Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző11121314151617

veroniq - 2011.08.26. 10:57

Meghibásodott a felsővezeték Nagykőrös és Kecskemét állomások között péntek reggel, ezért a két állomás között nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.  A hiba miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 15-20 perces késésre kellett számítaniuk az erre utazóknak. " A MÁV szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a munkálatok előreláthatóan délelőtt 10 óráig tartanak. " Tehát elvileg már helyre állt a rend. Arról nem szólnak a hírek, hogy ismét kábellopás, rongálás miatt történt-e mindez, de félő, hogy igen.... LŐVE


Citrom-díj:
Abony   
Cegléd   
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.28. 18:10

Több, mint 250 milliárdot költenek vasúti fejlesztésre, főként uniós forrásból. Ennek részeként kerülne sor a Kőbánya–Kispest—Cegléd közötti szakasz korszerűsítésére is. A hálózatfejlesztéssel kapcsolatos pályázatok az előkészítés fázisában vannak, ahogyan a Nyugati pályaudvar és a váci állomás átépítésének terve is. Ahogy a többi beruházásnál, itt is százszázalékos uniós támogatási aránnyal számol a kormány. Szintén több milliárd forintot költenének a budapesti elővárosi vonalak mentén a P+R (parkolj és vonatozz) parkolók kialakítására. Mint ismert, Abonyban is kialakítottak már a korábbi fejlesztések során az állomásnál 68 személygépkocsi- és 80 kerékpár-férőhelyes új P+R (parkolj és vonatozz), valamint B+R (biciklizz és vonatozz) parkolót.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.02. 12:40:47

 Két és fél év alatt 12-szer rongálták meg a vasúti biztosítóberendezéseket a Cegléd és Abony közötti pályaszakaszon - tudtuk meg a MÁV sajtószolgálatától. Leggyakrabban a rézkábeleket vágják le és viszik el. A vasúttársaság tehetetlen, a berendezéseket nem tudják megvédeni, a nyílt pályákat nem tudják őriztetni. A rendőrség adatai szerint a tolvajok ceglédiek.

A biztosítóberendezés meghibásodása miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon - ezt a közleményt egyre gyakrabban hallhatják a vasúttal utazók. A tolvajok többnyire éjszaka vágják le a vezetékeket. A tolvajok párezer forintos hasznáért az utasok fizetnek meg, akik csak jelentős késésekkel jutnak el a céljukhoz. Biztosítás nélkül a szerelvények csak lépésben haladhatnak. A javítás ideje alatt a vágánypárból csak az egyik sínt használhatják a vonatok.

Közbiztonság:
MÁV   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok