Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

tyb - 2012.01.19. 22:40

Mégiscsak van igazság a bankokkal szemben? Egy a minap született - sajnos még nem jogerős - ítélet szerint az OTP a devizahitelek kezelésével kapcsolatban - természetesen az ügyfelek kárára és a saját hasznára - tisztességtelenül járt el több pontban is. Konkrétan, devizában írta elő a számlákon, a devizehitel kezelési költségét, valamint az eladási árfolyamon fizettette meg, a vételi árfolyamon kihelyezett hitel a havi részleteit.

Gazdaság:
Bank   
OTP   
Hitel   

Azt hittem rosszul látok, amikor minap az Újszászi úton haladva az egyik kerítésen észre vettem ezt a feliratot. Mit feliratot, kiáltványt, mely felhívja a "kikiáltó" szomszédjában lakó várható rosszallására a figyelmet, ha a lakása elé parkolunk. Ez igen! 

Citrom-díj:
Abony   
Parkolás   

Úgy látszik, hogy az új kormány szinte kifogyhatatlan olyan ötletekből, melyek újabb és újabb komoly terheket rónak a lakosságra. Most, immár sokadszorra találják meg,az elmúlt években valóban luxustermékké vált gépjárművek tulajdonosait. 

Gazdaság:
Kormány   
Autó   

 

 

Most zajlik a HÍR TV által élőben közvetített Eu parlamenti vita, az Orbán-kormány drasztikus és sokak által kimondottan, a demokrácia eltiprására (is) irányuló intézkedéseivel kapcsolatban.

Politika:
FIDESZ   
EU   

Nyilván nincs olyan család, melyet ne érintene valamely okból a rendszeres gyógyszerfelírás kérdése. Alighanem, mindenki számára a legnagyobb gondot, az orvosi rendelő előtti ciklikus sorbanállás jelenti. Kivárni a sorunkat, amíg hozzájuthatunk a rendszeresen szedett, ezért többnyire létfontosságú szerekhez...  Márciustól változnak a vények felírásának és kiváltásának szabályai.

Egészségünk:
Orvosok   

Fejlődünk és butulunk. Legalábbis az egyre szaporodó internetes átverések tanúskodnak erről. Ebben a közegben gyakran még annak a hihetetlen ajánlatnak is hiszünk, melyet a "való világban" kinevetnénk. Talán azért is, mert nem látjuk az eladó arcát és az ott megjelenő kaján mosolyt...

Közbiztonság:
Internet   

Gyors reagálás jellemzi az Artisjus jogvédő irodát, mely elviekben a magyar művészek számára szedi be, a műveik lejátszása után járó szerzői jogdíjakat. A saját díjbeszedő szervezetük fenntartása mellett, illetve egyes vélemények szerint az után...

Gazdaság:

tyb - 2012.01.07. 15:46

 

 

Nézem a naptárat, s csakugyan furcsállom, szokatlan dolog esett meg, barátom, fiatal voltál még, biztos ezért hagytad, de tudtad, hogy a neved az év egy napjáról kaptad?! Az "Attila" név jelentése: Atyuska Név eredete: Germán eredetû, a hun fejedelmet nevezték így az udvarában, seregében lévõ germánok.

Különvélemény:
Névnap   

tyb - 2012.01.04. 21:42

Még két napig jelentkezhet rendőrnek, aki az előzetesen meghirdetett feltételeknek megfelel. Pontosabban határrendésznek. Régebbi kifejezést használva határőrnek, bár ezt a szervezetet szépen "belegyömöszölték" a rendőrségbe. Sajnálhatják az "isteni ötlet" megvalósílását akkori nagyjaink, hisz nagyon sok jól képzett, gyakorlott határőr szerelt le inkább, mintsem rendőrnek álljon.

Közbiztonság:

tyb - 2012.01.03. 17:38

Új törvény szabályozza mától a polgárőrségek tevékenységét; azok az egyesületek működhetnek, amelyek tagjai a köztestületté alakuló Országos Polgárőr Szövetségnek (OPSZ), valamint országosan egységes formaruhát viselnek.

A polgárőr-egyesületeknek együttműködési megállapodást kell kötniük az illetékes megyei vagy fővárosi rendőr-főkapitánysággal is.

 

Közbiztonság:
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok