Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.07.01. 15:47

MÁV, én így szeretlek:)- Szombati hír: Leszakította a felsővezetéket a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon a Paprika InterCity az átszállások miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az arra közlekedők. - Vasárnapi hír: Meghibásodott egy biztosítóberendezés a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon vasárnap délelőtt, emiatt 15-40 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok- Hétfői, azaz mai hír: Elromlott a biztosítóberendezés hétfőn délután Pestszentlőrinc és Vecsés között, ezért a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon 20-25 perces késéssel közlekednek a vonatok.

Citrom-díj:
MÁV   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.20. 08:42

A MÁV Csoport 500 dolgozója végez ezen a héten és a jövő héten önkéntes állomási takarítást. A vasutasok ez által is tenni kívánnak a szolgáltatási színvonal növeléséért: egyebek közt takarítanak, padokat festenek, rendbe teszik a megállók környékét. Első körben 84 dunántúli állomáson lépnek akcióba. Június 17-én kezdődött és június 27-éig tart az akció első köre, melynek keretében önkéntes vasutasok dolgoznak dunántúli vasútállomások rendbe tételén.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 08:59

Szombattól nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok, ez elsősorban a több mint egymilliós, nyári, balatoni utasforgalmat hivatott megfelelő módon kiszolgálni. Csökkenő menetidő, KÉK HULLÁM, TEKERGŐ, KATICA, JUBILEUMI vonat, Aranyhíd Expressz, Ezüstpart Expressz, Bagolyvonat, Balaton Mix, Balatonfenyvesi kisvasút és kerékpáros túrajegy; az idei nyár vasúti közlekedése kapcsán ezekre lesz érdemes figyelni az utazóknak.

Közélet:
Abony   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.02. 15:14

Az alábbiakra kedves Olvasónk hívta fel szerkesztőségünk figyelmét: Mivel ezen a részen csak gyorsvonat és IC egyben közlekedik csak feláras vonatokkal lehet közlekedni például Nagykőrösön. A következők miatt : Gyorsvonati pótjegy bevezetése 2013. május 15-étől- A közösségi közlekedési rendszer korszerűsítésével összefüggésben a menetrendben meghirdetett feláras vonatok száma 2013. május 15-étől növekszik. E vonatok használatához a MÁV-START Zrt. rugalmasan felhasználható, a jelenleg ismert IC- pót- és helyjegynél olcsóbb, új, gyorsvonati pótjegy elnevezésű felárat vezet be. - A gyorsvonati pótjegy - 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A gyorsvonati pótjegy ára kilométer övezetenként változik, összege a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötetében kerül meghirdetésre. A megvásárolt gyorsvonati pótjeggyel – annak viszonylatán és érvénytartamán belül – bármely gyorsvonati pótjegy-köteles vonat igénybe vehető.

Gazdaság:
MÁV   
JOBBIK   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.30. 12:40

 

(MTI) - Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a vonat egy nőt ütött el, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A vasúttársaság közleményében azt írta, hogy Vecsés és Pestszentlőrinc között egy ember a Szegedről Budapestre közlekedő Kodály InterCity vonat elé lépett. Hozzátették: a baleset miatt a vonalon a vonatok átlagosan 15-20 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.16. 23:37

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és az ORFK a sorompókat rongálók elleni hatékonyabb fellépés érdekében-  A MÁV Zrt. és az Országos Rendőr-főkapitányság hatékonyabban kíván fellépni a vasúti sorompó csapórudakat letörők ellen, ezért a jövőben együttműködnek az európai uniós forrásból finanszírozott közlekedésbiztonsági projekt részeként, 2014-ig a vasúti átjárókba telepítendő videós megfigyelőrendszer adatrögzítését és adatkezelését, valamint a bűntetőeljárások lefolytatásához szükséges adatok biztosítását illetően. A közös fellépés révén az elkövetők felderítése és az okozott károk megtérülése is jelentősen javulhat. Hétfőn ennek jegyében írt alá együttműködési megállapodást Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója és Papp Károly, országos rendőrfőkapitány.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.28. 21:47

SAJTÓKÖZLEMÉNY- Húsvéti ünnepi forgalom - Az óraátállítás tizenegy vonat közlekedését érinti - Budapest, 2013. március 27. – A húsvét ünnepe alatt várhatóan megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje. Ennek megfelelően március 31-én (húsvét vasárnap) ünnepnapi, április 1-jén (húsvét hétfőn) vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 2-án, kedden már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.13. 08:27

Budapest, 2013. március 12. – A március 15-i, nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje. Így március 14-én, csütörtökön pénteki, március 15-én, pénteken szombati, március 16-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 17-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. A kényelmesebb utazás érdekében a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművet közlekedteti a szerelvényekben, ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerősítve közlekednek. Mentesítő vonatok indulnak március 17-én, vasárnap délután Győr és Nyíregyháza felől a főváros irányába: Győrből 16:46 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Keleti pályaudvarra, Nyíregyházáról 15:34 perckor a Nyugati pályaudvarra; ezen felül a Budapest Keleti pályaudvarról 20:10 perckor Győrbe. Továbbá plusz kocsival közlekedik a nemzetközi Metropol Euronight vonat is Prágáig, az elővételben tapasztalható jelentősen megnövekedett utazási igényeket kiszolgálva. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni.

Közélet:
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 14:25

A MÁV Zrt. akadálymentessé teszi Cegléd vasútállomás utascsarnokát: a most zajló munkák keretében fotocellás ajtókkal és rámpákkal látja el az épületet. A beruházást a MÁV saját forrásból végzi, a helyi önkormányzattal együttműködésben, eredményeként hamarosan babakocsival illetve kerekesszékkel is akadálymentesen, kerülő nélkül megközelíthetőek lesznek a pénztárak és a váróterem.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.29. 13:20

Az extrémnek ható cím, valódi tartalmat takar. Íme, a MÁV ma nekem küldött közleménye: A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik a Torkos Csütörtök akcióhoz. A vasúttársaság az étkezőkocsikban 50 százalékos kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.

Közélet:
MÁV   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok