Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Szerző: 0
12Következő >>

A mai napon több Olvasónk is megkeresett azzal, hogy egy országos portálon az a hír járja, hogy az abonyiak közül a 18 éven aluliak, valamint a 62 éven felüliek mindegyike karácsonyra 10-10 ezer forintot kap. 

Közélet:

Olvasónk elmondta, hogy szerdára virradó éjszaka a vasútállomásról ellopták a kerékpárját. Egy női vázas "paraszt" bicajt lovasított meg az elkövető. Rendőreink éjjel fél egykor vették fel a jegyzőkönyvet. 

Közbiztonság:
Abony   

Abony Város Önkormányzata 2016. április végi ülésén döntött arról, hogy a sprotszervezetek támogatására pályázatot ír ki. A pályázati kiírás még csak a napokban jelent meg a  város honlapján, pedig a versenyszezonnak lassan vége, májust írunk. Egy korábbi önkormányzati határozat tartalmazza, hogy 1 millió, azaz egymillió forint jut csak a sportszervezeteknek ebben az évben. 

Citrom-díj:
Sport   

Október 17-én Újszilváson Helyi Termék Expót szervezetett a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség. Igazándiból a termelők kiállítása és a családi programok a fél napos szakmai konferencia megkoronázását jelentették. Képgaléria ITT, fotó Lőrinczy Veronika

Közélet:

2013. .november 20.-án Abonyban lebonyolításra került az NBII. Felnőtt birkózó Csapat Bajnokság keleti csoport döntője. Ide a három csoport győztese Egeri VSE, Kecskeméti BC, és a házigazda Abonyi BC csapata került. A csapatküzdelmeket hét súlycsoportban (55, 60, 66, 74, 84, 96, 120 kg-ban ) vegyes fogásnemben, azaz első fordulóban 55 kg, kötöttfogás, 60 kg szabadfogás… stb., került lebonyolításra. A második fordulóban, azaz a visszavágón 55kg szabadfogásban 60 kg kötöttfogással … kezdődtek a találkozók...

Sport:

Kedves Olvasónk számolt be róla, hogy csak egy sávon járható az Újszászi út, ott forgalmat irányítanak. Ennek oka, hogy felmarták az új utat és újra aszfaltoznak. Az Abony – Újszász út építése régiónk kiemelkedő projektje, mely a befejezéséhez közeledik. A véghajrában a hibákat javítják ki, erről adott lapunknak információt Horváth Gábor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki főmunkatársa. Elmondta, hogy az úton kontroll méréseket végeztek, és kiderült hogy néhány szakaszon nem volt elég tömör és zárt a kopóréteg, ezért azt felmarták és ma, valamint holnap újraaszfaltozzák a kifogásolt szakaszokat.

Közélet:

Délután délnyugat felől beborul az ég, és ismét havazás kezdődik. Helyenként erős széllökésekre kell számítanunk a Dunántúlon. Egy újabb mediterrán ciklon határozza meg időjárásunk a következő napokban. Az Időkép tájékoztatása szerint a Földközi-tenger térsége fölé áramló hideg sarkvidéki eredetű levegő keveredve az ottani enyhe, nagy nedvességtartalmú légtömegekkel újra mediterrán ciklont hoz létre, amelynek következtében csütörtök délutántól dél...

Közélet:

Egy többszörösen meglopott nyársapáti gazdálkodó levele.- A mai napon az alábbiakban olvasható, megdöbbentő levelet találtam szerkesztőségünk postaládájában, melyet most moderálva, a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett osztok meg Önökkel. Egyben kértem a rendőrség tájékoztatását is az adott üggyel kapcsolatban, valamint Kiss Miklósét, Nyársapát polgármesterét is. Olvasónk levele: Három csapás, amit már megértem! - Mit vétettünk mi, Nyársapáti emberek, még a hatóság sincs mellettünk! Ujszászi Mihály vagyok, mindenki ismeri, hol lakok ki vagyok, mennyit dolgozok és azért a faluért is a magam telhetőségéből kiveszem a részem. A harmadik csapás is megért, amit nem gondoltam. Első két borjú. Második hasas tehén. Igaz, a hatóság mivel ők teljes szakemberek a hasas tehenet is üsző borjúnak vették a végleges jegyzőkönyvben amit kaptam, hogy nem tudták kinyomozni. 

Közbiztonság:
Programok:
Abony   
POWER SE   

Hat ország történelmi sörrelikviái találkoztak egy helyen a Magyar Sörcikk-gyűjtő Klub 20. rendezvényén. Magyar, osztrák, szlovák, cseh, lengyel és idén először szerb történelmi sörrelikviákkal találkozhattak mindazok, akik a napokban kilátogattak a Dreher Sörgyárba, amely otthont adott a 20. Magyar Sörcikk-gyűjtő Klub legutóbbi találkozójának. Az érdeklődők kézzel fogható módon nyertek bepillantást az I. világháború előtti sörkultúra világába.
 

Közélet:
SÖR   
12Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok