Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.02. 19:42

Olvasónk elképesztő története következik: Kedves Veronika!  Ma délután a vasútállomáson próbáltunk jegyet vásárolni az automatából. Az automatából megkaptuk a jegyet, hallottuk, hogy az automata leszámolja a pénzt, de a visszajáró 1200 forint nem került ki a gépből. Többen is voltunk az állomáson, a másik automatánál egy hölgynek szintén elnyelte a pénzét. Bementünk reklamálni az irodába, de ott azt tanácsolták, hogy telefonáljunk, mert ők nem tehetnek semmit. Amíg mi az irodában voltunk a kint lévők jobban szemügyre vették az automatát, miközben a pénzüket keresték. Rátaláltak a hiba forrására:

Közbiztonság:
MÁV   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.17. 21:35

A mai napon Olvasóink panaszaira megérkezett az igen részletes, mindenre kiterjedő MÁV válasz. Okosabbak is lettünk tőle. Meg szomorúak is egy kicsit. Ugyanis a napi 150- 200 fős jegyváltási igény vezetett el odáig, hogy megszüntették az abonyi jegypénztárat. A MÁV illetékes munkatársa, Perl Dezső ügyfélszolgálati szakértő az alábbi választ küldte el Önöknek: Előző cikkünk IDE kattintva, valamint ITT olvasható

Közélet:
MÁV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 18:41

Reggel arról számoltunk be, hogy elromlott az egyik jegykiadó automata a vasútállomáson és lehetetlen volt az időben történő jegyváltás. Cikkünk ITT olvasható.  A rémálom délután tovább folytatódott. Már nem írták rá az egyik gépre, hogy rossz, így gyanútlanul bepróbálkozott az egyik abonyi hölgy. Nem járt túl jól, mert a gépezet megzabálta a havi bérletének árát, összesen 14.200 forintot. Olvasónk ezek után ráírta gépre, hogy az rossz és elveszi a pénzt. A forgalmista közölte, hogy nem hozzájuk tartoznak a jegyautomaták. Kétségbeesett olvasónk felhívta a számot, melyet leolvasott a gépről.

Citrom-díj:
MÁV   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 08:21

Kétségbeesett utasok próbálnak jegyet vásárolni az abonyi MÁV állomáson. Olvasónk elmondása szerint már 25 perccel a vonat indulása előtt odament, hogy tudjon jegyet váltani. Az egyik jegykiadó automata elromlott, hosszú sor kígyózik a még működő másik előtt, jelenleg vannak vagy tizenöten. Nem idősek, fiatalok, olyanok, akik képesek kezelni az automatát, de annak lassúsága miatt esélytelen, hogy minden utas időben megváltsa a menetjegyét.

 

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.07. 13:58

Befejezték a helyszínelést és a hatósági intézkedéseket Fegyvernek-Örményes és Törökszentmiklós között, ahol halálra gázolt egy nőt a Debrecenből a Nyugati pályaudvarra tartó sebesvonat - tájékoztatta a Mávinform kedd reggel az MTI-t.  A vasúttársaság közölte: a vonatok az érintett szakaszon már mindkét vágányon közlekednek. A sebesvonat több mint kétórás késéssel folytatta útját. A Budapest-Cegléd-Debrecen vasútvonalon folyamatosan áll helyre a menetrend - írták.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.09. 18:13

Olvasónk elképedve mondta, hogy koszos, mocskos, szégyenteljes az abonyi vasútállomás. Sajnos igaza is volt, mert én magam is láttam azt a hatalmas szemetet, mely főként az aluljáróban volt. Megdöbbentő „ élmény „ volt látni a rengeteg falevelet, mely az egyébként is már szétfirkált, grafitikkel telefestett aluljárót még borzalmasabbá tette. Pénteken még rémes volt, mára azonban láss csodát: valakik ügyesen, szépen összesepregettek, mintha megneszelték volna, hogy megyek fényképezni. Viszont sajnos az egyik lámpa az aluljáróban disco fényként pulzál, mely rémes, horrorisztikus élménnyé varázsolja az itt való esti áthaladást.

Nem tudom, kik lehettek az ügyes takarítók, lehet, hogy a MÁV küldte oda a közhasznú foglalkoztatottjait, már éppen ideje volt. A MÁV állomás egy része azonban maradt amolyan senki földje. A nyári nagy gyomok vészjósló kóróként merednek és a lepukkant épületek sem túlságosan impozánsak.

Közélet:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.28. 16:59

A MÁV arról tájékoztatta lapunkat, hogy a vasúti menetrend a következő időszakban több helyen módosul. Így érinti a vágányzár térségünket is. A Budapest – Cegléd – Szolnok vasútvonalon néhány vonat módosított menetrend szerint közlekedik december 3-tól 14-ig, a Szajol és Püspökladány közötti pályafelújítás miatt. IDE kattintva olvasható a módosítástokat tartalmazó menetrend.  Ezen kívül a Budapest – Cegléd – Nyíregyháza vasútvonalon, a Szajol– Püspökladány között végzett pályaátépítési munkák miatt december 3-tól december 5-ig a vonatok menetrendje is módosul. Részletek erről IDE kattintva.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.09. 15:32

Figyelj oda nagyon, mielőtt vonatot választasz magadnak! Változik a MÁV menetrendje hamarosan! Szajol – Püspökladány között végzett pályaátépítési munkák miatt november 12-től november 28-ig és december 08-tól december 14-ig a vonatok menetrendje módosul a Miskolc – Szerencs – Nyíregyháza, a Budapest – Cegléd – Debrecen – Nyíregyháza vasútvonalon. A vonalakhoz csatlakozó vasútvonalak menetrendjében is vannak változások. A Budapest – Cegléd – Nyíregyháza vasútvonalon, a Szajol– Püspökladány között végzett pályaátépítési munkák miatt november 12-től november 14-ig, a vonatok menetrendje módosul. Két vonat helyett Fegyvernek-Örményes - Püspökladány között vonatpótló autóbusz közlekedik. A kör InterCity vonatok csak Budapest – Nyíregyháza – Budapest útvonalon közlekednek.

ITT vannak részletek, de minden esetben nézd meg utazás előtt, hogy jó vonathoz szeretnél-e kimenni!

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.07. 11:07

Megduplázódott az otthon nyomtatott menetjegyek aránya a júliusi árcsökkentés óta - Folyamatosan nő az otthon nyomtatott vagy elektronikusan bemutatott menetjegyek aránya, amióta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium három százalékkal csökkentette az így megvásárolt jegyek árát. Mára tízből három online vásárolt menetjegyet egy egyszerű nyomtatót használva nyomtatnak ki az utasok. Az aktív felhasználók száma nő, ezzel rövidül a sorban állás ideje a pénztáraknál.
 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.06. 12:28

Nagy felzúdulást váltott ki, hogy Abonyban a vasútállomáson megszűnik a jegypénztár. A személyes munkaerőt ostoba gépek váltották fel. Az idősek számára az automata kezelhetetlen, ezt megírtuk. De a gond nem csupán ennyi. A tanult, okos utazóközönség is gutaütést kap a használattól. A gép ostoba, a forgalmista egy jótündér, aki segít az utasoknak a jegykiadók használatában. Ám ős sem csodalény. Több dolgon ő sem képes úrrá lenni, például azon nem, hogy a gép csak maximum 1.500 forintot méltóztatik visszaadni.

Citrom-díj:
MÁV   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok