Mi Abonyunk - Kézi vezérlés, hűbéri, egyszemélyes döntések
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.11.29. 11:38

Ezt nehezményezte többek között Dr. Magyar Gábor, az Összefogás Közhasznú Egyesület sajtótájékoztatóján, kedden, ami a polgármester munkáját illeti. Ma testületi ülés lesz és nyilvánvaló, hogy téma lesz az ott elhangzott mondandó is. Annál is inkább, mert már a közpénzen finanszírozott kábeltévében is leadták a felvételt szerdán és Abony internetes oldalain is megjelentek ezek a hírek. Magyar Gábor felszólalásában azt is elmondta, hogy megdöbbenve vette tudomásul, hogy Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője a képviselő testület felhatalmazása nélkül intézkedik több témában.

Például arról is, hogy a sportcsarnok dolgozóit is átveszi az ABOKOM, mely ezzel Abony legnagyobb foglalkoztatójává is válik. A Sportcsarnok dolgozóit a tervek szerint megfosztják a számos előnyt jelentő közalkalmazotti státusztól és átteszik az önkormányzati céghez, mint rendes munkavállalókat. Lapinformációink szerint nem minimálbért kapnak majd.

Magyar Gábor: „ Nem tetszik az az ügyintézés, melyet Gáspár Csaba folytat. Az ügyvezető úgy tárgyal, mintha ez kész tény lenne, de erről sincs testületi döntés. Például a sportcsarnok dolgozóinak le kéne mondaniuk közalkalmazotti státuszukról és az ABOKOM égisze alatt kéne szerződést kötniük. Jó lenne azt is megtudni, hogy az ügyvezető kiket készül elbocsátani és kiket fog megtartani. Egy profittermelést figyelmen kívül hagyó cég nem alkalmas bizalmi, komoly feladatra. Nincs testületi felhatalmazása sem. Mik a tények? Ez az egész visszataszító és arcátlan. Nem is tárgyalta a testület, hogy hogyan mit és mennyiért. Gáspár Csaba azonban valószínűleg nem úgy ébredt egyik reggel, hogy neki ezeket a dolgokat kell csinálnia. Bevett gyakorlat, hogy a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit hűbéri, egyszemélyes döntéseket hoz, majd annak végrehajtatását kiadja. Nyilván utasítást adott erre is. Arrogancia van jelen és autokrata döntések. A vis major keretből is hat hónapig keringették a vizet irgalmatlan költségen. Nem üzengetni szeretnénk itt senkinek, de egy minimális intelligencia azért kéne. …. Ez egy autokrata egyoldalú döntés, melyből munkajogi és egyéb problémák is adódnak. Nem kéne olyan folyamatban részt vennünk, ahol rugdosnak ki embereket önkényesen, a képviselő testület feje felett. ….. „

Lejegyzetelte: Lőrinczy Veronika
 

Különvélemény:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Torgyán visszatért!?

Földműves -

2012.11.29. 15:52:49

Tisztelt Magyar Gábor!

 Folyamatosan olvasom mindkét abonyi honlapot  , ritkán kommentelek, de a két cikk amiben véleményét közli kiverte nálam biztosítékot!

Mivel nem foglalkozom a napi helyi politikával a belső dolgokról nincs véleményem, de nem vagyok vak. Születésem óta Abonyban lakom és a Gamesz-Abokom munkájában az elmúlt 40 évben nem láttam annyi pozitív változást mint az utóbbi 2-3 évben.

Ne haragudjon hogy ezt mondom , de szavai , elhíresült miniszterünkre Torgyán Józsefre emlékeztetnek, és egy olyanéra, aki nem tudja mi történik és mi történt régen Abonyban. Ha ön udvarán állt volna 40cm-es és víz és attól retteget volna nap mint nap, hogy mikor jön be a lakásaba a víz, az szomszédjáaban tették volna le mndennap a szemetet és állati tetemeket, ha az ön utcájába csak lóval vagy traktorral lehetett volna bemenni a nagy sár miatt,  biztos más lenne a véleménye! Tudomásom szerint az előző igazgatók 100m forint közeli tartozást halmoztak fel, felelőtlen gazdálkodásukkal. Az hova lett? Jár ön mostanában a Gamesz telepen? Vagy új irodában? Tisztaság rend van mindenütt, és haladnak a dolgok! Ha ez a mostani helyzet káosz, akkor előtte az mi volt!

Kérem felelősen gondolja át amikor ilyeneket mond és becsmérel, mert ezzel nem csak Gáspár Csabát( fiatal energikus, tenni akaró, megoldást kereső embert) bánt meg, és szinte sért, hanem nagyon sok valódi Abonyi lakost!

Ha tenni akar Abonyért azt tegye csendben és tegye keresztény szellemben, csak szeretetből, mások megbántása nélkül

 

 


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok