Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közlekedés"
1

veroniq - 2017.09.12. 15:31

 

A kormánygép az autónak az a része, melyet még a profi, tapasztalt autószerelők se szívesen piszkálnak. Nem véletlen az sem, hogy csak nagyon erre specializálódott műhelyek foglalkoznak vele, meghibásodás esetén.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.28. 16:21

 Attila út- Újszászi út sarok. Katasztrófa. Hála az odaültetett fáknak, már autóval közlekedve, sőt még kerékpárral sem lehet kilátni az útra, csak ha a felezővonalig hajt az ember. Az Újszász felől érkező autókat, és a kilátást teljesen takarja a pont szemmagasságban lévő növényzet lombja, ezáltal balesetveszélyessé téve a közlekedést. A stop táblánál megállni ugyan meg kell, de kilátni onnan lehetetlen. A környéken lakók ezúton szeretnék megkérni a körzeti képviselőjüket, hogy amennyiben módjában áll, szíveskedjék az ügy érdekében lépéseket tenni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.20. 13:39

 

Rekord gyorsasággal megérkezett a Magyar Közút válasza az abonyi gyalogátkelőhely ügyében. Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője minden részletre kiterjedő alapos választ adott a problémafelvetésre. Ez egyben remek hírt is tartalmaz, hiszen a tervek szerint már a jövő héten felfestik az útburkolati jeleket. Viszont, mint a szakember levelében leírja, idézem: „ A kérdéses gyalogos átkelőhely jelenlegi kialakítása semmilyen előírásnak és Útügyi Műszaki Előírásnak nem felel meg. „- ezért kezdeményezik a gyalogátkelőhely hivatalos szerveknél történő felülvizsgálatát a biztonságossá tétel érdekében, ez önkormányzati feladat lesz.

Az alábbiakban Pécsi Norbert Sándor lapunknak adott teljes válaszát olvashatják, katt a címre!

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

0 - 2013.09.11. 13:01

Kedves Olvasónk számolt be róla, hogy csak egy sávon járható az Újszászi út, ott forgalmat irányítanak. Ennek oka, hogy felmarták az új utat és újra aszfaltoznak. Az Abony – Újszász út építése régiónk kiemelkedő projektje, mely a befejezéséhez közeledik. A véghajrában a hibákat javítják ki, erről adott lapunknak információt Horváth Gábor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki főmunkatársa. Elmondta, hogy az úton kontroll méréseket végeztek, és kiderült hogy néhány szakaszon nem volt elég tömör és zárt a kopóréteg, ezért azt felmarták és ma, valamint holnap újraaszfaltozzák a kifogásolt szakaszokat.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.11.29. 14:15

 

Nos, a téli csapadék megérkezésekor, igencsak sok autós élete válik sanyarúvá, sőt többen le is teszik a kocsit ilyenkor. Van aki sajnálja a nagyobb korróziós veszély miatt, van, aki nem bízik a vezetés-technikai tudásában azért. A gyakorlottabb - bátrabb?- autósok számára nagyon sok meglepetéssel szolgálhat a havas, jeges úttest, valamint a jelentősen romló látási viszonyok.

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok