Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Abony"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2021.05.27. 13:47

 

Rengeteg különféle lehetőségünk adódik, ha a telefonunk védelméről szeretnénk gondoskodni.

Érdemes több szempontot is figyelembe vennünk, amikor a telefonunk védelméről és egyben öltözetéről döntünk. Szín, forma, alapanyag és funkció, ezek csak a legfőbb különbségek, amik a telefontokok esetében felmerülnek.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.05.24. 16:03

A manuálterápia egy mechanikus, kézi energiát alkalmazó, speciális műfogásokkal dolgozó, természetes kezelés. Nem szükségeltetik hozzá semmiféle beavatkozás így mellékhatásai sincsenek és többnyire teljesen fájdalommentes.


Hatékonysága szinte azonnal tapasztalható és látható, tehát a manuálterápiás kezelések pozitív hatása azonnalinak mondható. 

A mozgásszegény életmód idő előtti mozgásszervi panaszokhoz vezethet


Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.05.19. 07:32

A fűgondozás, főleg, ha az ember tényleg szép pázsitot szeretne, sokkal komplexebb dolog, mint elsőre hihetné az ember. A fű gondozásának sok fontos eleme van, de a legismertebb és a legfontosabb a fűnyírás. Mielőtt a részletekbe belemennénk, hadd jegyezzük meg, hogy az egyik legfontosabb lépés a megfelelő eszköztípus kiválasztása. 

Blogok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.05.10. 08:06


Az előző évet az ingatlanok adásvételi számának visszaesése, a lakásmegtekintési hajlandóság csökkenése, valamint a lakásárak zuhanása jellemezte. Azonban a hazai ingatlanpiac a folyamatos negatív sokk után 2021 első negyedévében az élénkülés szakaszába lépett. Következő cikkünkben az eladó családi házak helyzetét vizsgáltuk meg és azt, hogy miként alakulhatnak a kínálati árak az otthonteremtési program következtében Abony és környékének ingatlanpiacán.

Élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.29. 15:41

Április 29-én a Ceglédi Járásbíróságon folytatódott az a per, melyben Lőrinczy Veronika, Abony Város sajtóreferense, a www.miabonyunk.hu főszerkesztője perelte be azt az abonyi nőt, aki róla, mint magánvádlóról folyamatosan, a sértett véleménye szerint megalázó, becsületsértő, valótlan tényállításokat közöl. Az ügyben becsületsértés miatt folyik az eljárás.


A per elején a bírónő ismertette Lőrinczy Veronika magánvádját jegyzőkönyv alapján, melyet az előző tárgyalási napon, február 9-én mondott el. E szerint a vádlott által több alkalommal leírtak, mely szerint Lőrinczy Veronikát többször is elítélte a bíróság, valamint, hogy „elzavarták Nagykőrösről”, továbbá álhíreket terjeszt, nem igaz, az valótlan tényállítások sorozata.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.22. 12:39

Szakemberek szerint a legtöbb vállalat inkább a manuális mechanizmusok mellett dönt, amelyekkel nagyobb valószínűséggel tudnak emberi hibákat generálni, mintsem, hogy az automatizált biztonsági végrehajtási mechanizmusok és alkalmazás-programozási felületek (API) mellett szavaznának, amelyekkel az informatikai csapat gyorsan tudná elvégezni az új szoftverek integrálását. De mit tehet egy szervezet, ha gyors ütemben szeretné modernizálni infrastruktúráját, és minek köszönhetően vált kulcsfontosságúvá a felhasználói élmény?

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.19. 10:22

Hosszú ideje tartanak már a lezárások és nehéz számolni azzal, hogy a bizonytalan időszak után mikor telhetnek majd meg a termálfürdők és strandok, de lassan elkezdhetjük tervezni a nyarunkat, így fontos kérdés merülhet fel: maradjunk itthon?


Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.10. 09:25

Az Országos Mentőszolgálat is közzétette azt a hírt, hogy egy lakos bepanaszolta az egyik mentőst, mert megálltak hamburgert venni. Az ételt csak jóval később tudták elfogyasztani a mentősök, mert riasztást kaptak. Az ügy hatalmas felháborodást keltett, és egyre több vendéglátós hívja meg az éjt nappallá téve dolgozó mentősöket egy finom ételre. Abonyban szerdánként kapható az igazán finom, népszerű hekk az abonyi piac előtt.

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.09. 18:51

Reklám:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.04.09. 18:50

Nagyításhoz kattintson a képre!

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok