Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "POWER SE"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.12.18. 11:29

2018. december 2.-án a POWER Karate Sportegyesület részt vett az Újbuda Karate Kupán, Budapesten. Szép számmal képviseltettük magunkat, újult erővel csaptunk bele a versenyzésbe, ugyanis a versenyzők többségének ez volt élete első versenye. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.11.24. 17:38

 

Nem mindennapi jeles alkalomra gyűltek össze a POWER SE jelenlegi és korábbi tagjai, sportolói november 23-án a Gyulai iskola ebédlőjébe, ahol a sportegyesület fennállásának 35. évfordulóját ünnepelték csaknem kilencvenen. Az összetartás és összetartozás szép példája, hogy a meghívottak legnagyobb része boldogan fogadta el a meghívást. A rendezvény díjak átadásával, köszöntőkkel kezdődött, utána a résztvevők nosztalgiáztak: régi képeket és filmeket nézegettek az egyesület történelméből. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.10. 13:31

 

Az elmúlt pàr hónap kemény munkàval telt az egyesületnél.
Karatékàink versenyről versenyre jàrtak, nem tértek haza üres kézzel.
A Diàk olimpiàn, Martfűn, Vàcràtóton, Újbudàn is sok éremmel tértek haza.


Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.09. 17:35

Beszélgetés Sensei Krupincza Jánossal és Shihan Szabó Istvánnal-  Milyen volt a vizsga? Milyen élményekkel tértetek haza? Sensei Krupincza János: Csak is pozitív (jó) élményekkel tértünk haza.  Shihan Szabó István: A vizsga kemény volt. 109 karatéka érkezett Japánba. 25-30 perces blokkokban vizsgáztunk, külön a danok felváltva. A blokkok között lehetett pihenni, így a vizsga 9 órától délután 1 óráig tartott.

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.04. 18:15

Örömmel jelenthetem, hogy a POWER karate SE versenyzői közül ketten is sikeres övvizsgát tettek Japánban! Az egyesület így egy shihannal és egy 4 danos mesterrel gazdagabb! Krupincza János 4. dan, Szabó István 5. dan övfokozatra sikeres vizsgát tett Japánban a mai napon.

Sport:
POWER SE   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.20. 22:44

 

A Karmazin Branch már negyedik alkalommal dolgozta végig a nyári Nemzetközi Edzőtábort, melyet idén június 29. és július 5. között rendeztek Balatonföldváron.
A Shinkyokushin Harcművész Szövetség minden évben felkér több szakmailag elismert Mestert, hogy közösen alkossák meg, és közös elvekre egyszerűsítve adják át a rendkívül széles szakmai anyagot, tudást, tapasztalatot. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.23. 17:08

Abony és térségének kedvelt sportegyesülete, a POWER Karate SE az elmúlt hét végén, november 22-én szervezte meg az immár hagyományossá váló év végi övvizsgáját, melyen összesen 32 sportoló küzdött meg a feladatokkal, melyeket a magasabb övfokozatokért kellett elvégezniük. Valójában ennél sokkal többen vettek részt az edzésen a Somogyi iskolában, ezek után a Bagoly sörözőben összetartás, móka, buli következett.

 

Képgalériát eléred, ha a címre kattintasz

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.23. 00:50

Törtel község tornacsarnoka adott otthont a POWER SE azon háziversenyének, melyen összesen 75 sportoló mérte össze tudásának legjavát karate sportágban. Annak ellenére, hogy ez csak egy úgynevezett „ háziverseny „ volt, a terem tele volt versenyzőkkel és sportszerető nézőkkel, hozzátartozókkal. A küzdelmekben részt vettek a legifjabbak is, akik szereplése, példás küzdeni akarása és néhány könnycsepp egy-egy vesztett mérkőzés után, vagy kitörő boldogság a győzelmet követően, szívet és lelket melengető érzés volt.

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 13:58

December 13-án, Luca napján a POWER SE Abony Város Sportcsarnokában övvizsgát szervezett. A sportszervezet immár hagyományosan az év ége felé rendezi meg azt. A Sportcsarnok megtelt a vizsgázókkal, akik között az óvodás korcsoporttól kezdve a felnőttekig minden korcsoportú sportoló rmegtalálható volt A több, mint negyven fős csoportnak nem hozott szerencsétlenséget a december 13-i, pénteki dátum, hiszen mindannyian sikeresen vették az akadályt és eggyel magasabb övfokozatot szereztek. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gartulálunk nekik és kívánunk a jövő évre is szép sportsikereket! LŐVE- Képgaléria tőlem IDE kattintva elérhető

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 09:20

November 9-én jeles alkalomra gyűltek össze a központi ebédlőben a POWER SE jelenlegi és volt tagjai, akik boldogan, meghitten, szeretetteljesen ünnepelték a megalakulás óta eltelt időszak legfontosabb történéseit. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok