Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7173, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vásárlás"
12Következő >>

veroniq - 2019.10.15. 09:54

 

Történelmet írt a Városunk Fejlődéért Egyesület, hiszen nyolc képviselőjük megnyerte az egyéni körzetben a választásokat, és a polgármestert is ők adhatják, Pető Zsolt személyében. Igazi csapatként dolgozva lettek egyre népszerűbbek az abonyiak körében, és megnyerték a választásokat. Ennek kapcsán készítettem villáminterjút Pető Zsolt polgármesterrel, melyet szeretettel ajánlok mindazoknak, akik szeretik Abonyt.

 


Politika:
 6 Hozzászólás    

admin - 2015.03.07. 17:35

 

 Az ABC üzemeltetője keresett meg minket és tájékoztatott, hogy a Háry elnevezésű élelmiszer és vegyi áru üzlet jelenleg is nyitva van, és a továbbiakban is minden vasárnap 7 órától 12 óráig nyitva tart. Az üzlet a vasútállomással szemben található az udvarban. Szeretettel várnak minden régi és új vásárlót!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.05. 12:49

 

 (MTI) - A hazai bevásárlóközpontok nagy többsége március 15-e után is fogadja a látogatókat vasárnaponként, a törvény előírásainak betartása mellett - közölte a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) szerdán az MTI-vel.

    Azok a bevásárlóközpontok biztosan kinyitnak továbbra is, amelyekben működik mozi, de az elmúlt napok egyeztetései alapján úgy tűnik, hogy egyre több olyan létesítmény is fogadja majd a látogatókat, ahol nincs mozi. A kinyitó plázákban található éttermek, kávézók, valamint azok a szolgáltatók és kereskedelmi üzletek is kinyitnak, amelyek nem esnek a törvény hatálya alá, mert kétszáz négyzetméternél kisebbek és a tulajdonos vagy családi segítő dolgozik az üzletben - összegezte az MBSZ.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.16. 13:18

 

 Megszavazta a parlament a vasárnapi pihenőnap bevezetését. Jövő március 15-től a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.
A KDNP szabad vasárnap néven ismert javaslatát 119 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 25 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők. 

A jogszabályban kivételként rögzítették, hogy az adventi időszakban és az év egy szabadon választható vasárnapján nyitva lehetnek az üzletek.

 

A törvény azzal kapcsolatban is több kivételt tartalmaz, hogy mely boltok lehetnek nyitva vasárnaponként. Így például a 200 négyzetméternél kisebb üzletek kinyithatnak a hét utolsó napján, de csak a tulajdonos vagy családtagja dolgozhat benne. Forrás: www.origo.hu

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 22:43

Advent és karácsony közeledtével az online webáruházak már az ünnepi rohamra készülődnek. Az interneten vásárlók száma évről évre növekszik, az elmúlt évben pedig a mobilfelhasználók még tovább növelték ezt az arányt. Ez a kellemesnek tűnő vásárlási alternatíva azonban sok fejfájást is okozhat, hiszen az ünnepek közeledtével a kiberbűnözők is aktivizálják magukat. Az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy biztonságban teljen az adventi készülődés:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.20. 16:17

Napi fogyasztási cikkekből a hazai kiskereskedelem bevétele 4 százalékkal nőtt – az európai átlag 3,1 százalék –, a mennyiséget tekintve azonban Magyarországgal együtt nyolc európai országban csökkent a bolti forgalom. Magyarországon átlagosan 6 százalékkal drágult az élelmiszer, háztartási vegyiáru és kozmetikum a harmadik negyedév során – ez Európában a második legnagyobb ütemű áremelkedés.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.13. 09:40

A cikk támogatója a KLB Könyvelőiroda! Mind hosszú, mind rövidtávú trendek alapján a fogyasztás tartósan alacsony szinten maradására számít GfK Hungária Piackutató Intézet. A nyugati típusú fogyasztási motiváció egyelőre nincs jelen a magyarországi fogyasztók viselkedésében. Ezzel párhuzamosan mindenképpen figyelmet érdemel az online értékesítés térhódítása. A háztartások költési szerkezetében jelentős változások történtek az elmúlt évtizedben....

Gazdaság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.06.03. 12:11

Szóval, történt, hogy az egykori Kossuth Étterem, ma már kenyérboltként üzemelő helyiségében nyolcadikként várakoztam a soromra, a napi sós kifliadagom beszerzése végett. Lassan fogytak előlem és gyűltek mögöttem, amikor megérkezett egy roma asszonyság....

Különvélemény:
Cigány   
Blogok   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.03. 18:50

A Sonda Ipsos kutatási adatai szerint a világ internetezőinek hattizede a világhálón gyűjti össze az információkat a vásárolni kívánt termékekről, csaknem fele meg is veszi a weben. A világháló használóinak hattizede a banki ügyeit is itt intézi, s négytizednyien munkát is online módon keresnek. A magyar internetezők viszont leginkább álláskeresésre használják a webet (58 százalékuk), e tekintetben csak Lengyelország előz meg bennünket (61 százalékkal).

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.19. 13:31:14

Szeretettel hívunk és várunk minden Kedves Érdeklődőt a már hagyományos adventi vásárunkra,
melyet 2010. november 28-án 16.00 órától tartunk

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok