Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Szégyen az országra, szégyen a magyarokra! Röviden és tömören ennyi. 

 

A hír itt.

 

Forrás: www.hír24.hu

Politika:
Politika   

tyb - 2012.03.30. 23:50

Olvasóink jelzése alapján, óriási tűz keletkezett eddig ismeretlen okból a Bajcsy-Zsilinszky út végén. A tűzoltók már a második szerkocsit küldték a helyszínre. Képek és további információk hamarosan.  

Galéria ITT (fotó: Polyák Attila + olvasói képek)

Közbiztonság:
Tűzvész   

Egyik szemem sír, a másik nevet. A megdöbbenés és a sajnálat érzése viaskodik bennem a rokkant nyugdíjak felülvizsgálata kapcsán publikált cikk miatt. Nem tudtam, nem tudtuk, hogy hazánkban 870 ezer (!) rokkantnyugdíjas él, vagyis majd' minden 10. polgár - nemre, életkorra tekintet nélkül - rokkant. Közülük mintegy 200 ezren részesülnek rokkant, vagy rehebilitációs ellátásban. Nos, Ők az elsődleges célpontjai idén a megszorító intézkedéseknek. 

 

 

Kezdődik az uborkaszezon? Nos, a bulvárlapok új cikkei között csemegézve akadt meg a szemem, a balulsült szerelmi légyottjáról (is) elhíresült Kovács Lázár legújabb sztoriján. Aki nem ismerné az urat, sztárséfként mutatkozott be, az egyik kereskedelmi csatornán. Egy a házasságán kívül teherbeejtett nőnek,  perelnie kellett őt a gyermektartás végett. A nő pert, a gyermek havonta 30 ezer forintot nyert. Többet nem tudott a gyermekére kiszorítani Lázár a sztárságból...  

Citrom-díj:

tyb - 2012.03.18. 08:17

 

Hihetetlen, de nyár érkezett a tavasz helyett. Az előrejelzések szerint ma, akár 25 celsius fokot is mérhetünk, a szabadban (!-:). Örülök és félek is egyben, hiszen a növények gyors levélbontása után, ha váratlanul a hideg időjárás tér vissza, oda a termés.

Közélet:
Nyár   

 

 

Ez a hír, mely az egyik bulvárlapban jelent meg, nálam kiverte a biztosítékot. Tényleg teljesen hülyének nézik az embereket? Így akarják nyugtatni az adósságcsapdában és a létminimumon - vagy az alatt - élők lelki világát? Nos, csak sejtéseim vannak arról, hogy mi motiválhatta a bulvárlapot, vagy annak újságíróját, hogy egy ilyen, inkább szilveszteri álhírnek beillő írást publikáljon.  

Citrom-díj:

A Magyar Nemzeti Gárda tegnap a magyar forradalom és szabadságharc 164. évfordulójára emlékezett a Hősök terén, ahol az ünnepi megemlékezés során új gárdatagokat avattak. Megdöbbentő és megalázó körülmények között, ülve voltak kénytelenek esküt tenni a Magyar Nemzeti Gárdához csatlakozó magyarok, mert ha felállva teszik ezt, a helyszínre irányított több száz rohamrendőr, a rendezvényt feloszlatta volna. Egy újabb pofon a demokráciának és az állam által szinte védtelen polgárok önvédelmi kezdeményezésének. Kinek Jó ez? 

Politika:
JOBBIK   
Avatás   

 

 

Tegnap a Miss Saigon című darab előadása közben, vélhetően egy tűzijáték miatt tűz ütött ki az Operettszínházban. 

 

A teljes cikk és galéria ITT !

 

Forrás és fotók: www.hvg.hu

 

 

TYB 

Közbiztonság:
Baleset   
Színház   

tyb - 2012.03.01. 18:38

 

Drágább lehet az olcsó külföldi üzembehelyezés, ha magyarországi lakóhelyű személy vezeti a külföldi hatósági jelzéssel - rendszámmal - ellátott gépjárművet, Magyarország határain belül. Mintegy 40 ezerre teszik azon magyarországi lakóhellyel rendelkező gépjármű(tulajdonosok)vezetők számát, akik jogosulatlanul, a törvényi tiltás ellenére külföldi hatósági jelzéssel közlekednek.

Közbiztonság:
NAV   

tyb - 2012.02.29. 10:31

Mi a közös Mátyás királyban és Orbán Viktorban? Többek között az, hogy bár eltérő okokból, de a valódi királyunkhoz hasonlóan Viktor is szeret a nép egyszerű gyermekei között elvegyülni. Levetkőzve előtte - néhány kivételtől, pl.: a luxusbusztól eltekintve - "királyi" jelképeit, halandóként jön, megy, s érdeklődik.

Politika:
FIDESZ   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok