Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MÁV"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

admin - 2015.04.14. 21:28

 

 Szolnok állomáson 17:30-kor az egyik váltó is meghibásodott, ezért a késések tovább növekedtek a Budapest-Cegléd-Szolnok-Záhony vonalon. A szakemberek 18 óra után néhány perccel befejezték Abonynál a vonali biztosítóberendezés helyreállítását és Szolnokon a váltó javítását is. A két rendkívüli esemény miatt jelenleg két vonat 110 perc késéssel közlekedik, a többi vonaton utazóknak is 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk. A szerelvényfordulók miatt a menetrendszerinti forgalom csak késő estére állhat helyre.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 14:31

 Fotó: Máv-Start Zrt.

 

 A MÁV-START folytatja a fokozott jegyellenőrzést az elővárosi vonatokon. A kedvező márciusi tapasztalatok után áprilisban a váci vonal mellett a ceglédi vonal járatai esetében is több jegyvizsgálóra lehet számítani.

Márciusban a Budapest−Vác szakaszon találkozhattak az utasok fokozott ellenőrzéssel, amelynek keretében több jegyvizsgáló teljesített szolgálatot a vonatokon.

 

Az ellenőrzés öt napja alatt a váci vonalon 6,5 millió forint többletbevétele keletkezett a vasúttársaságnak, ugyanakkor 388 esetben kellett leszállítani vonatokról az érvényes jeggyel nem rendelkező, vagy a menetdíjat megfizetni nem akaró utasokat. A hatósági jelenlétnek köszönhetően minden esetben gyorsan tudtak intézkedni a vonatkísérők.

Közbiztonság:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.04. 16:49

Kedves Olvasónk hívta rá fel figyelmemet, hogy egy új torony nőtt ki a  földből az abonyi MÁV állomáson. Kérem, tisztelettel, ha tudja valaki, hogy pontosan mi célt szolgál, ki is építi- gondolom engedéllyel - akkor írja meg nekünk! Köszönjük! LŐVE

Torony közelről a címre kattintva!

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.03. 05:45

 

 A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, Vecsés állomáson háromnegyed ötkor elromlott a biztosítóberendezés. Emiatt az erre közlekedő vonatok utasai 10-15 perc késésre számítsanak a reggeli órákban.

 

A MÁV Zrt. szakemberei a berendezés helyreállítását azonnal megkezdték és előreláthatóan 7 órára tudják megjavítani.

A műszaki hiba okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

 

Forrás: MÁVINFORM

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.26. 19:17

 

 Vonatbaleset Vecsésnél

Olvasónk arról tájékoztatott minket, hogy vonatbaleset történt Vecsésnél, ezért a Budapestről közlekedő vonat bizonytalan ideig egy helyben dekkol. Hivatalos információt még nem kaptunk a balesetről. Valószínű, hogy a vonatközlekedést a továbbiakban felborítja, ezért mindenki nézzen utána mielőtt elindul vonattal ezen a vonalon!

 

 FRISS hivatalos tájékoztatás:

 

 A Budapest–Cegléd vasútvonalon 20-30 percet késnek a vonatok. Csütörtök este negyedhétkor a vecsési állomáson a Kijevből Budapestre tartó nemzetközi IC vonat este negyedhétkor kerékpárt gázolt. A kerékpáros tiltott, üzemi területen tartózkodott a sínek között, majd amikor meglátta a vonat közeledését, eldobta a kerékpárt, amelyre rászaladt az IC vonat. A férfi fejsérülést szenvedett elesése következtében. Helyszínelnek, az Üllő–Vecsés–Pestszentlőrinc közötti vonalszakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Közbiztonság:
Baleset   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.07. 11:14

 

 (MTI) - Gyorsvonattal ütközött egy személyautó Szolnoknál szombat délelőtt. A balesetben egy ember meghalt, a Budapest-Szolnok-Békéscsaba vasútvonalon utazóknak késésekre kell számítaniuk.

  A Mávinform tájékoztatása szerint egy a Keleti pályaudvarról Lőkösházára tartó gyorsvonat egy vasúti átjáróban ütközött össze a személygépkocsival. Közölték, a fénysorompó működött, tilos jelzést mutatott.

Közélet:
MÁV   
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 19:44

A MÁV-START és a VOLÁN Egyesülés stratégiai együttműködési megállapodást kötött

Az Utazás Kiállítás MÁV standjának megnyitóján írták alá a MÁV-START és a VOLÁN Egyesülés stratégiai együttműködési megállapodását, amely a közösségi közlekedés versenyképességének fokozását szolgálja.

Az Utazás Kiállítás MÁV-START standjának megnyitóján Zaránd György, a vasúttársaság vezérigazgatója és Bencsik Zoltán, a VOLÁN Egyesülés vezérigazgató-helyettese stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amely a közösségi közlekedés versenyképességének fokozását szolgálja.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.03. 08:51

 

 Törökszentmiklós és Fegyvernek-Örményes között elromlott a vasúti biztosítóberendezés. A sorompók sem működnek, a vonatok 20-40 perces késésekkel közlekednek a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon.

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon 20-40 perces késések várhatóak a délelőtti órákban. A szakemberek a helyszínen dolgoznak a berendezés helyreállításán. A vonalszakaszon a sorompók sem működnek, a gépjárművezetőktől fokozott figyelmet kér a MÁV.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM  

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.22. 11:01

 

 (MTI) - Gázolás miatt lassabban járnak a vonatok a Budapest-Szolnok vonalon vasárnap délelőtt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a monori vasútállomáson gázolt halálra egy embert az egyik szerelvény. Az elhunytat a monori hivatásos tűzoltók emelik ki a vonat alól.
    A helyszínelési és mentési munkálatok ideje alatt a vonalon csökkentett sebességgel haladnak a vonatok. Az érintett szerelvény kétszázharminc utasáért mentesítő járat indult a helyszínre - közölte az OKF.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.11. 07:46

 

 

 Abony és Szolnok között a kedden reggel elromlott vasúti jelző- és biztosítóberendezést várhatóan csak szerdán napközben állítják helyre a szakemberek. A tartós műszaki hiba miatt ez erre közlekedő vonatok 20-30 percet késnek.

Előzmény:

Abony és Szolnok között mindkét vágányon elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés. A műszaki hiba miatt ez erre közlekedő vonatok 20-30 percet késnek.

A tartós műszaki hiba miatt a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza, illetve a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20-30 percet késnek a vonatok.

Közélet:
MÁV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok