Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Parkoló"
12Következő >>

veroniq - 2016.01.22. 12:17

Többek között az alábbiak olvashatók abban az előterjesztésben, melyet hamarosan tárgyal a képviselő- testület. 

" Számított bevétel alakulás

parkolók darabszáma: 39 db
parkoló jegy javasolt ára: 200,- Ft / óra
Más településeken végzett tapasztalati számítások alapján, a parkolási díj bevezetése után, a  járművek tulajdonosainak 20 %-a, a parkolási zónán kívül keres parkoló helyet magának,  vagy más közlekedési eszközt használ. 

Citrom-díj:
Parkoló   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.05. 12:08

Már egyre levesebben parkolnak szerencsére a Kostyán Andor Rendelőintézet előtt szabálytalanul, ám tegnap sikerült az egyik autósnak reggel a tiltott helyen megállnia. Ezt kapta lencsevégre Olvasónk. Itt csak a mentősök és az orvosi ügyelet állhat meg!

Ha Ön is lát szabálytalanul parkoló járművet, kérem küldje el a képet nekem ide : szerkesztoseg@miabonyunk.hu , a Parkolj hülyén rovatba!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.02. 21:15

Kedves Olvasónk küldte az itt látható képeket, melyek október 31-én készültek az egyik közeli nagyáruház parkolójában. Mivel ünnepre készülődött az ország, elég kevés parkolóhely volt. Voltak, akiket ez cseppet sem zavart. Nyilván igazi vasárnapi autósok voltak ők....  Ha Ön is lát ilyet, kérem küldje el nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Közzétesszük! Abony és környéke, tabuk nélkül!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 14:42

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. A sofőr biztosan nem ott szerzett jogosítványt!- Kedves Olvasónk készítette az itt látható képet a szolnoki Hetényi Géza kórház parkolójában. Azt mondja, volt még bőven hely, a kedves sofőr azonban a parkolásnak olyan módját választotta, hogy elállta a közlekedési utat, hogy még véletlenül se jussanak ki a többiek. Ez egy igazán citromdíjas prkolás volt, ehhez sajnos nem tudunk gratulálni.

Citrom-díj:
Parkoló   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 21:03

Olvasónk: Igy parkoltok TI! Mindennek van határa, főleg ebben a melegben, 2 zsugor ásványvízzel kifelé evickélve, amitől a kocsi hol erre megy, hol arra. Nem volt egyszerű mutatvány nem elvinni a bicó első kerekét... Ha Ön is lát hasonlót, kéem küldje el nekem a képet rövid szöveggel ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Közzéteszem!

Citrom-díj:
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 00:28

Avagy: Téboly az Abonyi Lajos úti suli előtt- Mint érintett szülő, naponta élem át, vagyis inkább túl azt a lehetetlen helyzetet, mikor reggelente elviszem kisfiamat az iskolába és utána érte megyek. Igen, kedves Olvasó, autóval. Már lelki füleimmel hallani vélem......

Különvélemény:
Blogok   
Parkoló   
 57 Hozzászólás    

tyb - 2012.09.06. 00:01

Ma délelőtt szorgosan dolgoztak az önkormányzat munkásai, nem kisebb cél érdekében, minthogy a vandálok által kidöntött jelzőtáblát, a COOP ABC-nél található mozgássérült parkolóhoz visszaállítsák. De, szkeptikus vagyok. Közel sem biztos, hogy a jelzőtábla akadálya lesz a jogosulatlan parkolásoknak. 

Közbiztonság:
Rokkant   
Parkoló   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.02. 17:54

Felhívásunkra, mely szerint rosszul parkoló gépjárművek képeinek beküldését kértük, sok képet kaptunk, és még mindig nincs vége. Olvasónk írja: Szervusz Veroniq!  Felhívásodra küldök újabb helytelenül parkoló kocsik fotókat a Coop-os kissé durva, sajnos még nincs pótolva a mozgáskorlátozott tábla, de a felfestés is elég hiányos. Tehát ebből következik, hogy az ott látható gépkocsik szabályosan parkolnak! 

Citrom-díj:
Parkoló   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.07. 14:09

Még mindig népszerű a rovatunk, melyben azt kérjük olvasóinktól, hogy küldjenek képeket a rosszul parkoló autókról. Ma kaptam egy újabb gyöngyszemet, a kis egoistáról, aki szakadt gépjárművével majdnem a Penny Market ajtajába állt be. Ha önök is látnak szbálytalan parkolást, küldjék el a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu - Már várom a telefonhívást, hogy a tualjdonos leordítsa a hajamat..... 

Citrom-díj:
Parkoló   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 19:43

Boldogan vette birtokba a lakosság a Nagykőrösi és a Vasút út sarkán található üres telket parkolás céljából, mint ahogy azt képünk is mutatja. Ezt a közelmúltban feltöltötték, tábla nem tiltja azt, hogy ide be lehessen állni, igaz a P betűt sem helyezte még ki senki.

Közélet:
Abony   
Parkoló   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok