Mi Abonyunk - Gárdistákat avattak a Hősök terén - Baj ez?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2012.03.18. 06:59

 

A Magyar Nemzeti Gárda tegnap a magyar forradalom és szabadságharc 164. évfordulójára emlékezett a Hősök terén, ahol az ünnepi megemlékezés során új gárdatagokat avattak. Megdöbbentő és megalázó körülmények között, ülve voltak kénytelenek esküt tenni a Magyar Nemzeti Gárdához csatlakozó magyarok, mert ha felállva teszik ezt, a helyszínre irányított több száz rohamrendőr, a rendezvényt feloszlatta volna. Egy újabb pofon a demokráciának és az állam által szinte védtelen polgárok önvédelmi kezdeményezésének. Kinek Jó ez? 

 

Egyáltalán kinek van félnivalója a Magyar Nemzeti Gárda terepnadrágos, zöld pólós tagjaitól? Nos, szerény véleményem szerint, akinek van, az féljen is, rettegjen! De, nem csak a gárdistáktól, hanem azoktól az önérzetesebb polgároktól is, akik bizonyára ki fogják meríteni a személyüket, családjukat és vagyontárgyaikat ért nemtelen támadást elkövetőkkel szemben, a jogos védelem teljes jogi keretét. Sőt!

 

Lehet, hogy a következő üldözött és megalázott csoport tagjai, a családjaik védelmére kelő, dolgozó magyar polgárok lesznek? Akkor viszont ki fog kit üldözni? A létszámát tekintve kisebbség, a többséget?  

 

Magyar "demokratikus" Köztársaság 2012.

 

További információk és fotók az eseményről ITT és ITT .

 

Forrás: www.hvg.hu

 

   

Politika:
JOBBIK   
Avatás   
 3 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Újabb agyrém: alakzatban ülni tilos

magyarharcos -

2012.03.19. 11:12:15

Garázdaság bűntettét valósítják meg a gárdisták, amennyiben megtartják az avatást, ebben az esetben a rendőrség közbe fog avatkozni. Így indult a Magyar Nemzeti Gárda mai, márciusi megemlékezése és avatása. Az avatóra összejött több száz ember, az avatásra érkezett 134 gárdista jó részén formaruha sem volt.

A rendőrség már pénteken közleményt adott ki arról, hogy egy magánszemély bejelentése alapján március 17-én 10 órától Budapest XIV. kerületében, a Hősök terén gárdistaavatásra kerül sor. A BRFK pénteki közleménye szerint "a jogsértő rendezvényt a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó törvényes demonstráció lehetőségével visszaélve kívánják megtartani". Közölte továbbá, hogy ha jogsértő cselekmény elkövetését vagy arra való felhívást észlel, mások jogainak és szabadságának sérelmét tapasztalja, illetve a rendezvényen a résztvevők fegyveresen, illetve felfegyverkezve jelennek meg, akkor a rendezvényt feloszlatja.

A szervezők azt mondták, hogy a rendőrség felszólítása ellenére sem fognak távozni a térről, de a meghirdetett programból több pontot is kihagynak. Mivel a rendőrség jelezte, hogy a Hősök terén összegyűlt gárdisták rendezvényét garázdaság bűntette miatt fel fogja oszlatni, amennyiben avatásra sor kerül, ezért az avatásra váró gárdisták a földön ülve hallgatták végig a megkurtított műsort.

A rendőrök azonban annyira szigorúan vették a törvényt, hogy amikor az álló gárdisták leültek, akkor ketten felszólították őket, hogy ne üljenek alakzatba, mert az tilos. Az egyik gárdavezető ennek ellenére felszólította a sorokban (alakzatban) ülőket, hogy ne álljanak fel, de ugyanakkor működjenek együtt a rendőrökkel. Ha elviszik őket, menjenek, ha igazoltatják őket, igazolják magukat. Aki nem akar ülni, az menjen el.

Ezt követően úgy avatták fel őket, hogy feltérdeltek, és az eskü szövegét "fejben mondták el". A szervezők reményei szerint "mivel még nem állították fel a gondolatrendőrséget, ezért talán nem fogják őket előállítani". A Himnuszt sem énekelhették el, hiszen azt állva énekli minden magyar, viszont ha felállnak, feloszlatja a rendőrség a rendezvényt.

Közben a Szépművészeti Múzeum előtt mintegy 30 antifasiszta tüntető jelent meg Dániel Péter vezetésével, és A4-es lapokra írt angol nyelvű rasszizmus-, nácizmus- és gárdaellenes jelszavakkal próbálták megzavarni a rendezvényt.

Az egyik megszólaló hazafi szerint a tüntetők nem magyarok, hanem izraeliek, és azt is sérelmezte, hogy angolul írták fel a szlogenjeiket. Egy másik azt jegyezte meg, hogy egy gárdistára száz rendőr jut, pedig a bíróság engedélyezte a megmozdulást.

Volt egyébként magyar szlogen is, például betűnként tartják a"Jogerősen betiltott gárda" feliratot, más Horthy és Szálasi áthúzott nevét emelte magasba, Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 elnöke pedig egy "Sztálingrád 1942" feliratot tartott, nyilván a nácizmus vereségére utalva.

Közben a rendőrök a gárdistákat, a gárdisták pedig az antifasiszta tüntetőket filmezték és fényképezték, valamint fenyegették és szidalmazták őket. Emiatt a rettegő Dániel Péter a helyszínen feljelentést tett.

Az eseményen megjelent több jobbikos országgyűlési képviselő, így Bertha Szilvia, Schön Péter illetve Szabó Gábor is, aki annak idején részt vett a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom létrehozásában mint a tíz alapító egyike. A rendezvényen részt vettek a Jobbik Jogsegélyszolgálatának tagjai is.

origo.hu - hvg.hu - barikad.hu

A gárdarendezvénnyel kapcsolatban bűncselekmények

magyarharcos -

2012.03.18. 09:12:46

Egy közleménnyel kezdődött el az a bűncselekmény-sorozat, melyet a politikai rendőrség – minden valószínűség szerint felsőbb utasításra – követett el az MNG március 17-i rendezvényével kapcsolatban. A police.hu így fogalmaz:

„A jogsértő rendezvényt a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvény hatálya alá tartozó törvényes demonstráció lehetőségével visszaélve kívánják megtartani."

A rendezvény természetesen nem volt jogsértő, de előre még egy olyan rendezvényről sem állíthatnák ezt, melyről utólag esetleg bebizonyosodna, hogy jogsértő volt. Ezzel a politikai rendőrség bűncselekmény elkövetésével vádolta meg előre mind a szervezőt, mind a rendezvény bejelentésének helyt adó bíróságot. A további megfogalmazás, miszerint:

„A rendőrség, amennyiben jogsértő cselekmény elkövetését vagy arra való felhívást észlel, (...) a rendőrségnek fel kell oszlatnia azt a rendezvényt.

Egy szabálysértés is lehet jogsértő, a rendőrség mégsem oszlathatja fel a rendezvényt, így ez az ordenáré hazugság szintén nem igaz. (A gyülekezési törvény így fogalmaz pontosan: „A gyülekezési jog gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást.")

A résztvevők folyamatos fenyegetése - olyan cselekmények elkövetésére hivatkozva, melyeket a bíróság jogerős végzéseiben jogszerűnek állapított meg (alakzatban állás, formaruha viselése, eskütétel) - szintén kimerít számos bűncselekményt, melyért egy közepesen fejlett jogállamban is súlyos börtönbüntetést kapna dr. Kalmár Tamás, a politikai rendőrség által kivezényelt helyszínparancsnok. Ő volt az, aki 2011. március 15-én Himnuszt éneklőket hurcoltatott el a színpadról, ugyanúgy törvénytelenül, mint ahogy most terrorizálta a megjelenteket.

Mivel nem vagyunk naivak, a felelősök lemondására nem szólítunk fel senkit. Az a megtébolyodott diktatúra, ahol egy pár száz fős békés rendezvény esetleges megtámadására hozzávetőlegesen ezer rohamrendőrt vezényelnek ki, az úgysem hallgatna a józan ész szavára. Ezért elsősorban azoktól a bíróktól és vezetőiktől kérjük ezt az őrült ámokfutás megállítását, akiknek a döntéseit most felülbírálta a BRFK jogi csoportja. A hatalommegosztás elve szerint, a bíróságok a végrehajtó szervek felett állnak. Ha ez az egyensúlyi helyzet felborul, akkor annak súlyos társadalmi tragédia lesz a következménye. Ennek a folyamatnak most kell megálljt parancsolni, mielőtt még késő lesz!

Hunyadi Gábor
a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetője

További részletek: http://kuruc.info/r/6/93603/#ixzz1pSDUUa78

Kinek Jó ez?

magyarharcos -

2012.03.18. 09:12:11

A bankároknak,és akkor még finoman is fogalmaztam!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok