Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

tyb - 2011.12.30. 14:23

Tegnap reggel felháborodva hívott az öcsém. Kiszaggatták az utcára (Szelei u.) előző nap ültetett tujáit. Kis csemeték voltak, melyeknek talán csak a befektetett munka képezi az értékét. Bizonyára nem az érték volt a fő motiváció, hanem az állati ösztönök vezérelték a tettest, vagy tetteseket.

Közbiztonság:

tyb - 2011.12.21. 21:49

 

A FIDESZ-kormányzaton belül, remegés tapasztalható az ERŐ-ben. A "fődzsedi" hallgat, mint az a bizonyos, miközben Matolcsy és Tarlós Elvtárs, nyilvánosan egymás torkának esett. A www.atv.hu friss híre, a főpolgármester Matolcsynak írt levele kapcsán, legalábbis erről árulkodik... Íme a hír:

Politika:
FIDESZ   

 

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES MEGBÍZÓNKNAK ÉS LEENDŐ ÜGYFELÜNKNEK!

 

Ezúton küldjük meg virtuálisan az üdvözlőlapunkat a tengerentúlra, Kövér Józsi bácsi és kedves neje részére!

Köszönjük a bizalmat és a 2011. évi sikeres együttműködést! 

 

AboPOL Kft.

Különvélemény:

tyb - 2011.12.20. 20:23

Nem szégyen az önkritikus viselkedés a magánéletben, a személyes kapcsolatokban és legkevésbé a hatósági jogkör gyakorlása során. Talán ezzel lehet a legmeggyőzőbben illusztrálni, hogy az önkormányzatoknál és más hatóságoknál is emberek dolgoznak, akik csak akkor nem hibáznak, ha nem tesznek semmit. Titkon remélem, hogy ennek lehettem ma tanúja a Szabolcska utca környezetében kialakított új forgalmi rend visszavonása kapcsán.

Közbiztonság:
KRESZ   

tyb - 2011.12.19. 21:47

Bizonyára valami összesküvés-elmélet kerített a hatalmába, de valami azt súgja, hogy egy abonyi köztisztviselői állást, nem abonyi lakossal akarnak betöltetni a közeljövőben. A közterület-felügyelet létszámának tervezett emelésére irányuló álláspályázatra ugyanis, csak a www.szoljon.hu oldalon bukkantam rá. A www.abony.hu szemérmesen hallgat erről(!) az álláslehetőségről.

Közélet:

Azt hiszem, hogy nem csak nálam verte ki a biztosítékot, hogy 2012. január 1-től 27 %-ra emeli az Orbán-kabinet vezérelte országgyűlés, az általános forgalmi adó mértékét. Orbán Viktor miniszterelnök - több kormánypárti belső egyeztetés során - azzal érvelt, hogy ezt az adófajtát nem lehet elkerülni, "bemész a boltba, és megfizeted". Talán ez egy kicsit erős volt...

Politika:
ÁFA   
Adó   

Néhány praktikus kérdés és válasz az influenzával kapcsolatban. Bízva abban, hogy megússzuk valahogy a vírusfertőzést...

 

Melyek az új típusú influenza tünetei?

 

A megbetegedés általában a normál szezonális influenza jellegzetes tüneteivel jár, és szövődmény nélkül, magától gyógyul. Az influenza hirtelen kezdődik, és a leggyakrabban észlelt tünetei: láz, köhögés, torokfájás, orrdugulás, orrfolyás, izomfájdalom, fejfájás, fáradtság, hidegrázás.

Egészségünk:
Influenza   

tyb - 2011.12.15. 09:25

Orbán hadat üzent! Most a másfél millió magyar dohányosnak. Rajtuk akarja bevasalni az év végére leromlott gazdasági mutató javításához, valamint a jövő évre várható lagymatag gazdasági növekedés, "terv" szerinti tartásához szükséges bevételeket. A Sopronban tartott kihelyezett kormányülés után, talán ez volt az egyetlen konkrét hír, mely kiszivárgott.

Gazdaság:
Cigaretta   

 

 

Ma is kaptam egy üzenetet az egyik közösségi (?) oldalon. A párját ritkító, gusztustalan módszerek bizonyos termékek reklámozása kapcsán már nagyon meg sem lepnek. Ez a "remekmű", azonban kiverte a biztosítékot.

Citrom-díj:

Szerintem baj van. Nem kicsi. Sőt. Azt hiszem, hogy városunkban a közbiztonsági helyzet "fokozódik". Bizonyára vannak és a cikk végére lesznek olyanok, akik elfogultsággal vádolnak. Utóbbiak talán nem is alaptalanul... Szóval, mi is történt az elmúlt napokban, olvasóink jelzései alapján ? 

Közbiztonság:
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok