Mi Abonyunk - SZÉGYEN! Elvették Schmitt Pál doktoriját
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2012.03.31. 12:30

Szégyen az országra, szégyen a magyarokra! Röviden és tömören ennyi. 

 

A hír itt.

 

Forrás: www.hír24.hu

Politika:
Politika   
 26 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Most meg a szenátust támaja

ketila -

2012.04.01. 19:46:55

Ő csak tudaja kinek van joga megvonni a kisdoktorit!

Vagy mindenki szegény Palink ellen van?

tyb -

2012.04.01. 19:24:52

Amerikai újságban csalónak nevezték a köztársaságunk (?) elnökét. Íme a cikk... http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=140062
Megint hazudott Pali bácsi!

tyb -

2012.04.01. 18:41:25

Kifogásolta ugyanis, hogy senki sem hallgatta meg az ő "verzióját" mielőtt - szerintem teljesen jogosan - elvették a bitorolt címét. Ma nyilvánosságra hozták a bizottság vezetőjének levelezését a Lódító Pállal, sőt mint kiderült március 19-én meg is hallgatták Őkelmét, miután "meghívta" a palotájába a bizottság vezetőjét ... Íme a cikk... http://hvg.hu/itthon/20120401_schmitt_bizottsag_jegyzokonyv#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_4_1 Ez már nem a 80'-as évek Mr. Plágium! Nem lehet ész nélkül hazudozni... Az már csak hab a tortán, hogy hétfőn lemond az inkriminált egyetem (SE) rektora, bizalomvesztésre hivatkozással. Mr. Rétheji (szándékos elírás, "Smitt"-módra - fel sem bontotta a bizottság véleményéről szóló levelet, melyben az állásfoglalását kérték. Na, ez a manus még a másik nagy sunyi alak a történetben... Itt a link... http://atv.hu/cikk/20120401_plagiumgate_megtortent_a_lemondas?source=hirkereso Nesze neked demokrácia, meg szakma, úgyis Orbán dönt(ött)... izomból...
tyb

ketila -

2012.03.31. 18:14:50

A frászt hoztad rám ahogy elkezdtem olvasni a kommentedet, aztán megnyugodtam.

Igaza van "tárgyilagoa"-nak. Sajnos azok a reflexek később is működtek.

Megnéztem a Schmidt interjút, no komment!

De azért egy két dolog.

"Summa cum laude" egész idő alatt ezt hallottuk. Azt hiszi hogy Mi ezt elhisszük. Az a bizinyos működő reflexek közepette papíron meg lehetett, de mit ér a valóságban amikor ez az ember magyarból helyesírásból nulla.

Volt egy ismerősöm, középkáder és vezetö, többszöri nekifutásra sem sikerült neki megszerezni a technikusi oklevelet. Behívták egy éves pártiskolára és láss csodát mire hazajött megvolt az oklevele! Ennyit a reflexekről amiről írtam.

Még Ő van megsértődve, hogy nem volt itthon és a "háta mögött" döntöttek amit Ő megkérdőjelez.

Megkérdőjelezi a Semmelweis Egyetem szenátusának 33 tagjának a jogos eljárását, milyen alapon?

Ami még nagyon baxa a csőrömet, gyorsan kijelentették, hogy azon törvények amit Dr Schmidt Pálként írt alá érvényben maradnak.

kezdhetnek rettegni

veroniq -

2012.03.31. 16:22:49

Nem ő az egyetlen ember, aki abban az időben ilyen módon jutott doktori címhez, vagy diplomához... Kezdhetnek rettegni egyes emberkék, hátha róluk is kiderült, hogy loptak, csaltak, hazudtak. Ennyi! LŐVE

kisdoktor volt...

Tárgyilagos -

2012.03.31. 16:05:19

Na szóval az úgy volt régen hogy a sportolókat úgy ismerték el régen hogy beíratkozhattak különféle iskolákba,főiskolába,egyetemre azért hogy ha a sportpályafutása véget ér akkor legyen tisztességes állása.Persze iskolába nem kellett járnia,nem is tudott volna mert ugye edzzeni,versenyezni meg felkészülni kellett állandóan.Egyszerűen leigazolták az éveket és megvolt a végzettség.Smidt úr helyett is valaki aki ráért összedobott valamit hogy haladjon az ő ügye is....Nem csak élsportolókkal volt kivétel hanem egyszerű focistákkal is akik épp sorkatonák voltak,még egyenruhájuk se volt,fegyvert se láttak mert sportolók voltak.

Mi a lényeg????

Ducman -

2012.03.31. 15:59:53

A KE. egy áldozat, egy átvert ember, aki még most sem fogta fel mi történik! Orbán nem ezt igérte neki. Arról volt szó, hogy ő szépen el el lesz mint a befőtt, utazgathat jobbra - balra, néha aláírja azt amit Orbán az orra elé tesz, és kész. Ilyen balhékról nem volt szó. Valahogy az jön le a történésekből, hogy Orbán fiókjában van egy dosszié Skiccpajáról!! Ezzel tudja magához láncolni!

Amúgy meg elnézve a tegnapi fidesz bulin készült képeket, sza..nak nagyívben arra hogy mi játszódik le most az országgal. A hatalom a kezükben, és azt csinálhatnak amit akarnak.

Itt egy olvasmányos vélemény ...

tyb -

2012.03.31. 12:09:33

http://hvg.hu/velemeny/20120331_schmitt_pal_plagium#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_3_31
Szegény Pali bácsi!

tyb -

2012.03.31. 11:49:51

Megrendülten szereztem tudomást, országunk általam is nagyra becsült olimpiai bajnoka, köztársasági elnöke Schmitt Pál címfosztásáról. Méltatlannak és megalázónak ítélem az ilyen eljárást, ahol a vizsgálat lefolytatásából pont az érintettet hagyják ki, hogy még a védekezés e csekély lehetőségétől is megfosszák... Nos, hazudtam... Ugyanis, egy mákszemnyit sem rendültem meg, sőt! Egy kis elégtételt éreztem az eset kapcsán, hogy talán mégsem következmények nélküli ország hazánk és hogy vannak még "tökös" polgárok, akik valóban tudják, hogy mit jelent a demokrácia. A szégyen, hogy a címfosztás után, mintha mi sem történt volna, "gumigerincű" és csaló Palink nagy nyilvánosság előtt, magyarázta a diplomája összeollózgatásának történetét. Pedig, azt már ismerjük, tőle sokkal hitelesebb forrásokból... Inkább arra lettem, lettünk volna kíváncsiak, hogy mikor szándékozik elhagyni az általa, mára már méltatlanul foglalt elnöki széket. Hisz, anyagi tekintetben úgy sincs veszíteni valója, aláírta a rá vonatkozó törvényt. Amíg él teljes elnöki járandóságra támaszkodhat. Erkölcsileg, pedig menthetetlen a helyzet. Rajta röhög a világ és rajtunk szörnyülködnek külföldön. Kirázza a hideg őket, ha belegondolnak, hogy mi lenne ha ilyen típusú "demokráciában" kellene élniük... Számomra a legszörnyűbb, hogy a valóságérzékét annyira elvette a hatalom Plagi Palinak, hogy még elnézést - ne adj' isten bocsánatot - sem kért a simlisségéért azoktól, akik elhitték amikor rá és vezérére szavaztak, hogy legalább erkölcsileg feddhetetlen... Még ha politikai értelemben ezt egyetlen magyar politikusról sem lehet elmondani... S végül egy vicc... Mi a különbség egy politikus és egy bűnöző között? Nos, nagyon nehéz megtalálni azt a talán egyetlen ismérvet, mely valóban megkülönbözteti őket... A politikust mi választjuk, a bűnöző, pedig bennünket választ(ki)-:) Isten óvja a magyarokat és a szabadságukat, vagy annak talán már csak az emlékét...
Nem csak a doktorit

telefonoska -

2012.03.31. 11:42:44

Még érettségi bizonyítványt sem érdeme az aki a magyar helyesírás szabályait sem ismeri.

tyb

ketila -

2012.03.31. 09:35:07

"SZÉGYEN! Elvették Schmitt Pál doktoriját"

Remélem nem úgy értelmezted hogy az a szégyen hogy elvették?

Kíváncsi vagyok!!!

Ducman -

2012.03.31. 09:25:49

Amíg Magyarország népe /meg az egész viág már/ Schmitt diplomáján röhög, Orbánék honnan loptak el vagy úgy tízmilliárdot?

Hogy bírta??

Ducman -

2012.03.31. 09:22:55

Aműsorban csak úgy jöttek pergőtűzszerűen a kérdések neki!!! Szegény!!! Hogy bírt válaszolni!?!?

Főleg , hogy nyelvük alig látszódott ki egymás se...ből?

De még itt is kiderült, hogy halvány fingja sincs arról , mi az hogy ledoktorálni, mit csinál az opponens, a konzultáns..stb!!!!

Mondott ilyet is!

Ducman -

2012.03.31. 09:15:46

"A sport világában a csalók ellen zéró-toleranciát hirdettek. Az aranyérmet természetesen elveszik azoktól, akik esküjüket megszegve akarnak jogtalan előnyhöz jutni. Nem ártana ezt a kifejezést megtanulni. Semmi engedmény a hazugság és a csalás számára. Azonnali, szigorú büntetést kell kilátásba helyezni, és azt maradéktalanul megvalósítani, hogy az kellőképpen elrettentsen." (dr. Schmitt Pál, 2006. október 15.)

Hiába , változnak az idők!!!

Röhögök..

Truckman -

2012.03.31. 07:51:16

...röhögök, és röhögök! Rajta is, de a híren csámcsogókon is! Fingom nincs mit vagytok felháborodva, ezen a Palin?!

 

Nyehehe! Ez a tag, csak 1 a 120ból, kinek ilyesféle indokkal repülnie kellene az élők sorából! 

 

 

Nem mindegy már fiúk, erre a kis időre?!

 

A legjobban bírtam a JOBBIKot:

 

"A NÉP HARAGJA FOGJA...."

 

Haggyatokmán....

 

Nyehehehe!

Marad!!!!

Ducman -

2012.03.30. 18:15:37

A legújabban terjedő hírek alapján, nem akar lemondani. Pontosabban, Orbán úgy döntött hogy ne mondjon le. Orbánnak fontosabb, hogy ő nehogy presztizs veszteséget szenvedjen, hogy az ország ezért mit kap, azt meg nagy ívben lesz...a!

Valóban,

taurus -

2012.03.30. 16:31:10

a jog nem használja a "plágium" fogalmat, hanem a szerzői jog megsértése ill. bitorlása kifejezéseket. Ezek adott esetben szabadságvesztéssel is sújthatók. Schmitté viszont már 1995-ben elévült.

Paraszti ésszel (logikával)

ketila -

2012.03.30. 16:08:59

A plágium lopás akárhogy is szépítjük, a lopás márpedig bűntett!

Akitől loptak nyugodtan perelhet lopás miatt.

Véleményem fenntartom

ellike51 -

2012.03.30. 14:11:56

ami előző írásomban felsoroltam.

 

Amit taurus írt bármily furcsa is, zömével egyetértek, osztom véleményét, de; ugye nem gondolja senki, hogy a btk. tartalmaz plágiumra kiróható büntetési tételeket? (én legalábbis nem tudok róla)

Ez szerintem nem bűncselekmény! És akkor a 4. pont megfogalmazása sem úgy helytálló, ahogy leírtad: Az a bűnös, aki feltár egy bűnt, vagy aki azt elköveti? Természeteses aki azt elköveti.

 

Inkább etikailag itélhető el a dolog, és - osztozva nézeteitekkel - valóban már régen megkellett volna lépni a lemondást! 

 

A Thomas által említett utolsó mondat pedig... valóban, ha plágium vizsgálatokra kerülne sor, mik ki nem derülhetnének még itt?

ellike51

ketila -

2012.03.30. 13:34:44

"taurus"-nak igaza van. Nagyon nagy a különbség puskázás és diploma, doktori készítés, megvédésnél elkövetett plágium között.

Amikor kipattant az egész mivel Palika tudta mitt tett a multban (ha nem tudta még nagyobb baj) le kellett volna vonni a tanulságot és csendben lelépni.

Az okozta az ország presztizsének a lerombolását, hogy ezt nem tette meg, egészen más megítélése lett volna az egésznek.

Abban is igaza van "taurus"-nak, ha az ellenzék soraiban követte volna el valaki ugyanezt, hihetetlen harsány lett volna a kórmányoldal és lehet hogy megint megostromolták volna a TV székházat.

Nem megoldás ha valamit elhallgatunk (cinkos aki néma).

Még egy dolog, melyik oldalon folyik a nagy tényfeltárás (természetesen egyoldalúan) külön szakosodott emberekkel?

Tárjunk fel amit lehet, de minden oldalon és ha valaki büntettet követett el lakoljon, legyen tisztább a közélet, ismétlem ne egyoldalúan.

Kedves Ellike 51!

taurus -

2012.03.30. 13:04:43

Mindig szívesen olvasom higgadt, tényszerű hozzászólásaidat, melyekkel többnyire egyet is értek.

Engedd meg, hogy most kivételt tegyek.

1. Schmittről nem hallottam, hogy eddig bárkinek ellenállt volna. Eddig minden rendszert  hűségesen   kiszolgált, annak kegyeltje volt.

2.Az Elnök legyen minden szempontból támadhatatlan, akire pártállástól függetlenül büszkék lehetünk, fel tudunk rá nézni.

3. Ne keverjük össze a szimpla diákcsínyt, a puskázást, egy tudományos jellegű disszertációval, amely egyetemi doktori címet ad!

4.Az a bűnös, aki feltár egy bűnt, vagy aki azt elköveti?

  Ha ugyanezt egy ellenzéki politikus követte volna el, már talán azt is kiderítették volna róla, hogy a nagymamáját a 60-as évek elején beszervezték kisdobosnak.

5. A botrányba keveredett német államelnök lemondása mennyire tépázta meg országa tekintélyét?

Ellike!

Thomas -

2012.03.30. 12:20:38

Amit leírtál, annak minden pontja tükrözi a saját véleményemet is! Talán a 4. pontot annyival egészíteném ki, hogy ha egy átfogó plágiumvizsgálatra ülne össze a szenátus, elképzelhető, hogy évekig nem kelnének fel az asztaltól, és a visszavont diplomáknak igen komoly irattárat kellene építeni!

 

Blokád alatt a Sándor palot!

TATU -

2012.03.30. 11:30:49

S vajon lesz e rendőr terror vagy a 200 fős díszőrség mit mer lépni.Mi lesz vagy lesz e egyáltalán Orbáni intézkedés.A tistesség és a becsületnek meddig van határa,egy lemondás már esedékes lenne mivel úgysem veszt semmit.

Nem vagyok híve

ellike51 -

2012.03.30. 10:12:09

itt e honlapon politikai témába folyni, de azért nekem is vannak véleményeim. Szerintem:

 

1. nagy hiba volt 2010-ben megválasztani köztársasági elnöknek; mindenképpen valaki olyan személyt kellett volna keresni-találni a közéletből, aki tudós, akadémikus vagy akármilyen köztiszteletben álló személy. Csak ha feldob egy nevet az egyik oldal, az nem jó a másiknak és fordítva is igaz, ez a szomorú valóság. Ez már sokszor így volt!

 

2. ha pedig már meg is választották, onnantól pedig már nincs apelláta szerintem. Lehet gúnyverset írni - fogalmazni, ülősztrájkot folytatni... elvenni a doktori címet... amíg önmaga le nem mond, nem lehet tenni semmit, így igaz, ahogy TATU írta szó szerint - bántó jelzőket én nem használok írásban embertársaimra, az nyomot hagy rólam is.

 

3. Nem hiszem, hogy azért esett a választás személyére, mert volt kisdoktori vagy nem volt? Akkor miért is volt a kutakodás, hogy mégis plágium, mint végül is kiderült? Nem azért választották meg, mert doktor! 

 

4. Csak úgy mellékesen azért megkérdezem. ki nem tett csibészséget, ki nem puskázott iskolái elvégzése során? Nagyon kevesen vannak. Ezt húsz évvel később kutakodni azért... hogy is mondjam majdnem nevetséges. Akkor nosza hajrá, jelöljenek ki egy vizsgálóbizottságot és az összes doktori cím után lehet nyomozni... legalább lesz munka.

 

5. Azt azért a végén még megkérdezem, hogy kinek okozott kárt az a személy, aki puskázik, vagy plagizál mint jelen esetben elveszik a címet, ha nem saját magának?! Mind eközben büntetlenül és bántás nélkül megyünk el azok mellet az emberek mellett, akik miatt tört ketté egy továbbtanulás lehetősége... vagy sorsok egy életre törtek ketté, ha ellenállt a beszervezésnek. Vajon mikor lesznek teljesen nyitottak ezek az akták?

 

6. Az utolsó megjegyzésem pedig. Vajon nem azok okozták a legnagyobb kárt az országnak, akik ezt a botrányt kirobbantották?

 

7. Vajon kap érte valami jeles díjat? Nem igazán hiszem. A lejáratás sikeres volt, ezt pedig mindnnyian szívjuk.

Az elnök meg majd eldönti, megy, vagy marad! 

No comment!

ketila -

2012.03.30. 08:51:15

A leg nagyobb baj még!

TATU -

2012.03.30. 06:00:47

Ha lemond vagy le mondatják akkor is jár neki az elnöki megszólítás,a szolg.autó,a szolg.lakás az 1,2 milliós fizetés és a két fős titkárság élete végéig,s mid ez az adózók zsebéből.Hogy lehet ily aljas modon lejáratni egy országot,hogy fog az útcára menni mindenki le fogja köpni,tönkre tette családját utódait,hogy fognak gyerekei unokái létezni.Látod te barom ha az MSZP-nél maradtál volna ez sose derűl ki de a fideszes segg nyalásod meghozta az eredményt,itt is a párt hűtlenséged okozta vesztedet.Sport társaid kik előtt példakép voltál mos bíztos kard élre hánynának.Semmi szégyen érzet,legalább annyit, bocsássanak meg.Egynek tiszta szívemből nagyon örülök és minden tiszteletem az összefogott emberek felé most valóban egyöntetűen kitartott mindenki az igazságért,bár így lehetne mindig,hegyeket gőrgethetnénk meg.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok