Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7054, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.22. 23:31

Jáger Zsoltika, a falu hírmondója a minap hívott fel azzal, hogy le fogják szerelni a jegyautomatákat az abonyi vasútállomáson, mert nem ért hozzá senki, különösen az idősek nem.... Akkor, mondtam neki, hogy butaság. Lehet, hogy ő okosabb nálam és igaza van? Kérem, olvassák el értlemiségi olvasónk írását a mai vonatozásáról, hiszen érdemes.... - Ma vonattal utaztam kicsit...ritkán fordul ez elő velem hála Istennek! Nem egy nagy élmény ugyanis...A kisváros vasútállomását pár éve újították fel teljesen....tudjátok, a szemét gyarmatosító EU pénzéből...Szokás szerint persze készült jó hosszú, kacskaringós lejáró a rokkantaknak. Ehhez már csak vonat kéne olyan padozattal, hogy fel is tudjanak rá szállni, de ennek még a tervét is köd lepi. 

Citrom-díj:
MÁV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 18:25

László Ferenc MSZP-s Pest megyei alelnök panasza: Másfél órája Pesten kéne lennem, de még mindig a ceglédi vasútállomáson dekkolok. Órákat késnek a vonatok reggel óta. Nyáron Berlinbe vonatoztam, 20.05-kor indultunk a Keletiből és a menetrend szerint reggel 9.48-kor értünk a berlini főpályaudvarra. Mi történt? Műszaki hiba, vagyis egy tehervonat áramszedője letört, majd megrongálta a vasúti felsővezetéket, majd ” laza ” gázolás következett….

Citrom-díj:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.09. 15:20

Mától fokozott ellenőrzések egyes vonatokon és pályaudvarokon - Budapest, 2013. szeptember 9. A MÁV-START Zrt. szeptember 9-étől ismét fokozott ellenőrzéseket tart a forgalmasabb vonatokon, ami azt jelenti, hogy a megszokotthoz képest több jegyvizsgáló teljesít szolgálatot egyes szerelvényeken. A munkatársak ellenőrzik, hogy az utasok rendelkeznek-e érvényes mentjeggyel vagy bérlettel, illetve megvizsgálják az utazási kedvezmények igénybevételéhez szükséges hivatalos iratokat is.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.25. 22:15

(MTI) - Hétfőtől, augusztus 26-tól visszaállt a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend, ez elsősorban a balatoni vonatoknál hoz változást, az utazási igényekhez igazodva kevesebb szerelvényt indít a vasúttársaság a Balatonhoz - közölte a MÁV-START Zrt. szombaton az MTI-vel.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.22. 11:10

(MTI) - Szerda késő este befejezték a baleseti helyszínelést a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonal Nagykőrös és Nyársapát közötti szakaszán, így megindult a vasúti közlekedés az érintett részen - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.  A két vasútállomás között szerda este lépett a Szegedre tartó vonat elé egy ismeretlen férfi. A baleseti helyszínelés ideje alatt autóbuszok szállították az utasokat Nagykőrös és Nyársapát között.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.19. 13:54

(MTI) - Meghalt az a férfi, akit eddig tisztázatlan körülmények között elütött a Szeged felől érkező InterCity vonat vasárnap délelőtt a fővárosban, a Kőbánya-Kispest és Kőbánya teherpályaudvar között - értesült az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta a hírügynökséget, hogy az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.06. 22:46

Kép: Azóta már üzembe helyezték ám őket!- Mi már korábban, jó pár nappal ezelőtt írtunk a témáról, most jelent meg a hivatalos közlemény a tárgyban.- ( MTI) - A MÁV-START Zrt. negyvenhét új jegykiadó automatát telepített a Budapest és Szolnok közötti elővárosi vasútvonalakon, a beüzemelés folyamatos - mondta Ungvári Csaba vezérigazgató sajtótájékoztatón kedden, Budapesten.  Hozzátette: a jegykiadó automaták telepítése része a vasúttársaság szolgáltatásfejlesztésének, az automaták révén bővülnek, egyszerűsödnek az utasok menetjegy- és bérletváltási lehetőségei, csökkenhet a bliccelés, és költséghatékonyabbá válik a vasúttársaság számára az értékesítés.

Közélet:
MÁV   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 14:18

Megismétli a MÁV-START a pontosan egy évvel ezelőtti közvélemény-kutatását, hogy a tavaly ősszel elkezdett járműfelújítási és szolgáltatásfejlesztési programjának köszönhetően változott-e érzékelhetően az utasok véleménye, ha igen, miben, hogyan és milyen mértékben. A véleménynyilvánítási lehetőség minden paraméterében egyezik a tavalyival, hogy a legpontosabban felismerhetők legyenek a tendenciák.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 13:31

Olvasónk jelenti: Az Abonyi MÁV állomáson beüzemelték a jegykiadó automatákat végre. Tehát most már gyakorlailag lehet itt jegyet vásárolni. Próbálják ki. Reméljük, hogy nem esnek a vandál tolvajok áldozatául. Azt nem tudjuk, hogy kamerák vigyáznak-e rájuk. Érdemes lenne, hiszen Abonyban élünk.....

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.17. 22:43

(MTI) - Forgalomba állt a négyszázadik internetezésre alkalmas vasúti jármű szerdán, így naponta már több mint negyvenezer utas használhatja ingyenesen a szolgáltatást - közölte a MÁV-Start szerdán.     A miskolci, nyíregyházi, debreceni, váci, szobi, újszászi, ceglédi, szolnoki, pécsi, szombathelyi vasútvonalon és már a Balaton északi partján is találkozhatnak az utazók a vonatokon az ingyenes wifivel.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok