Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Polgárőrség"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.19. 19:01

A polgárőreink írják: Egyesületünk is részese lehetett 2018.03.14-én Budapesten a Készenléti Rendõrségen az ünnepélyes kereteken belüli autòátadáson!  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 23:08

Szerencsére már feloldották az útzárat! Korábbi cikkünk:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Nincs baleset, de tényleg lezárták az Újszász felé vezető utat, jelenleg négy polgárőr biztosítja a helyszínt, közösen a rendőrség munkatársaival közösen. Ha tehetik, kerüljék el ezt az útszakaszt, várhatóan még egy órán át zárva lesz ez az útszakasz! A tavalyi halálos kimenetelű balesetet rekonstuálják, amikor traktorossal ütközött személyautó, az utas szörnyethalt. Vigyázzanak magukra és egymásra! Az ördög nem alszik. A baleset még tavaly decemberben történt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.24. 12:31

Történt a Pünkösdölő alkalmából. Olvasóink elmondták, hogy a pünkösdi program úrlezárásait, a buszmegálló ideiglenes áthelyezésének tényét nem igazán sikerült tudatosítania a lakossággal az illetékeseknek. A buszmegálló helyének megváltozását ugyan hirdették táblák, de nem valami nagyméretűek.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.18. 09:33

 

Olyan volt, mintha Abonyban lettem volna, pedig nem. Cegléden az Imreghy vendégházban rendezték meg a II. kistérségi polgárőr bált, melynek főszervezője az Abonyi Polgárőr Egyesület volt ebben az esztendőben. Ezért éreztem azt, hogy Abonyban vagyok, rengeteg ottani ember fordult meg a jeles, és rendkívül színvonalas rendezvényen. Néptáncosaink is felléptek, és a zeneklart is Abonyból hívták.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 21:24

 

Nyakon csípték a fatolvajokat az abonyi polgárőrök a minap. Az illegális fakitermelők több mázsa fát pakoltak már fel a járműre, amikor tetten érték őket.

 

Idén tíz mázsa fát vettem – mutatott a garázsában szépen sorba rakott fahasábokra az abonyi férfi. – Tudom, hogy akadnak, akiknek nincsen pénzük fűtőanyagra és megpróbálják maguk „beszerezni” a fát, több-kevesebb sikerrel. De ez nem csak nálunk van így, ha elutazik az ország más pontjaira, hasonlóval találkozik. Emellett vannak, akik hogy is mondjam, üzletelnek a lopott fával és házalnak. Úgy tudom, hogy a polgárőrök és a rendőrök a minap kaptak is el tolvajokat – mondta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.11. 09:55

Rovatunk támogatója a MUCSI Faker!

Lapunk nem hivatalos, de biztos információi szerint az abonyi polgárőrésg munkatársai január 10-én délelőtt fatolvajt fogtak! 

Mindez az úgynevezett  " muszáj " erdőben történt,a  " cucc " már kocsira is volt pakolva!


Rögtön meg is kínálták az elkövetőt egy 50-ezres csekkel. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.21. 18:31

Kedves abonyi Polgárőr Olvasónk jelenti a helyszínről, ma délután fél négy tájban:

" Ebben a pillanatban fújták le a bombariadót.  Annyit tudok,hogy ismeretlen telefonáló közölte:Több bombát helyezett el a piac területén. Az egész környéket lezártuk.
Házakat,üzleteket, bankokat, stb.kiürítették. Fél 12-től fél 3-ig keresték. Persze nem tálaltak semmit. "

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.04. 11:28

Az abonyi polgárőrség munkatársai, a MiAbonyunk segítségével, na meg egy kedves nagykőrösi lakossal karöltve mentették meg azokat a kiskutyákat, akiket ismeretlen tettes kidobott az abonyi MÁV állomás budijába. Cikkünk erről IDE kattintva olvasható.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 18:11

Az elmúlt hét végén, szombati napon a városban fokozott rendőri jelenlét volt tapasztalható az Újszilvási motoros találkozó miatt. Így a polgárőrség munkatársai is rótták a település utcáit, éjszaka is. Arra lettek figyelmesek, hogy este 9 óra tájban egy fiatal férfi kerékpárral elesett a Korona presszónál, segítettek neki, megkapta a megfelelő orvosi ellátást. Ennél sokkal súlyosabb sérültet találtak polgárőreink a Kiss Ernő utcában, aki szintén kerékpárral esett el, eszméletét elvesztette, magatehetetlenül súlyos vérző fejsérüléssel feküdt az úton, hatalmas vértócsában.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 11:05

2014. május 24-én a Pest Megyei Polgárőr Szövetség megtartotta éves közgyűlését, melyen az Abonyi Polgárőrség kitüntetés sorozata folytatódott. Szabó József ezüst plakett kitüntetésben részesült kiemelkedő munkájáért. Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke átadta az ezüst plakettet, melyhez Mándity János Cegléd járási koordinátor is gratulált.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok