Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Ma a postán jártam. Nagyon siettem haza vidékről, hogy fel tudjam adni a leveleimet, de amikor a posta melletti parkolóban leálltam, akkor döbbentem rá, hogy egy fillér készpénzem sem maradt, a korábbi vásárlás után. 

Különvélemény:
posta   
Bank   

tyb - 2012.11.01. 09:28

Ma Mindenszentek Napja van. Mindenki igyekszik meglátogatni elhunyt hozzátartozói sírjait, bízva abban, hogy senki és semmi sem zavarhatja meg a megemlékezés csendes perceit. Sajnos, a gátlástalan bűnözők számára sem a hely, sem az időpont nem szent, ezért a rendőrök és a polgárőrök visszatérő jelenléte ellenére is különösen vigyázzunk értékeinkre! Álljon itt néhány jó tanács azért, hogy kisebb eséllyel váljunk áldozattá... 

Közbiztonság:

tyb - 2012.10.25. 09:17

 

Tegnap délelőtt szorgalmasan dolgoztak az áramszolgáltató munkatársai a Posta közelében, egy közvilágítási oszlop helyreállításán. Történt ugyanis, hogy tegnapelőtt az éjszakai órákban egy gépkocsi kitörte azt. 

Közbiztonság:
Baleset   
Autó   

 

Hittük is, meg nem is, de 2006 után kőkeményen érezhető volt az a bosszúvágy, mely az akkor még ellenzéki párt retorikájából lejött. Az Öszödi-beszéd nyomán kialakult zavargásokban, nem csak a köztörvényes cselekmények elkövetőit, hanem az Őket felbújtókat is szétzavarták a rendőrök.

Közbiztonság:

tyb - 2012.10.17. 16:47

 

67 éves korában otthon, felesége karjaiban elhunyt Komár László. Az énekest három hete tüdőembólia miatt szállították kórházba, akkor pár percen múlt az élete. A Blikk szerint gyógyíthatatlan betegségét az utolsó pillanatig titkolta Komár. Az énekes 1962-ben kezdte pályafutását az első magyar rock and roll zenekarban, és nemsokára úgy tekintettek rá, mint a magyar Elvisre.

Kultúra:
Rock   

tyb - 2012.10.12. 21:02

 

 

Megdöbbentő! Ezek az emberek (?) szelik hazánk útjait nap, mint nap a nyitott schengeni övezetben, határokon keresztül? Tegnap bebizonyosodott ismét, hogy a rendőri hivatás nem veszélytelen és nem megfizetett, sőt talán megfizethetetlen. Persze, ha egyetértünk azzal, hogy az emberi élet értéke nem fejezhető ki pénzben...

Közbiztonság:
Gyász   

tyb - 2012.09.14. 19:29

Nem megyek többet vdékre horgászni! Eldöntöttem. Abony határában a Báger horgásztavak bőséges fogással és kuturált körülmények között várják a horgászat szerelmeseit.  Én csak udvarlója vagyok ennek a sportnak, de két hónap alatt Abonyban, már sok olyan inger ért, melyek eredménye, talán több lesz mint szerelem...

Sport:
Báger   

Az osztrák Alpok gyönyörű. Motorról különösen.

 

Augusztus végén egy csillagtúra részeként Ausztria legmagasabb csúcsának meghódításán fáradoztunk, amikor egy felismerhetetlenségig elmaszkírozott gépkocsi bukkant fel előttünk egy lejtőn. Hajtott a kíváncsiság, ezért megkértem LŐVÉ-t, hogy utasként próbáljon meg néhány fotóval segíteni a későbbi azonososításhoz.

Közélet:
Autó   
Ausztria   
Blogok   
VW   
Golf   
Kémfotó   

tyb - 2012.09.06. 00:01

Ma délelőtt szorgosan dolgoztak az önkormányzat munkásai, nem kisebb cél érdekében, minthogy a vandálok által kidöntött jelzőtáblát, a COOP ABC-nél található mozgássérült parkolóhoz visszaállítsák. De, szkeptikus vagyok. Közel sem biztos, hogy a jelzőtábla akadálya lesz a jogosulatlan parkolásoknak. 

Közbiztonság:
Rokkant   
Parkoló   


Tegnapelőtt egyik rokonom érkezésére várva, arra lettem figyelmes, hogy egy igencsak mutatós menyecske, zseblámpával keresgél, a világítással - sem - rendelkező vasúti kerékpártárolóban. Közelebb lépve egy ismerős fiatal nyomozónő arcvonásai körvonalazódtak. Mellette ált egy fiatal lány és ellopott kerékpárja miatt kesergett. Mint kiderült a gátlástalan tolvajok, majd' féltucat kerékpárt lovasítottak meg a nap folyamán, hátrahagyva azok levágott lakatjait. A kár nyilván egyenként is meghaladta a megélhetéshez rendelt 47.000.-Ft-ot... 

Közbiztonság:
Lopás   
Vasút   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok