Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

 

Vállalkozásunk olyan ambíciózus, fiatal szekembereket keres, akik megfelelő szakismerettel és gyakorlattal rendelkeznek  a számítástechnikai eszközök telepítése, karbantartása, üzemeltetése területén.

Közélet:
Hirdetés   

 

Októberben kezdődik az M4 építése Abony és Fegyvernek között
 

Jövő hónapban megkezdődik az M4 építése Abony és Fegyvernek között, a 29 kilométeres autópálya három részben épül: az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres, a második a Tisza-hidat magába foglaló 2,3 kilométeres, a harmadik pedig a Fegyvernekig tartó mintegy 13,2 kilométeres szakasz – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Gazdaság:
Abony   

tyb - 2013.09.14. 22:09

Meghalt ma egy kedves barátunk Laci. Alig 21 évesen érte a tragédia közlekedési balesetben. A ceglédi "Horthy-kanyar" újabb értelemetlen áldozata Ő. Valamikor, a 90'-es években, közlekedési vezetőként értetlenül álltam a közútkezelő tétlensége felett, ugyanis, szinte hetente jártunk ki helyszínelni az ominózus kanyarhoz. Emlékszem, hogy volt olyan nap, amikor két halálos baleset is történt ott. Sok abonyi is pórul járt ebben a szerencsétlen útkanyarulatban.

Közbiztonság:
Baleset   

tyb - 2013.08.25. 13:16

Nyílt rablóhalfogó versenyt hirdetett 2013. augusztus 24-én éjszakára az Abonyi Horgászegyesület, a Báger I-es horgásztaván. Az elhivatott horgászok húszan össze is gyűltek a meghirdetett időpontban és helyszínen. A korrekt elbíráláshoz szükséges szigorú versenyszabályok mentén lebonyolított megmérettetés, a gyakorlott rablóhalas horgászok számára is feladta a leckét.

 

Sport:
Hal   
Báger   

tyb - 2013.03.30. 08:05

 

 

Nyilvánosságra hozták a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatos pályázat  ereményét. Már abban a tekintetben, hogy hol nem volt eredményes a pályázat! Úgy tűnik, hogy Abonyban lesznek dohányboltok. Mennyi?

Gazdaság:
Cigaretta   
Kormány   

tyb - 2013.03.19. 17:13

 

 

Talán, sokan nem is tudják, hogy Magyarországon a SHELL a legrégebben kereskedő külföldi üzemanyagforgalmazó.  A társaság 1925-ben jelent meg először Magyarországon, majd 1949-ben államosították a vagyonát. Ennek ellenére az amerikai cég volt az első, amely a szocialista rendszerben visszatérhetett az itteni piacra, ugyanis 1966-ban nyílt meg az első Shell-kút Budapesten.

Gazdaság:
Shell   

tyb - 2013.03.13. 20:44

Ma este hét órakor a Sixtus-kápolna tetejére erősített kéményből fehér füst szállott fel. A 80 év alatti bíborosokból álló 115 fős konklávé megválasztotta Jorge Mario Bergoglio, Buenos Aires 76 éves jezsuita érseke személyében az új egyházfőt.

Külvilág:
Pápa   

tyb - 2013.03.08. 08:50

KEDVES HÖLGYOLVASÓINK, KEDVES FŐSZERKESZTŐNK!


Közélet:
Nők   
nőnap   
ünnep   

tyb - 2013.03.01. 13:12

 

Pontosabban a az egykori Mázsaház sarkánál, mely hosszú évek óta vita tárgya volt, pontosan, hogy a kereszteződés beláthatóságát, mennyiben befolyásolja az épület. Mára a házat elbontották és ennek ellenére, rendszerint súlyos balesetek történnek a kereszteződésben.

Közbiztonság:
Baleset   
Autó   
KRESZ   

tyb - 2013.03.01. 12:18

Ma reggelre egy rendőrségi közleményből tudhatták meg városunk lakói, hogy szörnyű bűncselekmény történt Abonyban. A tegnapi napra virradó éjjelen egy anyát megölte a lánygyermeke.  

Közbiztonság:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok