Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6947, belépett felhasználók: 0.

Címke: "POWER SE"
Első<< Előző-10123

veroniq - 2011.05.27. 11:44:13

Abony város önkormányzata úgy döntött, hogy nem támogatja a POWER SE azon kérését, mely szerint a két év alatt felhalmozódott terembérleti díjat kifizessék helyettük. A múlttal nem fognak foglalkozni, hangzott el az ülésen. Azt viszont a képviselő testület tagjai is jogosnak érzik, hogy a POWER SE-nek támogatást kell adni a jövőben a terembérletre, hiszen sok más egyesületnek lehetősége van ingyenes teremhasználatra, míg nekik nincs. Azonban nem direktben kapják majd a támogatást az abonyi karatésok, hanem az önkormányzat fog szerződést kötni azzal a vállalkozással, melynek termét edzőteremnek használják a POWER SE tagjai.

Sport:
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.26. 09:41:36

A POWER SE igen nehéz anyagi helyzetbe került, mert két év alatt tetemes, 1,3 millió forintos tartozást halmozott fel az edzéseknek helyet adó cég felé. A terembérletet nem tudták fizetni, ezért a vállalkozás még márciusban felszólító levelet küldött, melyben az állt, ha nem tudják a számlát kiegyenlíteni, akkor hagyják el a termüket április közepéig. A POWER-esek még az edzőteremben vannak, és abban bíznak, hogy az önkormányzat segít rajtuk. Ezzel kapcsolatban ma születik majd döntés. A határozati javaslatban ellenben az áll, hogy nem áll rendelkezésre keret, nem tudnak átcsoportosítani, ezért nem kapnak a karatésok többlettámogatást.

Sport:
POWER SE   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.12. 13:45:32

Sportolóink ismét nagyszabású versenyen vettek részt 2011. április 9.-én Tarjánban a IX. J&Speed Kupán. Közel 400 versenyző nevezett különböző kategóriákban. Ismét dobogós helyezéseket értek el karatékáink és érmekkel tértek haza. Serdülő 54 kg kategóriában Gócsa Tibor II.helyezést ért el, Sánta István 64 kg.-ban II helyezést, felnőtt "C"ffi. 80 kg Gáspár Szabolcs II. helyezést, felnőtt "C" ffi. 70 kg.-ban Nagy László III. helyezett lett. Ezúton is gratulálunk versenyzőiknek és persze felkészítőiknek. Hajrá Power Se! Következő verseny Súlycsoportos gyermek,- serdülő,- ifjúsági és U20 Európa Bajnokság  szombaton (ápr. 16.-án )  lesz Szentesen,  sok sikert kívánunk. Eredményes felkészülést!

 

POWER Karate SE vezetősége

Sport:
POWER SE   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.05. 18:12:58

 Szeretnénk megismertetni egy új sporttal, a  Medi Ballal.

 

A Medi Ball kínai eredetű Tai Chi gyakorlatok körkörös mozdulatain alapuló játék.

 

Oly elfoglaltak, gondterheltek vagyunk, hogy nem tudunk kikapcsolni,  ellazulni. Ez a "sport" segít neked ebben. Annyiból hasonlít a teniszre, illetve a tollasra, hogy két ütővel játsszák, de ebben a játékban nem vissza kell ütni hanem egyfajta körkörös mozdulattal el kell kapni, és vissza lendíteni a labdát.

 

Kellemes a testnek és a léleknek egyaránt, s nem utolsó sorban minden testrészünket megmozgatja. Érdemes kipróbálni.

Sport:
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.16. 18:03:21

Az elmúlt hét vége sem telt tétlenül a POWER SE versenyzői számára, hiszen részt vettek Szeghalmon a Kyokushin Karate Diákolimpián, ahonnan szép eredményekkel tértek haza, öten is érmesek lettek, hárman elsők!

 

Power – SE Abony eredmények

 

Serdülő férfi 64kg:             Sánta István I. helyezés

Ifjúsági férfi +75kg:            Babcsány Martin I. helyezés

Ifjúsági férfi 75kg:              Nagy István III. helyezés

Ifjúsági női 54kg:               Kovács Vivien I. helyezés

Ifjúsági női 60kg:               Molnár Mercédesz II. helyezés

Sport:
POWER SE   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 18:43:24

Galéria megtekinthető: ITT (fotó: Polyák Attila)

2011. február 5-én került megrendezésre a Városi Sportcsarnokban a Kyokushin Karate Diákolimpia Területi Selejtezője. A rendezvényen számos sportegyesület képviseltette magát, közülük az abonyi Power SE versenyzői az alábbi helyezéseket érték el. Eredmények a cikkben!

Sport:
Karate   
POWER SE   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.07. 12:56:30

Kitüntették Szolnokon az abonyi Csajbók Viktort

A POWER Karate SE versenyzőjének, Csajbók Viktornak abban a megtiszteltetésben volt része, hogy rangos kitüntetést vehetett át Szolnokon.

Viktor számos rangos hazai és külföldi verseny győztese és érmese, idén kor- és súlycsoportjában diákolimpiai bajnok lett.  Azért díjazták Szolnokon, mert itt jár középiskolába.  Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Íme egy cikk erről:

A legeredményesebb fiatal sportolók és felkészítőik mellett elismerést vehettek át a 2009/2010--es tanév során legjobban teljesítő általános és középiskolák, valamint diáksport-egyesületek képviselői is. A díjakat ünnepi köszöntőjét követően Szalay Ferenc polgármester adta át a tehetséges ifjú sportolóknak.

 

Forrás, eredménylista és részletek: www.szoljon.hu

Sport:
Karate   
POWER SE   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok