Mi Abonyunk - Fásítsunk az utcán?Minek?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2011.12.30. 14:23

 

Tegnap reggel felháborodva hívott az öcsém. Kiszaggatták az utcára (Szelei u.) előző nap ültetett tujáit. Kis csemeték voltak, melyeknek talán csak a befektetett munka képezi az értékét. Bizonyára nem az érték volt a fő motiváció, hanem az állati ösztönök vezérelték a tettest, vagy tetteseket.

 

Van Abonyban még néhány naív lakos, akik azt hiszik, hogy ha csinosítgatják a lakásuk előtti utcafrontot, akkor a közösség kedvére is cselekszenek.A szinte mindennap tapasztalható rongálások miatt, lényegében teljesen feleslegesen.  Kidobott pénz és az "ördögnek" ajándékozott idő, mellyel a kerítésen kívül áldozunk a közösség oltárán.

 

 

 

Igazán szeretnék egy, vagy több ilyen "nagyon erős" garázdával találkozni ismét, immáron civilként. Talán, beszédesebbek lennének a meggyőzésre irányuló mozdulataim, mint anno' rendőrként, a bizonyára naívnak tűnő verbális dorgálások és a mihaszna eljárások. Csatornarugdosó, táblaforgató, kerítéslepisilő, fakitekergető és szinte felsorolhatatlan számú "típustársaik" mind erre várnak. Pontosan arra, hogy "eltörjön a korsó", azaz, valakinél elszakadjon a cérna és móresre tanítsa Őket. Ugyanis, tapasztalataim, tapasztalataink szerint az igazságszolgáltatás képtelen a kívánt hatás elérésére.  Nem jelent elég visszatartó erőt a kilátásba helyezett büntetés, sőt az állati ösztönöktől felpörgött "embereinknek" talán a törvénykönyvben megfogalmazott hipotézisről sincs fogalmuk. Nyilván lila gőzük sincs - hacsak az "erősítő szer" nem idéz elő ilyen ködöt - arról, hogy amit tesznek, az GARÁZDASÁG. Ha jobban tetszik, BŰNCSELEKMÉNY.  Személy, vagy tárgy ellen irányuló erőszak, ha az alkalmas másokban megbotránkozás, riadalom, félelem keltésére, már nem az okozott kár nagysága alapján minősül.

 

 

Úgyhogy, bűnöző urak nem csak mi, károsultak, hanem a bíróság is keres benneteket az akciótokkal kapcsolatban. Na persze, nem remélünk példaértékű büntetést a bíróságtól, attól az igazságszolgáltatástól, ahol 28 rendbeli betöréses lopás még nem teremt alapot ahhoz, hogy a közösség érdekében a személyes szabadságától megfosszák életünk megkeserítőit.

 

Nos, tehát törekszünk rá, hogy esetleg akció közben is összefussunk "hőseinkkel", melyet követő nevelő célzatú magatartásunkra senkit sem biztatunk, de azt hiszem erre van, sajnos egyre inkább lesz(!) szükség értékeink megóvása érdekében.  

 

"Bátorsággal a közösségért!"      

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Mindketten tévedtek...

Süllő -

2011.12.31. 12:29:58

Ne bántsátok a skandináv népet. Mint ahogy a Golf áramlat és a sarkvidéki terület is folyamatosan változik, így láthatjátok, nemcsak a tektonikus mozgások következtében, de India is megérkezett a Kárpát-medencébe...{#emotions_dlg.facebeard}  Itt még van hely a szaporodásra...{#emotions_dlg.down}

Nem,nem!

tyb -

2011.12.31. 11:46:45

Ők géntiszta dánok. A Skandináv-félszigetről származnak és a XV. században vándoroltak Közép-Európába. Itt a magyarok földjén találták meg leginkább a megélhetésüket. Annyira toleránsak lettek velük a magyarok, hogy előbb csuknak be a népükből bárkit, mint egy bevándorolt dánt. Lassan már az élet minden területén megjelennek, legutóbb a dán származásó Orbán (Orsós) Viktor nyerte meg a dánokkal szoros szövetséget alkotó FIDESZ színeiben a választásokat. Azóta az országgyűlés dán származású tagjainak száma rohamosan emelkedik. A dánok újabb előjogokhoz jutottak. Félő, hogy lassan kihal a magyar nemzet és a dánok teljesen elfoglalják a magyarok földjét. Király  

nem svédek???

veroniq -

2011.12.31. 11:22:28

Basszus, eddig tévhitben éltem. Azt hittem, hogy ők svédek.... {#emotions_dlg.boss}

Dánok voltak...

tyb -

2011.12.31. 11:02:52

Mára teljesen megszállták országunkat! Bármerre is nézel, dánokat látsz. Szegény népség és sajnos néha-néha belekeverednek egy-egy kizárólag a jogszerű megélhetési bűnözés kategóriájába tartozó eseménybe. Persze, van autójuk is, sokszor jobb mint bárki másnak, de a sok gyereket, csak kell valamivel szállítani. Csak nem várnátok el, hogy gyalog , vagy kerékpárral - világ csúfságára pfff - közlekedjekenek? Ha néha mégis a törvénysértés útjára tévednének - mint bármely földi lény - akkor csak villants a szemükbe egy fényképezőgép vakujával és már hűlt helyüket sem találod. Ugyanis fényérzékenyek. Bizonyára a bőrük miatt lehet, de főként az éjszakai életre rendezkedtek be. Kizárólag a kaszinók és más szórakozóhelyek belső fényét képesek elviselni akár egész éjszakán keresztül. Egyébként a sötét éjszakában kivilágítatlan helyeken járkálnak és óhatatlanul megfognak néhány tárgyat eközben. Kizárólag az út kitapogatása céljából, mivel ultrahanggal nem tudnak tájékozódni és ugye, mint említettem a fényt sem bírják... Hogy a kezükben marad néha ez, meg az? Hogy eladják ezeket a talált tárgyakat? Miért? Szerintetek a talált tárgyak osztályán átvennének vasúti síndarabokat, kábeleket, netán csatornafedeleket?

 

Nos, tehát aki eddig előítéletes volt a dánokkal szemben, remélem, hogy megváltozik a véleménye... Király      

Én anno.

TATU -

2011.12.31. 09:10:45

Járdát építettem,meg sem szilárdult a beton már is rá hajtottak az autók,kénytelen voltem sövényt ültetni elé,de az sem ért semmit,mert letarolták.A helreállíítás után már megszüntek ezek a vandál tevékenységek.És mind ezt na vajonk kik is tehették.

Jó a jelmondat Tyb!

Svoboda -

2011.12.30. 17:00:00

És most lehet igazán értelme a mindenki hozzon még egy bátor embert mondatnak is talán...


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok