Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.09.29. 16:24

 

A MÁV Zrt weboldalán, az elvira.hu-n olvasható, hogy új, átmeneti menetrend lép érvénybe Október 5-től 11-ig, mely jelentős változásokat von maga után. Ugyan az oldal csak a fent említett időpotban ír változást, azonban aki hetente több alkalommal is utazik, annak szembe tűnhet, hogy már a napokban megváltozott a menetrend, ezért mindenki figyelmét felhívom, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizze le a a tervezett vonat indulásának időpontját, mielőtt kellemetlen meglepetésben lenne része.

Utazás:
vonat   
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.17. 18:29

Ezennel üzenem annak a nem normális, beteg egyénnek, aki kinyírta a közösségi telefonfülkét a MÁV állomáson, hogy azt kívánom neki, hogy kerüljön bajba, és csakis ilyen állapotban lévő telefonok legyenek számára elérhető közelségben! Mindennek van határa! Ez esztelen, bunkó rombolás volt.

 

Katt a címre, nézd meg, mit tettek vele!

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.13. 10:08

Figyelemmel a nyaralás alatt is- Tilos mozgó vonatra felszállni vagy arról leugrani, veszélyes az elsodrási határon belül várakozni – A nyár a fesztiválok, a kikapcsolódás és az utazás időszaka, de a biztonságos, körültekintő közlekedésre ekkor is ügyelni kell. Fokozottan igaz ez a vasúton: a mozgó vonat előtti áthaladásért, vagy az arról leugrásért és a már elindult járműre felszállásért komoly sérüléssel, vagy akár az életével is fizethet a meggondolatlan utazó. Ugyancsak kiemelt figyelemre van szükség az állomások peronjain és az útátjárókban is.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 15:13

Kedves Olvasónk szólt, hogy a bennünket is érintő vasútvonalona  vonatok síntörés miatt késnek jelentősen. Az országos hírekben uygan ez máshogy van, de én hiszek olvasónknak. Íme, a hivatalos verzió minderről:

Műszaki hiba miatt 35-40 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform szerda délután az MTI-vel.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.17. 15:38

A Budapest – Szolnok – Debrecen – Záhony vasútvonalon május 1-ig tart a Szajol és Püspökladány közötti pályafelújítás újabb fázisa. Emiatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Budapest-Nyugati pályaudvarról Debrecenbe a 22.28 órakor, illetve Debrecenből Budapest-Nyugati pályaudvarra a hajnali 1.48 órakor induló sebesvonat helyett Törökszentmiklós és Karcag között vonatpóló autóbuszok szállítják az utasokat.

Ünnepi menetrend információk:

A húsvéti ünnepre való tekintettel változik a vonatok közlekedési rendje.

Az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében

április 20-án, vasárnap ünnepnapi

április 21-én, hétfőn vasárnapi

menetrend lesz érvényben.

 

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.03. 14:25

A sokszor és sokak által elátkozott egyik jegykiadó automata csodálatos átalakuláson ment keresztül, jelenleg így néz ki. Beküldő: Olvasónk

Nyehehe:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.18. 19:53

A MÁV illetékeseivel levelezésbe kezdtem az abonyi jegyautomaták ügyében, majd ezzel kapcsolatban több kérdés is felmerült bennem, ezért a MÁV illetékeséhez fordultam. Perl Dezső ügyfélszolgálati szakértő készségesen adott választ kérdéseimre. Kiderült, hogy Abonyban nagyon kevesen veszik igénybe a MÁV vonatait. Legalábbis a statisztikák szerint. Megtudtam, hogy az Abonyban eladott jegyek száma viszonylag állandónak mondható, azonban a menetjegyet vagy bérletet váltók száma 2010 óta sajnálatosan egyértelműen csökkenő tendenciát mutat.

Közélet:
MÁV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.08. 12:57

Még február 2-án számoltunk be arról, hogy a trükkös rabló támadásba lendült az abonyi vasútálomáson. Valaki szivaccsal tömte be a jegykiadó automata nyílását, így az nem adott vissza pénzt. A cikk erről ITT olvasható Az ügy új fejezetéhez érkezett, most egy sapka volt az, mely meggátolta az aprópénz kijövetelét. Valaki ugyanis ezzel tömte be a lyukat és várta a nagy fogást. Olvasónk azonban olvasta a szivacsos cikket és belenézett a lyukba, ahonnan legnagyobb megdöbbenésére egy kötött sapit varázsolt elő. Így ő pénzét visszakapta.

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.04. 14:12

Többször beszámoltunk arról, hogy elképesztő állapotok uralkodnak az abonyi MÁV állomáson. Az koszos, telefirkált, lopják a kerékpárokat, jegyárus nincs, az automatából meg nem lehet jegyet szerezni, az még a vásárlók pénzét is elszedi. Szeretném az abonyi önkormányzat illetékeseinek figyelmébe ajánlani az alábbi MÁV közleményt, melyben arról számolnak be, hogy több településen is a helyi önkormányzat üzemelteti a vasútállomást. Így megoldódnának a gondok! Nem kéne széttárni a  kezeket, hogy: " nem tehetünk semmit! " Dehogynem!

Közélet:
MÁV   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok