Mi Abonyunk - A rendőrök még időben segítettek!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2012.02.01. 17:15

 

 

Pintér Gábor r. alezredes, az Abonyi Rendőrőrs parancsnoka tájékoztatta lapunkat, hogy a mai napon Abonyban, egy 50 év körüli férfira lettek figyelmesek, az ún "fagyriadóra" tekintettel, fokozott közterületi szolgálatot  ellátó rendőrjárőrök.

 

A férfi már második napja kóborolt a településen, kitéve magát a rendkívül hideg időjárásnak. A rendőrök kérdésére elfogadta a segítséget, akik azonnal felvették a kapcsolatot a Vöröskereszt Utcai Szolgálatával és a kihűléssel is fenyegetett férfi számára, a ceglédi hajléktalan szállóban elhelyezést igényeltek.

 

Mivel a szerencsétlen férfinek, az odautazáshoz sem állt rendelkezésére megfelelő összegű pénz, ezért az őrsparancsnok, a szolgálati gépjárművel szállíttatta át és helyeztette biztonságba őt. 

 

Ő volt az első, akit településünkön a fagyriadó kapcsán elrendelt fokozott közterületi jelenlét során, jószerivel a közvetlen életveszélyből mentettek meg, az erre a feladatra korábban felkészített rendőreink. Reménykedjünk benne, hogy utolsó is.... Hiszen, az emberi lét, ilyen időjárási körülmények között a szabadban, csupán idő és szerencse kérdése. Az egyébként is alultáplált, legyengült szervezet számára, pedig nincs mentség néhány, a fagypont alatti hőmérsékletű  környezetben töltött óra után. 

 

Bízzunk benne, hogy rendőreink a közterületi jelenlét fokozásával, csupán készenléti szolgálatot fognak ellátni és nem lesz szükség a fentihez hasonló intézkedések bevezetésére.

 

A közterületen tébláboló bűnözőink meg csak remegjenek, a hidegtől és a törvény őreitől egyaránt...-:)

 

TYB   

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ki az éberebb?

ancsi0628 -

2012.02.05. 10:27:12

Tisztelt Alezredes Úr!

Felteszem a kérdést Önnek az-e a hajléktalan személy akit a járőrök megtaláltak, akivel én találkoztam. Egy zakó, ing, háromszögnyakú pulóver, kopott nadrág volt rajta, ami feltűnő öltözet volt ebben a hidegben. Beszéltem a személlyel, ahogy én megállapítottam, szellemileg éléggé le volt épülve. 2012. 02. 01-én 14:15-kor értesítettem telefonon a rendőrjárőrt. Ha ugyanarról a személyről van szó, akkor el kellene dönteni, ki volt az éber, a rendőr vagy a vagyonőr?

Parancsrendszer!

tyb -

2012.02.02. 12:42:30

A rendőrség aktuálisan olyan kemény, vagy annyira nem, ahogy a hatalomtól és a politikától "független"' (sic!) országos hatáskörű vezetés azt meghatározza. Volt már itt "polgárbarát", "szolgálatkész" és a "kunceféle" megélhetési bűbnözéssel kesztyüs kézzel bánó rendőrség is. Hol védték a hajléktalanokat, majd a Pintér "ittcsakénkiabálhatok" vagy "kéthétenbelülrendlesz"Sándor elképzelése szerint üldözték, ma ismét óvva féltik ezeket a szerencsétleneket. Mert a politika ezt követeli meg. Visszavonuló Brüsszelben, visszavonuló hajléktalan és "gárdás megfélemlítés" ügyben. Végre már a hatalomból is visszavonulót kellene fújni! Itt az ideje! {#emotions_dlg.smileypostman}    

De jó neki!

Tárgyilagos -

2012.02.01. 23:39:53

Faszikám milyen jól járt hogy a szolgálati gépkocsit megkapta mint taxit a szállodába menethez!Bele kéne tenni a híradóba ezt is mint azt a két rendőrt akik beengedték kakálni a rendőrségre az idiótát és kifele menet le akarta fegyverezni őket....hol élünk ha már sz@rni be lehet menni egy őrsre vagy mire????

És még volt képük sztárként nyilatkozni,én meg azon csodálkozom hogy még egyenruhában voltak másnap is....

TYB!

magyarharcos -

2012.02.01. 21:18:07

Az a baj hogy bűnözők a törvény őreit szembeköpik a kötöttségük miatt...

De sebaj..majd jön ide is a JÓFIÚK csapat...évi 80 millióért...és teszik azt,amit a Szebb Jövőért polgárőrség vagy a Magyar Gárda ingyen csinált! Persze úgyanúgy fekete bakancsban,fekete ruhában, nekik lehet megfélemlíteni...riadalmat és megbotránkoztatást kelteni...

Büdös,mocskos rendszer ez,én azt mondom...


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok