Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
1234567Következő >>Utolsó

Cikkem a fanyalgóknak született.

Ülök a gépem előtt, nézem az országos oldalakat, nézem a regionálisakat, más településekét, az abonyiakat.... jönnek a kommentek, kérdések. Történik valami jó, és jön a válasz, kérdések formájában: Miért nem a másikat? Miért pont ezt? Miért ezt az utat? Mikor lesz kész amaz? Mért kell maszk? Miért nem kell maszk? Miért vannak rendezvények? Miért nincsenek rendezvények? Miért jönnek a szigorítások? Miért nincsenek szigorítások? Jönnek az álhírek, idióta pletykák, melyekről azt gondolják, ha kiírják igaz lesz. Érkeznek a hazugságok, mélységes gyűlölettel. Örülnek a más bajának, de még rá is erősítenek.

Különvélemény:

 

Napról napra friss információk, képek VIDEO felvételek láthatók, hallhatók, olvashatók a MiAbonyunk.hu facebook oldalán, melyet olvasóink jelzéseinek megfelelően szerkesztünk. Önökért dolgozunk, Önöknek segítünk! Látogasson el Ön is oldalunkra! Kattintosn IDE! Érdmes, mert mindig érdekes! Oldjuk meg közösen a Város problémáit! Legyen végre ez egy olyan település, melynek igazán van Gazdája! Elég volt a nihillből! 

Különvélemény:

veroniq - 2018.06.15. 20:10

Kérjük, mondja el Ön is véleményét, szeret Ön Abonyban élni? Nekünk minden vélemény fontos! 

Szeret Ön Abonyban élni?
 
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
 
Eredmény

Különvélemény:
Abony   

 

Már olyan sokszor írtunk róla, most megint megteszem: Az abonyi MÁV álomáson hosszú hónapok, de lehet, hogy egy év óta is rosszalkodnak a jegykiadó automaták. Konkrétan üzemen kívül vannak, annak ellenére, hogy azt hirdetik, hogy a munkatársak már dolgoznak a hiba elhárításán. Ma is ez a kép fogadott, nem is vártam mást. Fel voltam rá lélekben készülve. Biztos, ami biztos, lefényképeztem a kalauznak, hogy mi a szitu Abonyban. Hátha nem hiszi el. 

Különvélemény:

Elbukott a sötét oldal. Győztek a kormánypártok a 2018-as országgyűlési képviselő választásokon. A FIDESZ- KDNP elsöprő győzelmet aratott, mely egyben a Magyarság, és a demokrácia ünnepe is. 

Különvélemény:

Olvasónk írja felháborodottan a következőt: Az Alkotmány úton alig lehet közlekedni! Sok kis gödör van benne, pedig a súlyadót ki kell fizetniie minden autósnak! 

Különvélemény:

 

Az Abonyi Bucsi Krisztina ismét nagy tettet hajtott végre. A már ötven éves Hölgy hihetetlen formában és kondícióban, huszonéveseket megszégyenítő módon szerepelt a Ninja Warrior Hungary versenyben, mely napjainkban az egyik legnézettebb vetélkedő a TV-ben. Krisztina szerződéses katonaként dolgozik, és lapunknak engedéllyel adott interjút. Személyesen évtizedek óta ismerem Őt, felnézek rá, páratlan akaratereje miatt, mellyel mindig túljutott az élet kemény megpróbáltatásain. Ezen kis cikk legyen egyben példa nőtársaink számára.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2017.09.24. 18:42

 

Olvasónk a Parkolj hülyén rovatba küldte ezt a képet. lencsevégre kapta, ahogyan valaki a SPAR parkolóban vagánykodik keresztben a kis teherautójával. A képet köszönjük! Ha Te is látsz hasonló bosszantó jelenséget, küldd el a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Különvélemény:

 

Ma kisfiammal és barátaival a szolnoki moziba mentünk, hogy az Óriásláb fia nevű animációs fimet megnézzük. A film remek volt, igazi kiváló 3 D-s élményt nyújtó szórakoztató mese az ifjabb korosztály számára. Remekül szórakoztam én magam is, és nem csak azért mert a film jó volt, és a gyerekek öröme örömöt szerzett nekem, hanem azért is, mert előttünk egy Győzike show-ba való kétgyermekes család ült. A gyerekek egyikét a jelek szerint nem túlzottan érdekelte a film, vélhetően ezért igyekezett apuka elterelni a figyelmét mindenféle finomsággal, mely a végeredmény szerint sem igazán sikerült.  

 

Különvélemény:

veroniq - 2017.06.01. 09:12

 

Füstölt a Cegléd felé tartó vonat tegnap délután Ceglédbercel és Cegléd között. P. Gergő is a Budapestről Szegedre tartó 734-es Tömörkény IC-n utazott, amikor Albertirsa után a vonat hirtelen lefékezett és a kalauzok elfutottak. “

Különvélemény:
Cegléd   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok