Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Parkoló"
12Következő >>

veroniq - 2016.01.22. 12:17

Többek között az alábbiak olvashatók abban az előterjesztésben, melyet hamarosan tárgyal a képviselő- testület. 

" Számított bevétel alakulás

parkolók darabszáma: 39 db
parkoló jegy javasolt ára: 200,- Ft / óra
Más településeken végzett tapasztalati számítások alapján, a parkolási díj bevezetése után, a  járművek tulajdonosainak 20 %-a, a parkolási zónán kívül keres parkoló helyet magának,  vagy más közlekedési eszközt használ. 

Citrom-díj:
Parkoló   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.05. 12:08

Már egyre levesebben parkolnak szerencsére a Kostyán Andor Rendelőintézet előtt szabálytalanul, ám tegnap sikerült az egyik autósnak reggel a tiltott helyen megállnia. Ezt kapta lencsevégre Olvasónk. Itt csak a mentősök és az orvosi ügyelet állhat meg!

Ha Ön is lát szabálytalanul parkoló járművet, kérem küldje el a képet nekem ide : szerkesztoseg@miabonyunk.hu , a Parkolj hülyén rovatba!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.02. 21:15

Kedves Olvasónk küldte az itt látható képeket, melyek október 31-én készültek az egyik közeli nagyáruház parkolójában. Mivel ünnepre készülődött az ország, elég kevés parkolóhely volt. Voltak, akiket ez cseppet sem zavart. Nyilván igazi vasárnapi autósok voltak ők....  Ha Ön is lát ilyet, kérem küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Közzétesszük! Abony és környéke, tabuk nélkül!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 14:42

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. A sofőr biztosan nem ott szerzett jogosítványt!- Kedves Olvasónk készítette az itt látható képet a szolnoki Hetényi Géza kórház parkolójában. Azt mondja, volt még bőven hely, a kedves sofőr azonban a parkolásnak olyan módját választotta, hogy elállta a közlekedési utat, hogy még véletlenül se jussanak ki a többiek. Ez egy igazán citromdíjas prkolás volt, ehhez sajnos nem tudunk gratulálni.

Citrom-díj:
Parkoló   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 21:03

Olvasónk: Igy parkoltok TI! Mindennek van határa, főleg ebben a melegben, 2 zsugor ásványvízzel kifelé evickélve, amitől a kocsi hol erre megy, hol arra. Nem volt egyszerű mutatvány nem elvinni a bicó első kerekét... Ha Ön is lát hasonlót, kéem küldje el nekem a képet rövid szöveggel ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Közzéteszem!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 00:28

Avagy: Téboly az Abonyi Lajos úti suli előtt- Mint érintett szülő, naponta élem át, vagyis inkább túl azt a lehetetlen helyzetet, mikor reggelente elviszem kisfiamat az iskolába és utána érte megyek. Igen, kedves Olvasó, autóval. Már lelki füleimmel hallani vélem......

Különvélemény:
Blogok   
Parkoló   
 57 Hozzászólás    

tyb - 2012.09.06. 00:01

Ma délelőtt szorgosan dolgoztak az önkormányzat munkásai, nem kisebb cél érdekében, minthogy a vandálok által kidöntött jelzőtáblát, a COOP ABC-nél található mozgássérült parkolóhoz visszaállítsák. De, szkeptikus vagyok. Közel sem biztos, hogy a jelzőtábla akadálya lesz a jogosulatlan parkolásoknak. 

Közbiztonság:
Rokkant   
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.02. 17:54

Felhívásunkra, mely szerint rosszul parkoló gépjárművek képeinek beküldését kértük, sok képet kaptunk, és még mindig nincs vége. Olvasónk írja: Szervusz Veroniq!  Felhívásodra küldök újabb helytelenül parkoló kocsik fotókat a Coop-os kissé durva, sajnos még nincs pótolva a mozgáskorlátozott tábla, de a felfestés is elég hiányos. Tehát ebből következik, hogy az ott látható gépkocsik szabályosan parkolnak! 

Citrom-díj:
Parkoló   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.07. 14:09

Még mindig népszerű a rovatunk, melyben azt kérjük olvasóinktól, hogy küldjenek képeket a rosszul parkoló autókról. Ma kaptam egy újabb gyöngyszemet, a kis egoistáról, aki szakadt gépjárművével majdnem a Penny Market ajtajába állt be. Ha önök is látnak szbálytalan parkolást, küldjék el a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu - Már várom a telefonhívást, hogy a tualjdonos leordítsa a hajamat..... 

Citrom-díj:
Parkoló   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 19:43

Boldogan vette birtokba a lakosság a Nagykőrösi és a Vasút út sarkán található üres telket parkolás céljából, mint ahogy azt képünk is mutatja. Ezt a közelmúltban feltöltötték, tábla nem tiltja azt, hogy ide be lehessen állni, igaz a P betűt sem helyezte még ki senki.

Közélet:
Abony   
Parkoló   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok