Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7180, belépett felhasználók: 0.

Szerző: 0
12Következő >>

A mai napon több Olvasónk is megkeresett azzal, hogy egy országos portálon az a hír járja, hogy az abonyiak közül a 18 éven aluliak, valamint a 62 éven felüliek mindegyike karácsonyra 10-10 ezer forintot kap. 

Közélet:

Olvasónk elmondta, hogy szerdára virradó éjszaka a vasútállomásról ellopták a kerékpárját. Egy női vázas "paraszt" bicajt lovasított meg az elkövető. Rendőreink éjjel fél egykor vették fel a jegyzőkönyvet. 

Közbiztonság:
Abony   

Abony Város Önkormányzata 2016. április végi ülésén döntött arról, hogy a sprotszervezetek támogatására pályázatot ír ki. A pályázati kiírás még csak a napokban jelent meg a  város honlapján, pedig a versenyszezonnak lassan vége, májust írunk. Egy korábbi önkormányzati határozat tartalmazza, hogy 1 millió, azaz egymillió forint jut csak a sportszervezeteknek ebben az évben. 

Citrom-díj:
Sport   

Október 17-én Újszilváson Helyi Termék Expót szervezetett a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség. Igazándiból a termelők kiállítása és a családi programok a fél napos szakmai konferencia megkoronázását jelentették. Képgaléria ITT, fotó Lőrinczy Veronika

Közélet:

2013. .november 20.-án Abonyban lebonyolításra került az NBII. Felnőtt birkózó Csapat Bajnokság keleti csoport döntője. Ide a három csoport győztese Egeri VSE, Kecskeméti BC, és a házigazda Abonyi BC csapata került. A csapatküzdelmeket hét súlycsoportban (55, 60, 66, 74, 84, 96, 120 kg-ban ) vegyes fogásnemben, azaz első fordulóban 55 kg, kötöttfogás, 60 kg szabadfogás… stb., került lebonyolításra. A második fordulóban, azaz a visszavágón 55kg szabadfogásban 60 kg kötöttfogással … kezdődtek a találkozók...

Sport:

Kedves Olvasónk számolt be róla, hogy csak egy sávon járható az Újszászi út, ott forgalmat irányítanak. Ennek oka, hogy felmarták az új utat és újra aszfaltoznak. Az Abony – Újszász út építése régiónk kiemelkedő projektje, mely a befejezéséhez közeledik. A véghajrában a hibákat javítják ki, erről adott lapunknak információt Horváth Gábor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki főmunkatársa. Elmondta, hogy az úton kontroll méréseket végeztek, és kiderült hogy néhány szakaszon nem volt elég tömör és zárt a kopóréteg, ezért azt felmarták és ma, valamint holnap újraaszfaltozzák a kifogásolt szakaszokat.

Közélet:

Délután délnyugat felől beborul az ég, és ismét havazás kezdődik. Helyenként erős széllökésekre kell számítanunk a Dunántúlon. Egy újabb mediterrán ciklon határozza meg időjárásunk a következő napokban. Az Időkép tájékoztatása szerint a Földközi-tenger térsége fölé áramló hideg sarkvidéki eredetű levegő keveredve az ottani enyhe, nagy nedvességtartalmú légtömegekkel újra mediterrán ciklont hoz létre, amelynek következtében csütörtök délutántól dél...

Közélet:

Egy többszörösen meglopott nyársapáti gazdálkodó levele.- A mai napon az alábbiakban olvasható, megdöbbentő levelet találtam szerkesztőségünk postaládájában, melyet most moderálva, a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett osztok meg Önökkel. Egyben kértem a rendőrség tájékoztatását is az adott üggyel kapcsolatban, valamint Kiss Miklósét, Nyársapát polgármesterét is. Olvasónk levele: Három csapás, amit már megértem! - Mit vétettünk mi, Nyársapáti emberek, még a hatóság sincs mellettünk! Ujszászi Mihály vagyok, mindenki ismeri, hol lakok ki vagyok, mennyit dolgozok és azért a faluért is a magam telhetőségéből kiveszem a részem. A harmadik csapás is megért, amit nem gondoltam. Első két borjú. Második hasas tehén. Igaz, a hatóság mivel ők teljes szakemberek a hasas tehenet is üsző borjúnak vették a végleges jegyzőkönyvben amit kaptam, hogy nem tudták kinyomozni. 

Közbiztonság:
Programok:
Abony   
POWER SE   

Hat ország történelmi sörrelikviái találkoztak egy helyen a Magyar Sörcikk-gyűjtő Klub 20. rendezvényén. Magyar, osztrák, szlovák, cseh, lengyel és idén először szerb történelmi sörrelikviákkal találkozhattak mindazok, akik a napokban kilátogattak a Dreher Sörgyárba, amely otthont adott a 20. Magyar Sörcikk-gyűjtő Klub legutóbbi találkozójának. Az érdeklődők kézzel fogható módon nyertek bepillantást az I. világháború előtti sörkultúra világába.
 

Közélet:
SÖR   
12Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok