Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cigaretta"
1

veroniq - 2018.11.26. 10:11

 

Napjaink társadalma szigorú szabályozásokkal igyekszik visszafogni a különféle káros szenvedélyeket. A káros szenvedélyek közé tartozik például a mértéktelen alkoholfogyasztás, a kábítószerfogyasztás, valamint a dohányzás is.

Ezek a tevékenységek nagyon károsak az emberi egészségre nézve. Például a dohányzás esetében egy dohányzó nem csak saját, hanem környezete egészségét is veszélyezteti. Talán épp emiatt kapcsolódik nagyon sok társadalmi intézkedés a dohányzás szabályozásához, mint amilyen a kocsmákból, vendéglőkből és egyéb közterületekről való kitiltás. 

Közélet:
Cigaretta   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.10. 18:59

További hihetetlen képek a cikkben!

 

 (MTI) - Európa eddigi legnagyobb illegális cigarettagyárát számolták fel Vecsésen - jelentették be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai keddi sajtótájékoztatójukon.

    A telephelyen 22 tonna dohányt és 2,3 millió szál cigarettát foglaltak le a pénzügyi nyomozók. Mindebből másfél millió doboz cigarettát lehetett volna előállítani. Az eredetileg az Egyesült Arab Emírségekben gyártott, az angol piacon ismert Golden Mount márkájú cigaretta az angol piacon két és félmilliárd forintot ér.
A NAV képviselői szerint a törvénytelen gyártással az elkövetők kétszázmillió forint jövedéki adót csaltak el. Az ügyben különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt kilenc bolgár állampolgárt, egy izraeli és egy magyar férfit előzetes letartóztatásba helyeztek.

Közélet:
Cigaretta   
NAV   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2013.03.30. 08:05

 

 

Nyilvánosságra hozták a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatos pályázat  ereményét. Már abban a tekintetben, hogy hol nem volt eredményes a pályázat! Úgy tűnik, hogy Abonyban lesznek dohányboltok. Mennyi?

Gazdaság:
Cigaretta   
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.13. 14:51

A Bild című német lap értesülése szerint az Unió arra készül, hogy 2014-től betiltja a mentolos és a vékony, úgynevezett slim cigarettákat. A Bild szerint az Európai Bizottság csak egyetlen méret alkalmazását engedélyezné a cigarettagyártóknak és megtiltaná a dohány ízesítését. A javaslat azt is tartalmazza, hogy a csomagolás felületének 75 százalékát az egészségkárosító hatásra figyelmeztető felirattal és fényképekkel kell ellátni. Az új irányelv 2014-től léphet életbe.

Közélet:
Cigaretta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.03. 09:30

Sajnos dohányzom..... Sajnos szeretem ezeket a szertatásos mozdulatokat. Kifejezetten nem tesz jót.... Ezért soha ne szokjanak rá, ha még nem tették meg! Viszont számomra is megdöbbentő megállapítást tettek kutatók, mely szerint a cigi az agyat is roncsolja. Szerencsére ezt még egyáltalán nem vettem észre. Eszembe jutott tréfásan: Úr Isten! Mi lenne ha nem dohányoznék? Na, félre a tréfával, íme a cikk minderről: 

Egészségünk:
Cigaretta   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.16. 10:15

MTI- A dohánytermékeké a korábban tervezettnél kisebb mértékben, de nem két, hanem egy lépésben nő, a jövő év helyett már december 1-jén. A Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter által jegyzett indítvány alapján - amelyet 236 igen szavazattal, 12 nem ellenében, 74 tartózkodás mellett fogadott el a Ház - a dohánytermékek mellett az alkohol és az LPG (autógáz) üzemanyag adótartalma is nő.

Gazdaság:
Cigaretta   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.15. 09:25

Orbán hadat üzent! Most a másfél millió magyar dohányosnak. Rajtuk akarja bevasalni az év végére leromlott gazdasági mutató javításához, valamint a jövő évre várható lagymatag gazdasági növekedés, "terv" szerinti tartásához szükséges bevételeket. A Sopronban tartott kihelyezett kormányülés után, talán ez volt az egyetlen konkrét hír, mely kiszivárgott.

Gazdaság:
Cigaretta   
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok