Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Megfélemlítés"
1

0 - 2012.10.30. 12:58

Egy többszörösen meglopott nyársapáti gazdálkodó levele.- A mai napon az alábbiakban olvasható, megdöbbentő levelet találtam szerkesztőségünk postaládájában, melyet most moderálva, a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett osztok meg Önökkel. Egyben kértem a rendőrség tájékoztatását is az adott üggyel kapcsolatban, valamint Kiss Miklósét, Nyársapát polgármesterét is. Olvasónk levele: Három csapás, amit már megértem! - Mit vétettünk mi, Nyársapáti emberek, még a hatóság sincs mellettünk! Ujszászi Mihály vagyok, mindenki ismeri, hol lakok ki vagyok, mennyit dolgozok és azért a faluért is a magam telhetőségéből kiveszem a részem. A harmadik csapás is megért, amit nem gondoltam. Első két borjú. Második hasas tehén. Igaz, a hatóság mivel ők teljes szakemberek a hasas tehenet is üsző borjúnak vették a végleges jegyzőkönyvben amit kaptam, hogy nem tudták kinyomozni. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.01. 21:48:05

Magosz: Multicégek zsarolják a termelőket

 

Három hazai felvásárló visszaél gazdasági erőfölényével, és tisztességtelen piaci magatartást folytat, amikor a gazdákkal akarja megfizettetni azt a terményt, ami  a belvíz miatt nem termett meg – nyilatkozta Jakab István. A Magosz elnöke a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában kedd reggel azt is elmondta: egyes, elsősorban nemzetközi háttérrel rendelkező, multinacionális cégekről van szó, akik fedezeti vásárlással, a gazdák terhére vásárolják meg a szabad piacon a hiányzó mennyiséget. A szervezet több fronton is fellép a cégekkel szemben - hangoztatta Jakab István. 

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

admin - 2010.12.16. 14:14:45

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Kérem segítségüket az alábbi levél közzétételében, segítve több mit sem sejtő szülőt, akik lehet, hogy nem is tudják, hogy gyermekeik milyen atrocitásoknak van kitéve nap mint nap az iskolából hazafelé vezető úton.

 

Tisztelettel: Egy aggódó szülő Íme a levél: Szeptember óta bántalmazzák a gyermekeinket! Egy történet, melynek sajnálatosan szemtanúja voltam, a ceglédi vasútállomáson történt, illetve mivel a gyermekeim Cegléden tanulnak, így ők is gyakran szenvedő alanyai a Cegléden garázdálkodó hordának: Korábban csak a diákoktól, hallottam különböző rémtörténeteket, melyeket egy picit gyermeki túlzásnak éreztem és fenntartással fogadtam. Azonban a napokban magam is szembesültem eme fiatalkorú bűnözők brutalitásával. A következő történeteket mesélték el, amik már szeptember óta folynak Cegléd utcáin, a vasútállomáson, illetve aki feljut a vonatra, annak a vonaton. Ugyanis aki iskola után úgy gondolja, hogy indulhat haza, koránt sem biztos, hogy épségben hazatér...

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok