Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző11121314151617

veroniq - 2011.08.26. 10:57

Meghibásodott a felsővezeték Nagykőrös és Kecskemét állomások között péntek reggel, ezért a két állomás között nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.  A hiba miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 15-20 perces késésre kellett számítaniuk az erre utazóknak. " A MÁV szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a munkálatok előreláthatóan délelőtt 10 óráig tartanak. " Tehát elvileg már helyre állt a rend. Arról nem szólnak a hírek, hogy ismét kábellopás, rongálás miatt történt-e mindez, de félő, hogy igen.... LŐVE


Citrom-díj:
Abony   
Cegléd   
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.28. 18:10

Több, mint 250 milliárdot költenek vasúti fejlesztésre, főként uniós forrásból. Ennek részeként kerülne sor a Kőbánya–Kispest—Cegléd közötti szakasz korszerűsítésére is. A hálózatfejlesztéssel kapcsolatos pályázatok az előkészítés fázisában vannak, ahogyan a Nyugati pályaudvar és a váci állomás átépítésének terve is. Ahogy a többi beruházásnál, itt is százszázalékos uniós támogatási aránnyal számol a kormány. Szintén több milliárd forintot költenének a budapesti elővárosi vonalak mentén a P+R (parkolj és vonatozz) parkolók kialakítására. Mint ismert, Abonyban is kialakítottak már a korábbi fejlesztések során az állomásnál 68 személygépkocsi- és 80 kerékpár-férőhelyes új P+R (parkolj és vonatozz), valamint B+R (biciklizz és vonatozz) parkolót.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.02. 12:40:47

 Két és fél év alatt 12-szer rongálták meg a vasúti biztosítóberendezéseket a Cegléd és Abony közötti pályaszakaszon - tudtuk meg a MÁV sajtószolgálatától. Leggyakrabban a rézkábeleket vágják le és viszik el. A vasúttársaság tehetetlen, a berendezéseket nem tudják megvédeni, a nyílt pályákat nem tudják őriztetni. A rendőrség adatai szerint a tolvajok ceglédiek.

A biztosítóberendezés meghibásodása miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon - ezt a közleményt egyre gyakrabban hallhatják a vasúttal utazók. A tolvajok többnyire éjszaka vágják le a vezetékeket. A tolvajok párezer forintos hasznáért az utasok fizetnek meg, akik csak jelentős késésekkel jutnak el a céljukhoz. Biztosítás nélkül a szerelvények csak lépésben haladhatnak. A javítás ideje alatt a vágánypárból csak az egyik sínt használhatják a vonatok.

Közbiztonság:
MÁV   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok