Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "POWER SE"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.12.18. 11:29

2018. december 2.-án a POWER Karate Sportegyesület részt vett az Újbuda Karate Kupán, Budapesten. Szép számmal képviseltettük magunkat, újult erővel csaptunk bele a versenyzésbe, ugyanis a versenyzők többségének ez volt élete első versenye. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.11.24. 17:38

 

Nem mindennapi jeles alkalomra gyűltek össze a POWER SE jelenlegi és korábbi tagjai, sportolói november 23-án a Gyulai iskola ebédlőjébe, ahol a sportegyesület fennállásának 35. évfordulóját ünnepelték csaknem kilencvenen. Az összetartás és összetartozás szép példája, hogy a meghívottak legnagyobb része boldogan fogadta el a meghívást. A rendezvény díjak átadásával, köszöntőkkel kezdődött, utána a résztvevők nosztalgiáztak: régi képeket és filmeket nézegettek az egyesület történelméből. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.10. 13:31

 

Az elmúlt pàr hónap kemény munkàval telt az egyesületnél.
Karatékàink versenyről versenyre jàrtak, nem tértek haza üres kézzel.
A Diàk olimpiàn, Martfűn, Vàcràtóton, Újbudàn is sok éremmel tértek haza.


Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.09. 17:35

Beszélgetés Sensei Krupincza Jánossal és Shihan Szabó Istvánnal-  Milyen volt a vizsga? Milyen élményekkel tértetek haza? Sensei Krupincza János: Csak is pozitív (jó) élményekkel tértünk haza.  Shihan Szabó István: A vizsga kemény volt. 109 karatéka érkezett Japánba. 25-30 perces blokkokban vizsgáztunk, külön a danok felváltva. A blokkok között lehetett pihenni, így a vizsga 9 órától délután 1 óráig tartott.

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.04. 18:15

Örömmel jelenthetem, hogy a POWER karate SE versenyzői közül ketten is sikeres övvizsgát tettek Japánban! Az egyesület így egy shihannal és egy 4 danos mesterrel gazdagabb! Krupincza János 4. dan, Szabó István 5. dan övfokozatra sikeres vizsgát tett Japánban a mai napon.

Sport:
POWER SE   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.20. 22:44

 

A Karmazin Branch már negyedik alkalommal dolgozta végig a nyári Nemzetközi Edzőtábort, melyet idén június 29. és július 5. között rendeztek Balatonföldváron.
A Shinkyokushin Harcművész Szövetség minden évben felkér több szakmailag elismert Mestert, hogy közösen alkossák meg, és közös elvekre egyszerűsítve adják át a rendkívül széles szakmai anyagot, tudást, tapasztalatot. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.23. 17:08

Abony és térségének kedvelt sportegyesülete, a POWER Karate SE az elmúlt hét végén, november 22-én szervezte meg az immár hagyományossá váló év végi övvizsgáját, melyen összesen 32 sportoló küzdött meg a feladatokkal, melyeket a magasabb övfokozatokért kellett elvégezniük. Valójában ennél sokkal többen vettek részt az edzésen a Somogyi iskolában, ezek után a Bagoly sörözőben összetartás, móka, buli következett.

 

Képgalériát eléred, ha a címre kattintasz

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.23. 00:50

Törtel község tornacsarnoka adott otthont a POWER SE azon háziversenyének, melyen összesen 75 sportoló mérte össze tudásának legjavát karate sportágban. Annak ellenére, hogy ez csak egy úgynevezett „ háziverseny „ volt, a terem tele volt versenyzőkkel és sportszerető nézőkkel, hozzátartozókkal. A küzdelmekben részt vettek a legifjabbak is, akik szereplése, példás küzdeni akarása és néhány könnycsepp egy-egy vesztett mérkőzés után, vagy kitörő boldogság a győzelmet követően, szívet és lelket melengető érzés volt.

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 13:58

December 13-án, Luca napján a POWER SE Abony Város Sportcsarnokában övvizsgát szervezett. A sportszervezet immár hagyományosan az év ége felé rendezi meg azt. A Sportcsarnok megtelt a vizsgázókkal, akik között az óvodás korcsoporttól kezdve a felnőttekig minden korcsoportú sportoló rmegtalálható volt A több, mint negyven fős csoportnak nem hozott szerencsétlenséget a december 13-i, pénteki dátum, hiszen mindannyian sikeresen vették az akadályt és eggyel magasabb övfokozatot szereztek. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gartulálunk nekik és kívánunk a jövő évre is szép sportsikereket! LŐVE- Képgaléria tőlem IDE kattintva elérhető

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 09:20

November 9-én jeles alkalomra gyűltek össze a központi ebédlőben a POWER SE jelenlegi és volt tagjai, akik boldogan, meghitten, szeretetteljesen ünnepelték a megalakulás óta eltelt időszak legfontosabb történéseit. 

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok