Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Polgárőrség"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.19. 19:01

A polgárőreink írják: Egyesületünk is részese lehetett 2018.03.14-én Budapesten a Készenléti Rendõrségen az ünnepélyes kereteken belüli autòátadáson!  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.21. 23:08

Szerencsére már feloldották az útzárat! Korábbi cikkünk:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Nincs baleset, de tényleg lezárták az Újszász felé vezető utat, jelenleg négy polgárőr biztosítja a helyszínt, közösen a rendőrség munkatársaival közösen. Ha tehetik, kerüljék el ezt az útszakaszt, várhatóan még egy órán át zárva lesz ez az útszakasz! A tavalyi halálos kimenetelű balesetet rekonstuálják, amikor traktorossal ütközött személyautó, az utas szörnyethalt. Vigyázzanak magukra és egymásra! Az ördög nem alszik. A baleset még tavaly decemberben történt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.24. 12:31

Történt a Pünkösdölő alkalmából. Olvasóink elmondták, hogy a pünkösdi program úrlezárásait, a buszmegálló ideiglenes áthelyezésének tényét nem igazán sikerült tudatosítania a lakossággal az illetékeseknek. A buszmegálló helyének megváltozását ugyan hirdették táblák, de nem valami nagyméretűek.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.18. 09:33

 

Olyan volt, mintha Abonyban lettem volna, pedig nem. Cegléden az Imreghy vendégházban rendezték meg a II. kistérségi polgárőr bált, melynek főszervezője az Abonyi Polgárőr Egyesület volt ebben az esztendőben. Ezért éreztem azt, hogy Abonyban vagyok, rengeteg ottani ember fordult meg a jeles, és rendkívül színvonalas rendezvényen. Néptáncosaink is felléptek, és a zeneklart is Abonyból hívták.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 21:24

 

Nyakon csípték a fatolvajokat az abonyi polgárőrök a minap. Az illegális fakitermelők több mázsa fát pakoltak már fel a járműre, amikor tetten érték őket.

 

Idén tíz mázsa fát vettem – mutatott a garázsában szépen sorba rakott fahasábokra az abonyi férfi. – Tudom, hogy akadnak, akiknek nincsen pénzük fűtőanyagra és megpróbálják maguk „beszerezni” a fát, több-kevesebb sikerrel. De ez nem csak nálunk van így, ha elutazik az ország más pontjaira, hasonlóval találkozik. Emellett vannak, akik hogy is mondjam, üzletelnek a lopott fával és házalnak. Úgy tudom, hogy a polgárőrök és a rendőrök a minap kaptak is el tolvajokat – mondta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.11. 09:55

Rovatunk támogatója a MUCSI Faker!

Lapunk nem hivatalos, de biztos információi szerint az abonyi polgárőrésg munkatársai január 10-én délelőtt fatolvajt fogtak! 

Mindez az úgynevezett  " muszáj " erdőben történt,a  " cucc " már kocsira is volt pakolva!


Rögtön meg is kínálták az elkövetőt egy 50-ezres csekkel. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.21. 18:31

Kedves abonyi Polgárőr Olvasónk jelenti a helyszínről, ma délután fél négy tájban:

" Ebben a pillanatban fújták le a bombariadót.  Annyit tudok,hogy ismeretlen telefonáló közölte:Több bombát helyezett el a piac területén. Az egész környéket lezártuk.
Házakat,üzleteket, bankokat, stb.kiürítették. Fél 12-től fél 3-ig keresték. Persze nem tálaltak semmit. "

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.04. 11:28

Az abonyi polgárőrség munkatársai, a MiAbonyunk segítségével, na meg egy kedves nagykőrösi lakossal karöltve mentették meg azokat a kiskutyákat, akiket ismeretlen tettes kidobott az abonyi MÁV állomás budijába. Cikkünk erről IDE kattintva olvasható.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 18:11

Az elmúlt hét végén, szombati napon a városban fokozott rendőri jelenlét volt tapasztalható az Újszilvási motoros találkozó miatt. Így a polgárőrség munkatársai is rótták a település utcáit, éjszaka is. Arra lettek figyelmesek, hogy este 9 óra tájban egy fiatal férfi kerékpárral elesett a Korona presszónál, segítettek neki, megkapta a megfelelő orvosi ellátást. Ennél sokkal súlyosabb sérültet találtak polgárőreink a Kiss Ernő utcában, aki szintén kerékpárral esett el, eszméletét elvesztette, magatehetetlenül súlyos vérző fejsérüléssel feküdt az úton, hatalmas vértócsában.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 11:05

2014. május 24-én a Pest Megyei Polgárőr Szövetség megtartotta éves közgyűlését, melyen az Abonyi Polgárőrség kitüntetés sorozata folytatódott. Szabó József ezüst plakett kitüntetésben részesült kiemelkedő munkájáért. Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke átadta az ezüst plakettet, melyhez Mándity János Cegléd járási koordinátor is gratulált.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok