Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

Címke: "POWER SE"
<< Előző12345Következő >>

veroniq - 2012.05.30. 09:43

A POWER Karate SE sportolói a közelmúltban rengeteg versenyen bizonyítottak ismét. A XI. J. & S Speed Kupa 2012 versenyen három nemzet, 56 klubjából, 416 versenyző részvételével rendezték folytak a küzdelmek. A rangos sporteseményt Tarjánban május 19-én rendezték meg. Ez egy gyermek, serdülő, felnőtt "C" Kyokushin karate verseny volt. Sánta István megnyerte súlycsoportját, Mucsi József ugyanebben a súlycsoportban lett második helyezett. Ez alkalomból beszélgettem a sportolókkal.

Sport:
Abony   
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 13:54

 Új otthonra lelt a POWER Karate S.E. - A tavalyi év nehéz anyagi körülményei és a folyamatossá vált ellentétek a bérbeadóval arra a döntésre juttatta a POWER vezetőségét, hogy a 2012-es évben új edzőtermet keressenek a problémák áthidalására. Szerencsére ezt hamar véghez tudták vinni egy kedves támogató segítségével és a szülők összefogásával....

Sport:
Abony   
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.10. 12:57

„VII. ZEMPLÉN KUPA”- gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt - „A” „B” és „C” kategóriás nyílt karate bajnokság. 2012. február 18. Sátoraljaújhely- A verseny résztvevői: az Oyama Karate Kyokushin Hungary szervezet és a meghívást kapott Kyokushin Szervezetek és Klubok versenyzői. A verseny rendezője:  Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület

Sport:
Abony   
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 11:57

A POWER Karate SE nem tudta időben teljesíteni a terembérlet fizetésének kötelezettségeit, így immár másodszor került lakat az edzőtermükre. A mai napon szerencsés fordulattal zárult a Kyokushin karate sportegyesület ügye, mert a vállalkozó mintegy két hét után kinyitotta edzőtermüket. Erről Krupincza János szakosztályvezető számolt be lapunknak

Sport:
Abony   
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.28. 10:53

Élünk és létezünk!- Az a hír járja városszerte, hogy a POWER SE Abonyban megszűnt. Ennek jártam utána és megkérdeztem a legilletékesebbet, Krupincza János szakosztályvezetőt, aki villáminterjújában elmondta, hogy ez rémhír, nem igaz. Viszont már másodszor fordul elő az abonyi sportszervezet életében, hogy gyakorlatilag kizárták őket az edzőteremből, mert nem tudták határidőre befizetni annak a bérleti díját.

Sport:
Abony   
Karate   
POWER SE   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.10. 09:33

A POWER Karate SE sportolói november 6-án egy rendkívül rangos versenyen vettek részt. A III. Össz- Knockdown Karate Utánpótlás Bajnokságot, más néven a Bushido Európa Kupát. Budapesten rendezték meg. A nyolc POWER-es induló közül öten is éremmel jöhettek haza. 

Sport:
Abony   
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.14. 18:58

Abony Város önkormányzata szétosztotta az úgynevezett tartalékalapot, mely még a sportszervezeteknek jár az idei támogatásból. Erről az az Oktatási- Kulturális és Sport Bizottság dönt egyébként, melynek egyetlen sportban jártasságot szerzett tagja sincs. 

Sport:
Abony   
POWER SE   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.07. 14:42

A megszokott helyen edzenek végre

 

Mint lapunk arról már korábban beszámolt, nagy bajban volt a POWER Karate SE, hiszen mivel hosszú hónapok óta nem voltak képesek fizetni a terembérletet, az edzőterem tulajdonosa felbontotta velük a szerződést és nem mehettek be az úgynevezett dojo-ba. Ezt követően a vezetőség pénzgyűjtésbe kezdett és próbálta elérni, hogy a városi önkormányzat is beszálljon az elmaradt bérleti díj kifizetésébe. Ez utóbbi nem sikerült, hiszen a képviselők úgy döntöttek, hogy nem kívánnak a múlttal foglalkozni, ezért pluszforrást nem szavaztak meg. Ezek után még bizonytalanabbá vált az abonyi karatésok sorsa.

Sport:
Abony   
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.22. 12:10:10

 Sikeres vizsgát tettek 

Régiónk feketeövesei közül többen is újabb aranycsíkkal büszkélkedhetnek. A martfűi Victory KKK klubvezetője, Stefanovics József a negyedik, a szolnoki Albatrosz SE első embere, az egykori Európa-bajnok Leskó Anna a harmadik, a martfűiek válogatottja, Szabó Anikó pedig második danra tett sikeres vizsgát. Az abonyi Gál Csaba és Orosz Zoltán immár sempainak vallhatja magát.

Sport:
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.01. 16:03:40

A mai naptól kezdve a POWER SE sportolóinak edzőtermére, az úgynevezett dojo-ra lakat került. Mint lapunk arról beszámolt Önöknek, a sportegyesület súlyos anyagi gondokkal küzd, ezért nem tudták fizetni a bérleti díjat. 

Sport:
POWER SE   
 17 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok