem a MIAbonyunkat. Sok dolog van, ami nincsen fent, pedig ott lenne a helye. Én egy mérgesi lakos vagyok, bocsánat a kifejezésért. A Bicskei úton lakom már mintegy fél éve, de ez az év maga a rémálom volt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok