Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vásárlás"
12Következő >>

veroniq - 2019.10.15. 09:54

 

Történelmet írt a Városunk Fejlődéért Egyesület, hiszen nyolc képviselőjük megnyerte az egyéni körzetben a választásokat, és a polgármestert is ők adhatják, Pető Zsolt személyében. Igazi csapatként dolgozva lettek egyre népszerűbbek az abonyiak körében, és megnyerték a választásokat. Ennek kapcsán készítettem villáminterjút Pető Zsolt polgármesterrel, melyet szeretettel ajánlok mindazoknak, akik szeretik Abonyt.

 


Politika:
 6 Hozzászólás    

admin - 2015.03.07. 17:35

 

 Az ABC üzemeltetője keresett meg minket és tájékoztatott, hogy a Háry elnevezésű élelmiszer és vegyi áru üzlet jelenleg is nyitva van, és a továbbiakban is minden vasárnap 7 órától 12 óráig nyitva tart. Az üzlet a vasútállomással szemben található az udvarban. Szeretettel várnak minden régi és új vásárlót!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.05. 12:49

 

 (MTI) - A hazai bevásárlóközpontok nagy többsége március 15-e után is fogadja a látogatókat vasárnaponként, a törvény előírásainak betartása mellett - közölte a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) szerdán az MTI-vel.

    Azok a bevásárlóközpontok biztosan kinyitnak továbbra is, amelyekben működik mozi, de az elmúlt napok egyeztetései alapján úgy tűnik, hogy egyre több olyan létesítmény is fogadja majd a látogatókat, ahol nincs mozi. A kinyitó plázákban található éttermek, kávézók, valamint azok a szolgáltatók és kereskedelmi üzletek is kinyitnak, amelyek nem esnek a törvény hatálya alá, mert kétszáz négyzetméternél kisebbek és a tulajdonos vagy családi segítő dolgozik az üzletben - összegezte az MBSZ.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.16. 13:18

 

 Megszavazta a parlament a vasárnapi pihenőnap bevezetését. Jövő március 15-től a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.
A KDNP szabad vasárnap néven ismert javaslatát 119 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 25 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők. 

A jogszabályban kivételként rögzítették, hogy az adventi időszakban és az év egy szabadon választható vasárnapján nyitva lehetnek az üzletek.

 

A törvény azzal kapcsolatban is több kivételt tartalmaz, hogy mely boltok lehetnek nyitva vasárnaponként. Így például a 200 négyzetméternél kisebb üzletek kinyithatnak a hét utolsó napján, de csak a tulajdonos vagy családtagja dolgozhat benne. Forrás: www.origo.hu

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 22:43

Advent és karácsony közeledtével az online webáruházak már az ünnepi rohamra készülődnek. Az interneten vásárlók száma évről évre növekszik, az elmúlt évben pedig a mobilfelhasználók még tovább növelték ezt az arányt. Ez a kellemesnek tűnő vásárlási alternatíva azonban sok fejfájást is okozhat, hiszen az ünnepek közeledtével a kiberbűnözők is aktivizálják magukat. Az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy biztonságban teljen az adventi készülődés:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.20. 16:17

Napi fogyasztási cikkekből a hazai kiskereskedelem bevétele 4 százalékkal nőtt – az európai átlag 3,1 százalék –, a mennyiséget tekintve azonban Magyarországgal együtt nyolc európai országban csökkent a bolti forgalom. Magyarországon átlagosan 6 százalékkal drágult az élelmiszer, háztartási vegyiáru és kozmetikum a harmadik negyedév során – ez Európában a második legnagyobb ütemű áremelkedés.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.13. 09:40

A cikk támogatója a KLB Könyvelőiroda! Mind hosszú, mind rövidtávú trendek alapján a fogyasztás tartósan alacsony szinten maradására számít GfK Hungária Piackutató Intézet. A nyugati típusú fogyasztási motiváció egyelőre nincs jelen a magyarországi fogyasztók viselkedésében. Ezzel párhuzamosan mindenképpen figyelmet érdemel az online értékesítés térhódítása. A háztartások költési szerkezetében jelentős változások történtek az elmúlt évtizedben....

Gazdaság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.06.03. 12:11

Szóval, történt, hogy az egykori Kossuth Étterem, ma már kenyérboltként üzemelő helyiségében nyolcadikként várakoztam a soromra, a napi sós kifliadagom beszerzése végett. Lassan fogytak előlem és gyűltek mögöttem, amikor megérkezett egy roma asszonyság....

Különvélemény:
Cigány   
Blogok   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.03. 18:50

A Sonda Ipsos kutatási adatai szerint a világ internetezőinek hattizede a világhálón gyűjti össze az információkat a vásárolni kívánt termékekről, csaknem fele meg is veszi a weben. A világháló használóinak hattizede a banki ügyeit is itt intézi, s négytizednyien munkát is online módon keresnek. A magyar internetezők viszont leginkább álláskeresésre használják a webet (58 százalékuk), e tekintetben csak Lengyelország előz meg bennünket (61 százalékkal).

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.19. 13:31:14

Szeretettel hívunk és várunk minden Kedves Érdeklődőt a már hagyományos adventi vásárunkra,
melyet 2010. november 28-án 16.00 órától tartunk

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok