Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.22. 23:31

Jáger Zsoltika, a falu hírmondója a minap hívott fel azzal, hogy le fogják szerelni a jegyautomatákat az abonyi vasútállomáson, mert nem ért hozzá senki, különösen az idősek nem.... Akkor, mondtam neki, hogy butaság. Lehet, hogy ő okosabb nálam és igaza van? Kérem, olvassák el értlemiségi olvasónk írását a mai vonatozásáról, hiszen érdemes.... - Ma vonattal utaztam kicsit...ritkán fordul ez elő velem hála Istennek! Nem egy nagy élmény ugyanis...A kisváros vasútállomását pár éve újították fel teljesen....tudjátok, a szemét gyarmatosító EU pénzéből...Szokás szerint persze készült jó hosszú, kacskaringós lejáró a rokkantaknak. Ehhez már csak vonat kéne olyan padozattal, hogy fel is tudjanak rá szállni, de ennek még a tervét is köd lepi. 

Citrom-díj:
MÁV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 18:25

László Ferenc MSZP-s Pest megyei alelnök panasza: Másfél órája Pesten kéne lennem, de még mindig a ceglédi vasútállomáson dekkolok. Órákat késnek a vonatok reggel óta. Nyáron Berlinbe vonatoztam, 20.05-kor indultunk a Keletiből és a menetrend szerint reggel 9.48-kor értünk a berlini főpályaudvarra. Mi történt? Műszaki hiba, vagyis egy tehervonat áramszedője letört, majd megrongálta a vasúti felsővezetéket, majd ” laza ” gázolás következett….

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.09. 15:20

Mától fokozott ellenőrzések egyes vonatokon és pályaudvarokon - Budapest, 2013. szeptember 9. A MÁV-START Zrt. szeptember 9-étől ismét fokozott ellenőrzéseket tart a forgalmasabb vonatokon, ami azt jelenti, hogy a megszokotthoz képest több jegyvizsgáló teljesít szolgálatot egyes szerelvényeken. A munkatársak ellenőrzik, hogy az utasok rendelkeznek-e érvényes mentjeggyel vagy bérlettel, illetve megvizsgálják az utazási kedvezmények igénybevételéhez szükséges hivatalos iratokat is.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.25. 22:15

(MTI) - Hétfőtől, augusztus 26-tól visszaállt a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend, ez elsősorban a balatoni vonatoknál hoz változást, az utazási igényekhez igazodva kevesebb szerelvényt indít a vasúttársaság a Balatonhoz - közölte a MÁV-START Zrt. szombaton az MTI-vel.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.22. 11:10

(MTI) - Szerda késő este befejezték a baleseti helyszínelést a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonal Nagykőrös és Nyársapát közötti szakaszán, így megindult a vasúti közlekedés az érintett részen - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.  A két vasútállomás között szerda este lépett a Szegedre tartó vonat elé egy ismeretlen férfi. A baleseti helyszínelés ideje alatt autóbuszok szállították az utasokat Nagykőrös és Nyársapát között.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.19. 13:54

(MTI) - Meghalt az a férfi, akit eddig tisztázatlan körülmények között elütött a Szeged felől érkező InterCity vonat vasárnap délelőtt a fővárosban, a Kőbánya-Kispest és Kőbánya teherpályaudvar között - értesült az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta a hírügynökséget, hogy az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.06. 22:46

Kép: Azóta már üzembe helyezték ám őket!- Mi már korábban, jó pár nappal ezelőtt írtunk a témáról, most jelent meg a hivatalos közlemény a tárgyban.- ( MTI) - A MÁV-START Zrt. negyvenhét új jegykiadó automatát telepített a Budapest és Szolnok közötti elővárosi vasútvonalakon, a beüzemelés folyamatos - mondta Ungvári Csaba vezérigazgató sajtótájékoztatón kedden, Budapesten.  Hozzátette: a jegykiadó automaták telepítése része a vasúttársaság szolgáltatásfejlesztésének, az automaták révén bővülnek, egyszerűsödnek az utasok menetjegy- és bérletváltási lehetőségei, csökkenhet a bliccelés, és költséghatékonyabbá válik a vasúttársaság számára az értékesítés.

Közélet:
MÁV   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 14:18

Megismétli a MÁV-START a pontosan egy évvel ezelőtti közvélemény-kutatását, hogy a tavaly ősszel elkezdett járműfelújítási és szolgáltatásfejlesztési programjának köszönhetően változott-e érzékelhetően az utasok véleménye, ha igen, miben, hogyan és milyen mértékben. A véleménynyilvánítási lehetőség minden paraméterében egyezik a tavalyival, hogy a legpontosabban felismerhetők legyenek a tendenciák.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 13:31

Olvasónk jelenti: Az Abonyi MÁV állomáson beüzemelték a jegykiadó automatákat végre. Tehát most már gyakorlailag lehet itt jegyet vásárolni. Próbálják ki. Reméljük, hogy nem esnek a vandál tolvajok áldozatául. Azt nem tudjuk, hogy kamerák vigyáznak-e rájuk. Érdemes lenne, hiszen Abonyban élünk.....

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.17. 22:43

(MTI) - Forgalomba állt a négyszázadik internetezésre alkalmas vasúti jármű szerdán, így naponta már több mint negyvenezer utas használhatja ingyenesen a szolgáltatást - közölte a MÁV-Start szerdán.     A miskolci, nyíregyházi, debreceni, váci, szobi, újszászi, ceglédi, szolnoki, pécsi, szombathelyi vasútvonalon és már a Balaton északi partján is találkozhatnak az utazók a vonatokon az ingyenes wifivel.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok