Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7054, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.07.01. 15:47

MÁV, én így szeretlek:)- Szombati hír: Leszakította a felsővezetéket a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon a Paprika InterCity az átszállások miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az arra közlekedők. - Vasárnapi hír: Meghibásodott egy biztosítóberendezés a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon vasárnap délelőtt, emiatt 15-40 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok- Hétfői, azaz mai hír: Elromlott a biztosítóberendezés hétfőn délután Pestszentlőrinc és Vecsés között, ezért a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon 20-25 perces késéssel közlekednek a vonatok.

Citrom-díj:
MÁV   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.20. 08:42

A MÁV Csoport 500 dolgozója végez ezen a héten és a jövő héten önkéntes állomási takarítást. A vasutasok ez által is tenni kívánnak a szolgáltatási színvonal növeléséért: egyebek közt takarítanak, padokat festenek, rendbe teszik a megállók környékét. Első körben 84 dunántúli állomáson lépnek akcióba. Június 17-én kezdődött és június 27-éig tart az akció első köre, melynek keretében önkéntes vasutasok dolgoznak dunántúli vasútállomások rendbe tételén.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 08:59

Szombattól nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok, ez elsősorban a több mint egymilliós, nyári, balatoni utasforgalmat hivatott megfelelő módon kiszolgálni. Csökkenő menetidő, KÉK HULLÁM, TEKERGŐ, KATICA, JUBILEUMI vonat, Aranyhíd Expressz, Ezüstpart Expressz, Bagolyvonat, Balaton Mix, Balatonfenyvesi kisvasút és kerékpáros túrajegy; az idei nyár vasúti közlekedése kapcsán ezekre lesz érdemes figyelni az utazóknak.

Közélet:
Abony   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.02. 15:14

Az alábbiakra kedves Olvasónk hívta fel szerkesztőségünk figyelmét: Mivel ezen a részen csak gyorsvonat és IC egyben közlekedik csak feláras vonatokkal lehet közlekedni például Nagykőrösön. A következők miatt : Gyorsvonati pótjegy bevezetése 2013. május 15-étől- A közösségi közlekedési rendszer korszerűsítésével összefüggésben a menetrendben meghirdetett feláras vonatok száma 2013. május 15-étől növekszik. E vonatok használatához a MÁV-START Zrt. rugalmasan felhasználható, a jelenleg ismert IC- pót- és helyjegynél olcsóbb, új, gyorsvonati pótjegy elnevezésű felárat vezet be. - A gyorsvonati pótjegy - 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A gyorsvonati pótjegy ára kilométer övezetenként változik, összege a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötetében kerül meghirdetésre. A megvásárolt gyorsvonati pótjeggyel – annak viszonylatán és érvénytartamán belül – bármely gyorsvonati pótjegy-köteles vonat igénybe vehető.

Gazdaság:
MÁV   
JOBBIK   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.30. 12:40

 

(MTI) - Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a vonat egy nőt ütött el, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A vasúttársaság közleményében azt írta, hogy Vecsés és Pestszentlőrinc között egy ember a Szegedről Budapestre közlekedő Kodály InterCity vonat elé lépett. Hozzátették: a baleset miatt a vonalon a vonatok átlagosan 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.16. 23:37

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és az ORFK a sorompókat rongálók elleni hatékonyabb fellépés érdekében-  A MÁV Zrt. és az Országos Rendőr-főkapitányság hatékonyabban kíván fellépni a vasúti sorompó csapórudakat letörők ellen, ezért a jövőben együttműködnek az európai uniós forrásból finanszírozott közlekedésbiztonsági projekt részeként, 2014-ig a vasúti átjárókba telepítendő videós megfigyelőrendszer adatrögzítését és adatkezelését, valamint a bűntetőeljárások lefolytatásához szükséges adatok biztosítását illetően. A közös fellépés révén az elkövetők felderítése és az okozott károk megtérülése is jelentősen javulhat. Hétfőn ennek jegyében írt alá együttműködési megállapodást Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója és Papp Károly, országos rendőrfőkapitány.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.28. 21:47

SAJTÓKÖZLEMÉNY- Húsvéti ünnepi forgalom - Az óraátállítás tizenegy vonat közlekedését érinti - Budapest, 2013. március 27. – A húsvét ünnepe alatt várhatóan megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje. Ennek megfelelően március 31-én (húsvét vasárnap) ünnepnapi, április 1-jén (húsvét hétfőn) vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 2-án, kedden már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.13. 08:27

Budapest, 2013. március 12. – A március 15-i, nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje. Így március 14-én, csütörtökön pénteki, március 15-én, pénteken szombati, március 16-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 17-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. A kényelmesebb utazás érdekében a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművet közlekedteti a szerelvényekben, ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerősítve közlekednek. Mentesítő vonatok indulnak március 17-én, vasárnap délután Győr és Nyíregyháza felől a főváros irányába: Győrből 16:46 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Keleti pályaudvarra, Nyíregyházáról 15:34 perckor a Nyugati pályaudvarra; ezen felül a Budapest Keleti pályaudvarról 20:10 perckor Győrbe. Továbbá plusz kocsival közlekedik a nemzetközi Metropol Euronight vonat is Prágáig, az elővételben tapasztalható jelentősen megnövekedett utazási igényeket kiszolgálva. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni.

Közélet:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 14:25

A MÁV Zrt. akadálymentessé teszi Cegléd vasútállomás utascsarnokát: a most zajló munkák keretében fotocellás ajtókkal és rámpákkal látja el az épületet. A beruházást a MÁV saját forrásból végzi, a helyi önkormányzattal együttműködésben, eredményeként hamarosan babakocsival illetve kerekesszékkel is akadálymentesen, kerülő nélkül megközelíthetőek lesznek a pénztárak és a váróterem.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.29. 13:20

Az extrémnek ható cím, valódi tartalmat takar. Íme, a MÁV ma nekem küldött közleménye: A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik a Torkos Csütörtök akcióhoz. A vasúttársaság az étkezőkocsikban 50 százalékos kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.

Közélet:
MÁV   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok