Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.02.03. 11:00

 

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt állította bíróság elé azt a férfit, aki részegen bántalmazott egy kalauzt az albertirsai vonaton. A bűnügy vádlottja, egy üllői férfi 2016. január 31-én a reggeli órákban a Budapest Nyugati Pályaudvaron, ittasan, menetjegy nélkül felszállt a Budapest Nyugati-pályaudvar és Albertirsa között közlekedő vonatra. Üllőig akart utazni, de részegsége miatt elaludt. Amikor a kalauz a végállomáson, Albertirsán ébresztgette, a férfi felháborodott, szidni, fenyegetni kezdte a kalauzt és felé ütött.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.11. 12:04

 

Akár harmincöt-negyven percet is késhetnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese hétfő délelőtt az MTI-t.

Kavalecz Imre azt írta, hogy Kecskemét és Városföld között elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés, mert beáztak a kábelek. A helyreállítás folyamatban van, de hosszabb időt vesz igénybe - tette hozzá.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.21. 15:11

 

A pár nappal ezelőtti halálos vonatgázolással kapcsolatban az alábbi közleményt küldte el nekem a rendőrség szóvivője: 2015. december 19-én 12 óra 38 perckor az abonyi vasútállomáson egy 53 éves férfi a vágányok közötti peronról a vonat elé esett. A férfi a baleset következtében életét vesztette. Az eset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Közbiztonság:
Abony   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.14. 19:08

 

Hódmezővásárhely és Kiskunhalas örülhet, milliárdokból fejlesztik a vasútjukat. Ahol sok az utas, ott semmi sem változik, pedig többször szóba került a Szeged-Cegléd-Budapest vonal felújítása. – Drága és lassú. Az utolsó kommunista berendezkedésű cégek egyike – írta az utolsó pesti vonat megszüntetéséről szóló cikkünkhöz Laci Szilvia. Megírtuk (2015. november 25.: Esti mese után zár a MÁV), hogy a vasúttársaság a kevés utas miatt december 13-ától törli az este 8 után Szegedről Budapestre induló IC-t.

Gazdaság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.04. 21:07

 

Leszakadt a felsővezeték Szolnoknál, emiatt késésekre kellett számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon – értesült a HavariaPress. A záhonyi fővonal Abony és Szolnok állomás közötti szakaszán, az egyik vágány felett szakadt le a felsővezeték a déli órákban. A vasúttársaság szakemberei gyorsan megkezdték a munkálatokat a sérült felsővezeték helyreállításán. A vonatok az érintett szakaszon csak egy vágányon, csökkentett sebességgel közlekedhetzek.

Citrom-díj:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.30. 21:35

 

Gázolás miatt 20-30 percet késtek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.  Közleményük szerint a Budapest-Nyugati pályaudvarról Záhonyba tartó sebesvonat Monor és Pilis között gázolt el egy nőt szerda délután. A helyszínelés ideje alatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek.
 

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.24. 21:50

 

Tisztelt Utazóközönség! Értesítjük Önöket, hogy 2015. szeptember 29-től 2015. október 04-ig Szolnok - Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2015. október 04-én, Budapest-Nyugatiból: 10:28', 12:28'-kor induló sebesvonatok Budapest-Nyugati - Cegléd állomások között, Budapest-Nyugatiba: 11:32', 13:32'-kor érkező sebesvonatok Cegléd - Budapest-Nyugati állomások között nem közlekednek.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.28. 14:33

Az alábbiakban olvasónk levelét osztom meg Önökkel teljes terjedelmében, változtatás nélkül. Megígértem a MÁV-Startnak, hogy nagyobb nyilvánosságot kap etikátlan ügyintézésük. A történet más számára is tanulságos lehet. 2015.08.08. 6:34 perckor egy 5000 Ft-ossal fizetve

Citrom-díj:
MÁV   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.20. 18:44


Végre racionalizálják a gyorsvonati pótjegyes viszonylatokat!

Nem kell pluszdíjat fizetni a Miskolc és Sátoraljaújhely, valamint a Cegléd és Záhony közötti utazásokért augusztus utolsó napjától.
A nyári menetrend végével itt van az újabb menetrend-módosítás is. A MÁV-Start 2014–2015-ös menetrendjének harmadik számú módosítása a hónap legvégén lép életbe, amelynek a legnagyobb hozadéka a gyorsvonati pótjegy megszüntetése két olyan viszonylaton, ahol eddig is teljesen felesleges és értelmetlen volt, hiszen a sebesvonatok ugyanazokat az állomásokat és megállókat érintették, mint a felár nélküli személyvonatok.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.14. 11:33

Péntek 10 órától működik a Nyugati pályaudvarnál megnyitott tranzitzóna, amelyet a migránsok vehetnek igénybe - közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósága (FÖRI) az MTI-vel.

    Az első tranzitzónát szombaton a Keleti pályaudvar előtti aluljáróban, a másodikat pedig szerdán a Déli pályaudvarnál alakította ki a főváros. A Fővárosi Vízművek mobil ivókutat létesített, a Fővárosi Csatornázási Művek pedig mosdót és zuhanyozót helyezett üzembe a területen.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok