Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csónakázó tó"
1

veroniq - 2014.11.19. 12:32

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy hosszú ideje senki sem tette rendbe a Csónakázó tó környékét, a szemetet sem szállították el onnan. Másnap kimentem a helyszínre és örmmel nyugtáztam, hogy már rend van, szemétnek nyoma sincs. Mintha megérezték volna, hogy menni fogok. Az azonban nagyon szomorú, hogy a kukákat tönkreteszik... Pedig kezd egészen pofás lenni a  hely, nem csak nyáron, hanem most is. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.12. 22:25

Erről számolt be kedves Olvasónk, aki a közelben lakik, és a hangokat hallva, és a nyomokat látva úgy gondolja, hogy ez sajnos napi jelenség. Elborzadtam az itt látható fecskendők láttán, és magam is kaptam egy levelet a közelmúltban, mely az abonyi kábítószer kereskedőkkel részletesen foglalkozott. Mindez nem publikus, de merem remélni, hogy a rendőrség munkatársai mielőbb véget vetnek azoknak a közállapotoknak, melyek a településen uralkodnak. Igaz, ez nem helyi, hanem országos jelenség. Sok embertársunkról nem tudjuk, hogy miből is él vajon….

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.05. 13:16

Kedves Olvasónk felháborodva fordult hozzám az alábbi képeket küldve. Elmondta, hogy szerinte „ kicsit „ felháborító már, hogy az utcájukban a "játszótéren "akkora a fű hogy a mászóka alig látszik tőle. Na, meg a Mikes tónál a padon nem lehet leülni, mert ott is akkora a fű meg a dudva. „ Eddig vágtuk a füvet a játszótéren, de már kicsit nehéz munka mellett minden héten . Nem a mi feladatunk.. „ – mondja olvasónk.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.12. 14:45

Kedves Olvasónk küldte nekünk ezeket a képeket, mert megdöbbenéssel tapasztalta, hogy az abonyi fémtolvajok új helyet fedeztek fel maguknak, jelesül az egyébként szépen és igényesen kialakított Csónakázó tavat. Korábban a virágládákat törték össze a stégen, undorító módon. Most a lecsavarozott kerékpártartókat vitték el, vélhetően nem egy- két perc alatt és valószínűleg nem otthoni használatra.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.08. 18:39

Az abonyi Csónakázó tavon tavaly ősszel történt jelentős rongálás, amikor a stég virágládáit törték össze máig ismeretlen tettesek, és dobálták szét azokat földestül, mindenestül. Most ismét beindultak a fiúk,. lányok, ezúttal a még épen maradt figyelmeztető táblát törték szét..... Egyébként a tó szép, kellemes környezet a sétálni vágyók számára. Csak a bunkók ne lennének.... LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 11:10

 

 

Csodálatos vidékeket járunk be vidéki, vagy külföldi utazásaink során és kissé elfeledkezünk a szűkebb környezetünk, lakóhelyünk szépségeiről. Minap Abony felett repülve  csodáltam városunk gyönyörű látképét, amikor a számomra különösen kedves, "Báger" horgásztó fölé értünk.

Közélet:
Báger   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.19. 21:23

Olvasónk levele következik, melyben utolsó próbálkozást tesz arra, hogy tudassa, lovait villanypásztorral védi: Szia Veronika !!! Azzal a kéréssel fordulnék hozzád, hogy a Mikes tó szomszédságában lakom és lovakat tartok. melynek a karámját villany pásztor őrzi. Ezt egyébként táblával is jelzem, de valakik olyan jó erőben vannak, hogy rendszeresen egy A4-es lapot el tudnak szakítani!

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.25. 09:31

A fenti költői kérdést tette fel nekem Olvasónk és nem tudom rá a választ. Mot közzéteszem rövid kérdését, hátha nálam okosabbak válaszolnak neki. Szia! A következő lenne a kérdésem: A csónakázótóban van hal egyáltalán? Ma is sok pecás ült kint. Kutyáimat szeretném hordani fürdeni, voltunk is már lent, csak nem tudom ez legális-e? Tábla nincs kint, remélem mi kutyások nem leszünk kitiltva a vízből. Nincs valami infód a témában?

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.15. 17:17

Mintegy 60 millió forintos önerőből, pályázatos támogatás nélkül épül a csónakázó tó környéke Abonyban, majdnem külterületen a TESCO mellett. Annak ellenére, hogy a városközpontban szinte minden csupa szürke lesz, itt a sárga szín dominál a szépen lerakott burkolatban. Hónap végén ünnepélyes átadó következik. Erre készülnek nagy serényen az ott dolgozó munkások. A tavacska egyik oldalán már birtokba vette a természet a vizet, kezd a nádas újra terjedni.

Közélet:
Abony   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 18:23

 

 

Konkrét felelős vagy felelősök megjelölését kérik a lakók. Ki volt az, aki „ tévedésből „ elúsztatta a kertjüket és rászivattyúzták a Mikes laposi csónakázó tó vizét arra a területre, amely ennek töredékét sem képes befogadni? Nekik a munkások azt mondták, hogy az önkormányzat a hibás, mert nekik bizony engedélyes terveik vannak arra, hogy ide nyomják át a vizet. Mi pedig úgy tudjuk, hogy mindez nem igaz, mert arról a tervekben nincs szó, hogy ide ömlesztik a szemközti belvizes terület tartalmát. A laikus számára is jól látható, hogy nem is férne ott el a rengeteg víz. A lakók perelni fognak. Talán akkor kiderül az igazság.

Képriport és részletek:

Citrom-díj:
Abony   
ABOKOM   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok