Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Összefogás"
12Következő >>

veroniq - 2016.10.29. 12:27

Ma éjjel nyerünk egy órát, visszaállítjuk hajnal háromkor egy órával a vekkert. Viszont egyre több vélemény hangzik el, mely szerintnem jó, és értelmetlen az óraátállítás. Ebből csemegézünk most. Az, hogy mostanában óraátállítás ellenes cikkek jelennek meg, előrevetítheti azt, hogy a kormányzat úgy dönt, a magyarok mégsem kérnek az óraátállításból. Lehet, hogy jövőre már nem lesz? Íme, a cikkek:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.31. 10:47

A kormány 1929 forintban állapította meg a minimális vagyonvédelmi szolgáltatási rezsióradíjat 2015-re.

 

Az összeg meghaladja a szakma által várt - 1700-1800 forint közötti - összeget, de magasabb a novemberben közzétett rendelettervezetben szereplő 1889 forintnál is.
A Magyar Közlöny legutóbbi számában megjelent kormányrendelet módosítja az óradíjról szóló egyeztetések menetét is. Eszerint a szakminiszter legkésőbb minden év április 1-jéig lezárja az egyeztetési eljárást az adott évre megállapított rezsióradíjról a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarával és a Magánbiztonsági Ágazati Párbeszéd Bizottsággal (MBÁPB). Ezt követően kerül a kormány elé a rendelet tervezete. Ha a kormány nem ért egyet a javaslatban foglaltakkal, felhívhatja a minisztert, hogy folytasson újabb egyeztetéseket.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 18:33

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.21. 16:29

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.01. 14:01

Ha nagyban néznéd, kattins a címre!

Külvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 18:56

A gazdasági válság óta lassan ugyan, de nőtt az öngyilkosságok száma, évente nagyjából 2500 magyar vet véget életének. Egy nemzetközi felmérés szerint ráadásul a magyar serdülők negyede foglalkozott már az öngyilkosság gondolatával. Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) legfrissebb adataiból kiderül: a magyar férfiak követik el a legtöbb öngyilkosságot a világon, maguk mögé utasítva ezzel Dél-Koreát, Japánt és Finnországot.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 14:13:24

Bizonyára sokak örülnek annak, hogy Abonyban végre igazi bölcsőde épülhet Európai Uniós forrásból. Összesen 231 764 443 forintot nyertek a célra, a támogatás aránya 90%-os, a 10 %-os önerőt Abony városa teszi mellé. Galéria ITT (fotó: Polyák Attila)

Oktatás:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.20. 10:39:37

Képek a jótékonysági estről ITT megtekinthetők! Fotó: LŐVE

 

Tegnap este a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulája megtelt azokkal, akik segíteni szeretnének bajbajutott társuknak. Volt, aki ingyenes fellépéssel, volt aki a belépőjegy megvásárlásával segített. Egy biztos, remek hangulatú esten színvonalas produkciókat láthatott a közönség. Mint arról már beszámoltunk, Sörös László súlyos betegségben, leukémiában szenved. Gyógyulásához drága gyógyszerekre és speciális vízre van szüksége. Donort is kell találni hamarosan csontvelő átültetésre. A roma származású fiatalember édesapja, András a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat tagja. De nem csupán ez a szervezet segített, hanem származástól függetlenül megmozdult Abony és az ország.

Közélet:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.19. 13:31:14

Szeretettel hívunk és várunk minden Kedves Érdeklődőt a már hagyományos adventi vásárunkra,
melyet 2010. november 28-án 16.00 órától tartunk

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.18. 20:47:18

 

Mint arról a MiAbonyunk internetes hírportál már korábban beszámolt, néhány évvel ezelőtt Gúth András vállalkozó saját költségén megcsináltatta a Gergely utcát. A közmeghallgatáson jelentették be, hogy ismét jótékony célra adakozik, hiszen a megépült Egészségügyi Centrum épületének védelme érdekében kiépíti ide a térfigyelő kamerarendszert. Ezt a bejelentését a teremben ülők megtapsolták.

Közélet:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok