Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6905, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Abony"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.04.03. 05:55

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- A rendőrség kijelölte a szerda reggeltől csütörtök reggelig tartó ellenőrzések helyszíneit. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-án 6 órától április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat. 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.28. 10:57

 

Annak ellenére, hogy a problémát már jelezték a polgármesteri hivatalban, nem kerülnek mostanában pótlásra a STOP táblák Abonyban. Azt mondják, hogy erre nincsen pénz. Ezen nagyon felháborodtak a lakók. Az esettel kapcsolatban megkeresem Abony jegyzőjét. Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor vizsgálták felül utoljára a KRESZ táblákat és mikor pótolták őket utoljára. Olvasónk írja:

Közbiztonság:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.25. 10:52

 

Ahogyan facebook oldalunkon arról beszámoltunk, több tűzeset is borzolta a kedélyeket Abonyban az elmúlt hét vasárnapján. Így először a vasútállomás környékén kialakult tűzről kaptunk bejelentést. Ez sajnos a vártnál is sokkal nagyobb lett, a tűzoltók éjjel is oltottak, a vonatforgalom leállt, gyéren ugyan, de közlekedtek pótlóbuszok. A második tűz a Mikes tónál volt, a harmadik a Horthy kanyar táján, majd a negyedikről lapunk este fél nyolc körül kapott bejelentést. Ekkor megint az úgynevezett Mérges városrész borult lángba. Ezúttal a Lődomb égett. Szerencsére nem történt személyi sérülés. A megszaporodott abonyi tűzesetek miatt sokan gyújtogatót sejtenek a háttérben. 

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.22. 15:31

Programok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.22. 15:21

 

 Neked sem ismeretlen az érzés, amikor hó végén fogalmad sincs, hogy mire ment el a fizetésed nagyobbik része? Sokan vagyunk ezzel így. Olvass tovább és megosztok veled néhány tippet, amikkel jelentősen javíthatsz ezen a helyzeten!

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.22. 11:29

 

Kedves Olvasónk jelezte a képen látható problémát, mely borzolja a kedélyeket az utcában. Íme, olvasónk írja:

Szia Veronika!

Ne haragudj, hogy zavarlak, de olyan dologban szeretném segítségedet kérni, ami mélységesen felháborít! Most, hogy építik a 4-es elkerülőt, az építkezéshez használt vizet az egyik Újszászi úti tűzcsapról hordják. A vízszolgáltató adott rá engedélyt, a probléma ott van, hogy minden meg fog süllyedni a ház előtt, kezdve a járdától a kerítésen át egészen az árokszélig! (Az aszfaltról már nem is beszélve!)


Citrom-díj:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.20. 11:12

 

Iszonyatos dolgok történtek az elmúlt 3 nap éjszakáján Abony úgynevezett Mérges városrészén. Március 17-én, 18-án, és 19-én is este nem sokkal 19 óra után lángolni kezdett a nádas, az aljnövényzet. Mindhárom éjszakán példásan helyt álltak tűzoltóink, akik megféketék a lángokat. Szerencsére sem a lakók, sem a lakóházak nem sérültek meg. A legvadabb pusztítást a tűz 19-én este végezte, ekkor villanyvezetékek és házak közelében is izzott, égett a pokol. 

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.19. 10:58Az elmúlt 24 órában ismét több szabadtéri tűzeset történt Abonyban és Cegléden is. A délutáni órákban Abony külterületén három hektáron égett a nádas. Pár órával később szintén Abonyban, a tó környékén négyszáz méter hosszan égett a nádas, majd az esti órákban ismét Abonyban, a Török Ignác utcánál közel ötszáz négyzetméteren pusztítottak a lángok. A tüzeket a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el. A tűz épületekre egy esetben sem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.18. 07:52

Tegnap este sok dolguk akadt Abonyban a tűzoltóknak. Sajnos a vasútállomás környéke, és az úgynevezett Mérges városrész is lángba borult. Valószínű, hogy a bajt eldobott csikkek okozták. Olvasónk elmondta, hogy sokan videozták és fényképezték a tüzeket, és nem az volt az első, hogy a tűzoltókat hívják....

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.03.14. 11:00

 

 A Ceglédi Járási Ügyészség indítványt tett egy férfi és egy nő letartóztatásának elrendelésére, akik Abonyban új pszichoaktív anyagot árultak. A jelenleg már őrizetben lévő férfi és élettársa egy nő 2018 márciusától kezdődően abonyi házukban herbál és pára néven ismert új pszichoaktív anyagokat adtak el nagykorú személyeknek. Az értékesítésre szánt mennyiségeket a nő kiporciózta, majd a lakóhelyükre vásárlási célból érkező, részben már kiépített vevőkörből származó személyeknek adták el. 

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok