Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

tyb - 2011.12.07. 20:03Nincs kerékpárja, vagy motorja,

esetleg eladná a sajátját? 

 

Abony, Simonffy  K. u. 1/b. szám alatt (az autóbontó helyén) kerékpár és motorkerékpár börze nyílt.

Hetente megújuló árukészlettel várják a vásárlókat, de az eladni szándékozókat is. 

Gazdaság:
Bicikli   
Motor   
Reklám   

tyb - 2011.11.30. 18:27

Több képért kattints a címre! Egyelőre arról nincs információnk, hogy Abonyban bevezetik-e, de az biztos, hogy Nagykőrösön nem vették tervbe az ebadó bevezetését. 

Gazdaság:
Viccek   

 

Nos, a téli csapadék megérkezésekor, igencsak sok autós élete válik sanyarúvá, sőt többen le is teszik a kocsit ilyenkor. Van aki sajnálja a nagyobb korróziós veszély miatt, van, aki nem bízik a vezetés-technikai tudásában azért. A gyakorlottabb - bátrabb?- autósok számára nagyon sok meglepetéssel szolgálhat a havas, jeges úttest, valamint a jelentősen romló látási viszonyok.

Közbiztonság:


Kivel ne fordulhatna elő, hogy szabálysértési vagy büntető eljárás részesévé válik? Tanácstalan, de sokallja a jogi képviselet költségeit? Segíthetünk? Megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást! Mert, lehet, hogy nem csak a pénze bánja... Kételkedik partnerében, üzlettársában? Bizonyítjuk, vagy cáfoljuk vélekedését. Adjon egy esélyt az igazságnak! Részletek: Klikk a címre a részletekért!

Közbiztonság:
Hirdetés   

tyb - 2011.11.26. 13:25

 

Minap kenyérvásárlásra indultam és bár mindig ugyanott vásárolunk kenyeret, többnyire kisebb kiszerelésben, most a hétvége előtt azon tűnődtem, hogy hány kisebb kenyérre lenne szükség. A Hunyadi úton található PÉK ABC évek óta azért különösen kedvelt Abonyban, mert ott mindennap friss, meleg kenyérhez juthat a vásárló délutánonként. Most sem volt más a célom, mint ropogós, meleg kenyeret vásárolni. 

Közélet:
Hirdetés   

tyb - 2011.11.26. 13:20

Kedves Olvasónk, héthónapos, fajtiszta, Cavallier King Spániel fajtájú, fiú kutyusát eladná, egy igazán vidám és játékos társat kereső gazdinak. A kutyusok többen is vannak egy abonyi családnál, ezért is keresnek új gazdit egyikőjüknek. S, hogy mit kell tudni erről a fajtáról?

 

Állatvilág:
Kutya   

 

Népbutítás? A kontroll hiánya? Esetleg tényleg itt tart a közösségi kommunikáció? Ezek a kérdések merülnek fel bennem nap, mint nap a Facebook közösségi oldalon felbukkanó aktuális üzeneteket olvasva. A legutóbbi általam csak virtuális környezetszennyezésnek, vagy a produktumot illetően cyber-szemétnek nevezett jelenség egy mellrák elleni kampányra hivatkozással fertőzi, elsősorban a fialatalabb korosztály gyengébb nemű képviselőit.

Citrom-díj:
Internet   

tyb - 2011.11.22. 16:45

Az új adótörvények értelmében jövőre lényegesen csökken a regisztrációs adó, ugyanakkor az illetéktörvény módosítása megemeli a személygépkocsik átírási illetékét...

Gazdaság:
Autó   

Trükkös lopás. Ez jut eszembe hétről hétre, amikor a postaládámba dobott prospektusok, buszos kirándulással és ebéddel egybekötött termékbemutatóra invitálnak, egy ezresért. Ráadásul, még nemre szabott ajándékot is kapok, ha az utazás mellett döntök. Ez túl szép és helyből deficites ajánlatnak tűnik a szervező cég részéről - gondolom magamban -, de hajt a kíváncsiság, ezért utána járok a dolgoknak.

Különvélemény:
Csalás   

Pályaelhagyásra és külföldi munkavállalásra készül több ezer egészségügyi dolgozó a felröppent hírek szerint. Az ágazatban dolgozók elégedetlensége nem egyedi jelenség, hiszen a más területeken dolgozók bére sem követi az uniós átlagbéreket. 

Egészségünk:
Orvosok   
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok