Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

admin - 2015.04.14. 21:28

 

 Szolnok állomáson 17:30-kor az egyik váltó is meghibásodott, ezért a késések tovább növekedtek a Budapest-Cegléd-Szolnok-Záhony vonalon. A szakemberek 18 óra után néhány perccel befejezték Abonynál a vonali biztosítóberendezés helyreállítását és Szolnokon a váltó javítását is. A két rendkívüli esemény miatt jelenleg két vonat 110 perc késéssel közlekedik, a többi vonaton utazóknak is 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk. A szerelvényfordulók miatt a menetrendszerinti forgalom csak késő estére állhat helyre.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 14:31

 Fotó: Máv-Start Zrt.

 

 A MÁV-START folytatja a fokozott jegyellenőrzést az elővárosi vonatokon. A kedvező márciusi tapasztalatok után áprilisban a váci vonal mellett a ceglédi vonal járatai esetében is több jegyvizsgálóra lehet számítani.

Márciusban a Budapest−Vác szakaszon találkozhattak az utasok fokozott ellenőrzéssel, amelynek keretében több jegyvizsgáló teljesített szolgálatot a vonatokon.

 

Az ellenőrzés öt napja alatt a váci vonalon 6,5 millió forint többletbevétele keletkezett a vasúttársaságnak, ugyanakkor 388 esetben kellett leszállítani vonatokról az érvényes jeggyel nem rendelkező, vagy a menetdíjat megfizetni nem akaró utasokat. A hatósági jelenlétnek köszönhetően minden esetben gyorsan tudtak intézkedni a vonatkísérők.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.04. 16:49

Kedves Olvasónk hívta rá fel figyelmemet, hogy egy új torony nőtt ki a  földből az abonyi MÁV állomáson. Kérem, tisztelettel, ha tudja valaki, hogy pontosan mi célt szolgál, ki is építi- gondolom engedéllyel - akkor írja meg nekünk! Köszönjük! LŐVE

Torony közelről a címre kattintva!

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.03. 05:45

 

 A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, Vecsés állomáson háromnegyed ötkor elromlott a biztosítóberendezés. Emiatt az erre közlekedő vonatok utasai 10-15 perc késésre számítsanak a reggeli órákban.

 

A MÁV Zrt. szakemberei a berendezés helyreállítását azonnal megkezdték és előreláthatóan 7 órára tudják megjavítani.

A műszaki hiba okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

 

Forrás: MÁVINFORM

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.26. 19:17

 

 Vonatbaleset Vecsésnél

Olvasónk arról tájékoztatott minket, hogy vonatbaleset történt Vecsésnél, ezért a Budapestről közlekedő vonat bizonytalan ideig egy helyben dekkol. Hivatalos információt még nem kaptunk a balesetről. Valószínű, hogy a vonatközlekedést a továbbiakban felborítja, ezért mindenki nézzen utána mielőtt elindul vonattal ezen a vonalon!

 

 FRISS hivatalos tájékoztatás:

 

 A Budapest–Cegléd vasútvonalon 20-30 percet késnek a vonatok. Csütörtök este negyedhétkor a vecsési állomáson a Kijevből Budapestre tartó nemzetközi IC vonat este negyedhétkor kerékpárt gázolt. A kerékpáros tiltott, üzemi területen tartózkodott a sínek között, majd amikor meglátta a vonat közeledését, eldobta a kerékpárt, amelyre rászaladt az IC vonat. A férfi fejsérülést szenvedett elesése következtében. Helyszínelnek, az Üllő–Vecsés–Pestszentlőrinc közötti vonalszakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Közbiztonság:
Baleset   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.07. 11:14

 

 (MTI) - Gyorsvonattal ütközött egy személyautó Szolnoknál szombat délelőtt. A balesetben egy ember meghalt, a Budapest-Szolnok-Békéscsaba vasútvonalon utazóknak késésekre kell számítaniuk.

  A Mávinform tájékoztatása szerint egy a Keleti pályaudvarról Lőkösházára tartó gyorsvonat egy vasúti átjáróban ütközött össze a személygépkocsival. Közölték, a fénysorompó működött, tilos jelzést mutatott.

Közélet:
MÁV   
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 19:44

A MÁV-START és a VOLÁN Egyesülés stratégiai együttműködési megállapodást kötött

Az Utazás Kiállítás MÁV standjának megnyitóján írták alá a MÁV-START és a VOLÁN Egyesülés stratégiai együttműködési megállapodását, amely a közösségi közlekedés versenyképességének fokozását szolgálja.

Az Utazás Kiállítás MÁV-START standjának megnyitóján Zaránd György, a vasúttársaság vezérigazgatója és Bencsik Zoltán, a VOLÁN Egyesülés vezérigazgató-helyettese stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amely a közösségi közlekedés versenyképességének fokozását szolgálja.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.03. 08:51

 

 Törökszentmiklós és Fegyvernek-Örményes között elromlott a vasúti biztosítóberendezés. A sorompók sem működnek, a vonatok 20-40 perces késésekkel közlekednek a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon.

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon 20-40 perces késések várhatóak a délelőtti órákban. A szakemberek a helyszínen dolgoznak a berendezés helyreállításán. A vonalszakaszon a sorompók sem működnek, a gépjárművezetőktől fokozott figyelmet kér a MÁV.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM  

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.22. 11:01

 

 (MTI) - Gázolás miatt lassabban járnak a vonatok a Budapest-Szolnok vonalon vasárnap délelőtt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a monori vasútállomáson gázolt halálra egy embert az egyik szerelvény. Az elhunytat a monori hivatásos tűzoltók emelik ki a vonat alól.
    A helyszínelési és mentési munkálatok ideje alatt a vonalon csökkentett sebességgel haladnak a vonatok. Az érintett szerelvény kétszázharminc utasáért mentesítő járat indult a helyszínre - közölte az OKF.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.11. 07:46

 

 

 Abony és Szolnok között a kedden reggel elromlott vasúti jelző- és biztosítóberendezést várhatóan csak szerdán napközben állítják helyre a szakemberek. A tartós műszaki hiba miatt ez erre közlekedő vonatok 20-30 percet késnek.

Előzmény:

Abony és Szolnok között mindkét vágányon elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés. A műszaki hiba miatt ez erre közlekedő vonatok 20-30 percet késnek.

A tartós műszaki hiba miatt a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza, illetve a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20-30 percet késnek a vonatok.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok