Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8065, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

tyb - 2012.02.29. 10:13

Íme néhány rövid, tanulságos és nem utolsó sorban tréfás történet rendőrségi igazoltatásokról: 

Megtörtént esetek:

Rendőr megállított egy férfit gyorshajtásért:

- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne kelljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle... :-)

Nyehehe:
HUMOR   

tyb - 2012.02.10. 19:30

 

 

Bezárt a MALÉV, elrepültek a gépei. Ma "géptelenedtünk" el teljesen, azaz fizikálisan is teljesen eltűntek a magyar légiközlekedés járművei.

Politika:
Malév   
Csőd   

tyb - 2012.02.08. 18:44

 

 

Pofátlanság. Ez jut először eszembe, amikor nagyértékű limuzinokat, vagy sportkocsikat látok a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyeken, kihelyezett igazolványok nélkül, esetleg azzal is.

Citrom-díj:
Tesco   
Parkolás   
Rokkant   

 

Pintér Gábor r. alezredes, az Abonyi Rendőrőrs parancsnoka tájékoztatta lapunkat, hogy a mai napon Abonyban, egy 50 év körüli férfira lettek figyelmesek, az ún "fagyriadóra" tekintettel, fokozott közterületi szolgálatot  ellátó rendőrjárőrök.

Közbiztonság:

Két fejlövés és nem baleset, vagy gyilkosság? Szóval végre kiderült az igazság. Utálom a ködösítést, inkább semmit se mondanának. Mára elmondták. Baleset és öngyilkosság történt. Egyik a másikból következően és főként a vadászat, valamint a fegyvertartás szabályainak súlyos megszegése után.

Közbiztonság:
Vadászat   

tyb - 2012.01.30. 00:44

Szegény Győzikét megráncigálták egy szlovák rendszámú Audi miatt. Most sírjak, vagy nevessek? Nálam sohasem jött be az első gondolat... -:) 

Nyehehe:
Adó   

tyb - 2012.01.30. 00:26

Az LMP kitart. Nyilván elsősorban a szabaddemokrata liberális szavazói mellett. Ez következik abból, hogy nem kíván részt venni a Fidesz leváltására irányuló ellenzéki kerekasztal egyeztető tárgyalásain. 19-re lapot húzni nem biztos nyerés. Persze, ha az örök ellenzéki szerepet választották...   

Politika:
LMP   

tyb - 2012.01.30. 00:17

Vajon? No comment! Illetve csak ennyi: Gratuláció dicső kormányzatunknak! S, Ő volt az utolsó? Számos kimutatás készül arról, hogy melyik országban mennyi az öngyilkosok száma. Egy közelmúltban végzett felmérés szerint az EU-ban az előkelő második, a világon a negyedik helyen áll hazánk. Sajnos ez nem véletlen....

Politika:
Hitel   

tyb - 2012.01.28. 10:25

 


Ma reggel, a bevásárlókörutam során lettem figyelmes, az egykori Kossuth Étteremmel szembeni park bejáratánál lévő, közvilágítási oszlop állapotára. A földtől néhány centiméter magasságban kialakított szerelőnyílás, gyakorlatilag fedetlenül áll, az abban található, vélhetően feszültség alatti vezetékkötegekkel, csatlakozókkal együtt.

Közbiztonság:
E.ON   

 

 

 

Mit együnk, mit igyunk, hogy egészségesek legyünk? Megmondják a reklámok. Legalábbis hisszük ezt. Nos, itt a - mindenki annyit hisz el belőle amennyit akar - cáfolat... Nagyon érdemes elolvasni! 

Citrom-díj:
   
Csalás   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok