Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.20. 11:59

 

Március 24-én, szombaton karbantartás miatt több vonat nem megy be a Nyugati pályaudvarra a Mávinform szerint. Március 24-én, szombaton felsővezeték-karbantartást végeznek a budapesti Nyugati pályaudvaron, emiatt több vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. Közölték: ezen a napon a Budapest-Esztergom vonalon a vonatok – a Nyugati pályaudvar helyett – Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.31. 12:16

 

Olvasónk nem érti, és más sem. Senki. Hosszú hónapok óta döglődnek az abonyi vasútállomáson a jegykiadó automaták, mellyel borzolják az utazóközönség kedélyeit. A napokban egy új momentummal lett " gazdagabb " a város. Jelesül azzal, hogy az automata már készpénzt nem fogadott el, csak bankkártyát. Ez volt a tegnap esti állapot. Mára mindkét gépezet ismét használhatatlanná vált.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.19. 18:26

 

Pénteken kora délután meghibásodott egy tehervonat mozdonya Ülló és Monor között, így elzárta az egyik vágányt - közölte honlapján a MÁV. Az elakadt szerelvény bevontatásáig egyes járatoknál 10-30 perccel hosszabb volt a menetidő.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.06. 11:52

 

 

Korlátozásokra kell készülni szerdán is a Budapest-Cegléd elővárosi vasútvonalon a Kőbánya-teher pályaudvar vasúti biztosítóberendezésének helyreállítása miatt - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint a monori elővárosi vonatok ideiglenesen szerdán is kimaradnak a menetrendből, míg a lajosmizsei vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek, onnan fordulnak vissza.

Külvilág:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.17. 09:01

 

Késnek a vonatok a budapest-ceglédi vonalon – tájékoztatta a Mávinform csütörtök reggel az MTI-t.
A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 20-60 percet késik több reggeli – főként elővárosi – vonat, mert Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés – közölték.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.26. 11:11

Hétvégén felújításokat végeznek a Budapest–Cegléd–Szolnok vonal Albertirsa és Ceglédbercel- Cserő közötti szakaszán. Emiatt július 28. este nyolc órától 30. vasárnap este kilenc óráig korlátozásokat és menetrendi módosításokat vezetnek be a vonatközlekedésben ? közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.14. 15:16

Alapcikkünk IDE kattintva olvasható a témával kapcsolatban.  Alap probléma: Már nem először fordul elő velem, hogy éppen, hogy beérünk kisfiammal a ceglédi iskolába. Abony felől indulunk, megjegyzem időben. 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.09. 13:36

Már nem először fordul elő velem, hogy éppen, hogy beérünk kisfiammal a ceglédi iskolába. Abony felől indulunk, megjegyzem időben. A város széli, Kórházhoz közeli vasúti átjáróban azonban elakadunk. Hosszú perceken keresztül, általában negyedóra, piros lámpánál és sorompónál állunk. 

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.17. 18:15

Célt értünk. Az abonyi MÁV állomás pottyantós WC-jét cikkünk és levelezésünk után a MÁV lezárta, és helyette kaptunk egy ideiglenes TOI TOI WC-t a gesztenyefa alá. Korábbi cikkünk IDE kattintva elérhető.  Képek a cikkben

 

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.16. 18:30

A Budapest–Vác–Szob, illetve a Budapest–Monor–Cegléd–Szolnok vonalon járnak majd 2019-től a MÁV új, emeletes vonatai. Ez a két legforgalmasabb vonala a MÁV-nak, ezért itt van a legnagyobb szükség az emeletes vonatokra – jelentették be az állami vasúttársaság sajtótájékoztatóján kedden.

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok