Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.11.09. 11:38

Olvasóink nekem címzett leveleiből kiderül…… Nagyon sok mindentől félünk, egyre több dologtól…. Cikkem apropóját az adja, hogy folyik a szavazás oldalunkon arról, hogy félünk-e sötétben az utcákon. Az emberek jelentős többsége igen, vagy egy kicsit…. Félünk. Ilyen világot élünk. Nem csak a sötétben az utcán. Jó a gyermekeknek, gondolom magamban. Ők még tényleg a maguk alkotta kis álomvilágban élnek, melyet mi, szülők megszépítünk nekik, oltalmazó védelmet találnak karjainkban. Jól működő kapcsolatban élő kisgyermekek maximum attól félnek, hogy látnak valami rémséget a televízió „ kedves „ meséi között és akkor nem mernek pár napig sötétben lenni a lakásban…. Vagy valami ilyesmi. A Magyar Ember egyre több mindentől fél. Az első, amitől valószínűleg sok millió honfitársam is retteg, az az, hogy egyszer hideg és sötét lesz a házban, mert nem lesz áram, nem lesz fűtés, mert kikapcsolják azt. Attól félnek oly sokan, hogy az igazságtalan hitelrendszer miatt egy élet műve, a fedél a fejük felől elúszik, nincstelenné, földönfutóvá válnak. Attól rettegnek, hogy nem jut élelem az asztalokra, nem lesz mit tenni az éhes gyerekszájakba. Attól retteg, akinek munkája van, hogy elveszíti azt örökre, utcára kerül és nincs tovább. Félünk persze, még több mindentől is…..

Különvélemény:

Ma a postán jártam. Nagyon siettem haza vidékről, hogy fel tudjam adni a leveleimet, de amikor a posta melletti parkolóban leálltam, akkor döbbentem rá, hogy egy fillér készpénzem sem maradt, a korábbi vásárlás után. 

Különvélemény:
posta   
Bank   

Íme, legújabb látogatottsági statisztikánk, köszönjük, hogy olvasnak minket, köszönjük, hogy velünk tartanak! Olvasáshoz katt a címre!

Különvélemény:

matek - 2012.10.23. 18:58

 

Aki előadja: Retkesné Bevíz Julcsi

 

(aki a tárhelyet adta hozzá: Ferrobau- Abony BT.

 

Nézd meg nagyban is a címre kattintva!

Különvélemény:
Közélet   

veroniq - 2012.10.18. 13:07

Ez itt nem a reklám helye, senki sem kért meg arra, hogy helyezzem fel kedvenc titkos fagyizónk képét ide, mégis megteszem. Igaz, a szezonnak lassan vége, ám aki arra jár, feltétlenül ugorjon be az olasz fagyishoz Alsónémedire, mert az országban egyedülálló, páratlan fagyiélményben és ízorgiában lesz része! Ugyanis a kis fagyis kuckóban nem egy- kettő féle, hanem vagy húsz- harminc fajta mennyei olasz főzött krémfagyi kapható, melyet dekára mérnek. 

Különvélemény:
Blogok   

veroniq - 2012.10.15. 09:19

A varázslatos őszi erdő mélye kincseket rejt. Lagalábbis ebben az esetben csakis a szemnek való kincseket. Gyönyörű és nagyon mérges gombát láttunk, melyet szépen lefényképeztünk, hódoltunk előtte, majd magára hagytuk. A bizonyos fajta pöfetegről van szó, mely spóráit úgy engedi szélnek, hogy felrobban. Kisfiammal menekültünk is a helyszínről, még mielőtt valamelyik gomba meg nem gondolja magát és fel nem robban.

Különvélemény:

Szeretem az őszt, ennek már hangot is adtam egyik kis írásomban. Most valami egészen más oldaláról mutatom meg Önöknek azt a példátlan kincset, melyet erdeink és mezőink rejtegetnek számunkra. Tegnap kirándultunk piciny fiammal, és az egyik, Abonyhoz közeli erdőben fantasztikus gombákat fedeztünk fel. 

Különvélemény:

veroniq - 2012.10.07. 16:34

A magyar nép alszik, legalábbis ami a politikai aktivitását illeti. Ugyanis a legújabb közvélemény kutatási adatok szerint a teljes lakosságra vonatkoztatva már minden második embert hidegen hagy a politika, és ők már egyik pártban sem bíznak. Mindez két év alatt történt! Az is látszik a felmérésekből, hogy a parlamenti pártok 1-2 %-ot megint veszítettek népszerűségükből, tehát csökkent a támogatottságuk, egyedül a demokratikus koalíció növelte ugyanilyen arányban a népszerűségét......

Különvélemény:
Abony   

Az elmúlt éjjelen több helyen is megfordultunk Párommal, TYB-el az abonyi szórakozóhelyek közül. A Nyárfa Presszóba hívtak a szervezők fényképezni, remekül is érzetük magunkat, igazi extázis volt a bulin, ahol a Fater- Rock játszott. Nagyon finom és nem ütős volt a koktél, amit nekem kevertek. 

Különvélemény:

veroniq - 2012.10.03. 21:10

Szép egyenes görbe! Nagyításhoz kattints a címre! Csak nagyon kevés honlap olyan merész, hogy a google statisztikáját bátran közzéteszi, most itt van a teljes. Nos, a huhogók kedvéért az egy hónappal ezelőtti statisztikát is betettem, akkor picivel több volt, de akkor volt egy nap, amikor a sajnálatos gyilkosság miatt 6000 látogatónk volt. Ilyen áron nem kérünk több olvasót!

Különvélemény:
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok