Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7079, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orvosok"
123Következő >>

admin - 2015.03.20. 13:25

 

 A március 6-i indulás óta folyamatosan érkeznek a voksok a 2014-es Év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. Eddig összesen 9.280 érvényes szavazat futott be. A rangsor még mindig mozgásban van, az élbolyban lévők között szoros a verseny. Az összesen 107 jelölt részvételével zajló nemes versengés tétje, hogy ki kapja idén az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó „Az év orvosa” címet.


Voksot beküldeni ma este 22.00 óráig IDE KATTINTVA lehetséges.


Év orvosa pályázat – közönségszavazás TOP3


Dr. Debreczeni Béla Zoltán plasztikai sebész főorvos (MH EK Honvédkórház, Budapest)
Dr. Cseh Botond neurológus főorvos (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc)
Dr. Homoki Ildikó háziorvos (Abony)

Közélet:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.06. 12:56

Csehpál Etelka, a mindszenti körzet háziorvosa Kálmán Olgának nyilatkozott az Egyenes beszédben. Elszomorító dolgokról számolt be. A háziorvos elmondta, betege azért halt meg, mert ebben a rendszerben már nem akart semmilyen segítséget. Rokkantnyugdíját a felülvizsgálat után elvették, ezután derült ki, hogy van a torkában egy daganat. A háziorvos hiába mondta neki, hogy emiatt a nyugdíját is visszakaphatná, ő azt mondta, még egyszer nem megy vissza, sőt, orvost sem akar látni többé.

Egészségünk:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.24. 12:46

Alig több mint hatmilliárd forint juthat az egészségügyben várható béremelés mintegy harmincmilliárdjából a háziorvosoknak és a védőnőknek. A FAKOOSZ Alapellátó Orvosok Országos Szövetségének elnöke, Selmeczi Kamill, az érdekvédő szervezet vezetője sérelmezte, hogy a pénzelosztási elvekkel ezúttal is a kórházban, illetve a szakrendelőkben dolgozó orvosokat preferálják.

Közélet:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.01. 17:12

Szoros versennyel zárt az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat- egyetlen pont különbség döntött a dobogóra kerülésnél - Éjfélkor lezárult az idén hatodik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat közönségszavazása. Az elmúlt hetekben beküldött 8016 szavazat jelentős része az utóbbi néhány napra koncentrálódott, ami a résztvevő orvosok pillanatnyi helyezésének folyamatos változását eredményezte. Ez a változás még az utolsó az utolsó percekben is intenzív volt. A nemes versengés végül szoros eredményeket hozott, a dobogót jelentő harmadik és a negyedik hely között mindössze egyetlen pont különbség döntött. 

Egészségünk:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 10:13

A lista kaotikus, szakmakódonként és nem településnevenként történik a felsorolás! ITT elérhető!- Nagyon sok esetben Budapesten fogadják a  betegeket....- Szabályba foglalta a járóbeteg-beutalás rendjét Budapesten és Pest megyében az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) – tájékoztatta az országos tiszti főorvos az MTI-t. Paller Judit elmondta, hogy a fővárosban és Pest megyében a területi ellátási kötelezettség eddig nem volt pontosan meghatározva. Nem volt szabályozva, kinek hová kell menni, így a beteg mostanáig "szokás alapján" választott járóbeteg-szakellátó intézményt. A hétfőn életbe lépett határozatok nyomán "egyértelmű, átlátható, átfedés- és hézagmentes" lesz a járóbeteg-irányítási rendszer – írta az ÁNTSZ az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Egészségünk:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.17. 12:32

HVG információ- Minden negyedik orvos szögre akaszthatja a fonendoszkópját júliusban, ha választaniuk kell a nyugdíj vagy munka között. Az intézményvezetők legszörnyűbb rémálmait váltja valóra a parlament azzal, ha a kormány ígéretei ellenére hétfőn mégis megszavazza, hogy az egészségügy közalkalmazottai sem dolgozhatnak nyugdíjuk megtartása mellett.

Citrom-díj:
Orvosok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.12. 12:55

Rovatunkat az INNOVEN támogatja.- Nagyon sok embertársamat érinti ez a napi kínzó probléma. Az Egészségkalauz szerkesztősége küldte nekem az itt látható hasznos tanácsokat a tárggyal kapcsolatban. Sokak gondja a székrekedés, mely bizony megronthatja hétköznapjainkat… különösen igaz lehet akkor, ha aranyérprobléma is társul hozzá. Akár úgy, hogy már fennáll az aranyér, és még nagyobb kínokat áll ki a beteg, akár úgy, hogy maga a székrekedés, az erőlködés miatt alakul ki a mindennapokat megkeserítő aranyérbetegség… Lássuk, milyen megoldásokat kínál az étrend! Székrekedés  akkor is kialakulhat, ha nem áll mögötte konkrét betegség, szervi elváltozás. Elegendő lehet a helytelen életmód: kevés mozgás, székelési inger elnyomása, helytelen táplálkozás, tehát kevés diétás rost, kevés zöldség- és gyümölcsféle az étrendben, kevés folyadék fogyasztása.

Egészségünk:
Orvosok   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 10:43

Kedves Olvasónk ajánlotta figyelmünkbe ezt a pályázatot és a következőt írta..

Közélet:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 13:53

1996 óta minden évben október 12-én tartják meg világszerte az ízületi gyulladásos betegségek nemzetközi világnapját, hivatalos nevén a World Arthritis Day-t. Ebből az alkalomból a reumatikus-, csont- és izomrendszeri betegségekben szenvedők összefogással hívják fel a közvélemény figyelmét a betegségre. A nemzetközi kampányhoz idén első alkalommal csatlakozott a gyermekreumatológiai kórképekben szenvedő kis betegek gyógyítását segítő Rosszcsont Alapítvány is.

Egészségünk:
Orvosok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.25. 10:59

Szívszorító, fájdalmas történet következik. Arról, hogy milyen szörnyű, ha egy két és fél éves kislány beteg és nem tudják mi a baja, ha nem tudják, mi a megoldás, ha rohamot kap és maga az orvos sem veszi komolyan mindezt a kórházban. Nem lennék a helyükben…. Gondolom Önök sem. Egy abonyi fiatalember keresett meg azzal, hogy írjam meg azt az esetet, mely a közelmúltban történt velük. A cél nem bárkinek is a felelősségre vonása, csak azt szeretné elérni, hogy ez soha többet senkivel ne történhessen meg, de még hasonló eset sem.

Citrom-díj:
Orvosok   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok