Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8055, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

Az alábbiakban Olvasónk tapasztalatait osztom meg Önökkel, melyet a mai napon észlelt: 15 perce értünk haza, a volt négyesen (most ugye 44-es) jöttünk. Meg a hókotró is jött és szórta azt a fehér akármit, gondolom helynévtáblánál megfordult és vissza. 

Különvélemény:

 

A város szívében található az a beépítetlen terület, melyet hetente többször is vásárosok foglalnak el délelőttönként, hogy itt adják el portékáikat. Teszik ezt annak ellenére, hogy Abonyban felépült egy igen tetszetős, tágas piaccsarnok. Eladók és vevők mégis inkább a saras-poros helyet választották piachelyül, ahol még asztalok sincsenek.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2016.07.31. 16:57

 

Furcsa világot élünk, olyat, ahol a kor már gyakorlatilag nem számít. Mármint az életkor. Fura párokat látunk a környezetünkben. Olyanokat, ahol egyikük a másik szülője lehetne. Apja vagy anyja. Nekem furcsa, de elítélni nem tudom ennek ellenére sem. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy épen készülök én magam is beállni a sorba, szeretném leszögezni: én továbbra is a velem egyidős férfiakat tudom kizárólag elképzelni magam mellett. 

Különvélemény:

veroniq - 2016.07.26. 19:17

 

Abony ma egy nagyobb felhőszakadás következtében ismét elúszott, hömpölygött a város központ részein a szökőár. Már többször beszámoltunk róla, hogy Abony belvízelvezető rendszere képtelen megfelelni a követelményeknek, ami miatt a rendőrség épületének garátsában is áll a víz... Valamit nagyon elrontottak. Ma a butiksor előtti területet mutatjuk meg.

Különvélemény:

Kedves, idős ismerősöm mesélte, hogy egyik barátja azt mondta neki, hogy én, azaz Lőrinczy Veronika már nem élek Abonyban, hanem Nagykőrösre költöztem, ahol jegyző vagyok. Azt gondolom, hogy akkor most eljött az igazság pillanata hogy elmondjam, hogy köszönöm szépen, de én még mindig Abonyban élek, és amint látható, szerkesztgetem is a MiAbonyunk weboldalt. Az való igaz, hogy kevesebb időm jut minderre, mint szeretném, de azért próbálok Olvasóink igényeinek megfelelni és továbbra is segíteni a média eszközeivel mindennapos problémáik megoldásában, és az abonyiak információkkal történő ellátásában. A mai világban már nem számít ritkaságnak az, hogy valaki nem a saját településén, hanem kicsit távolabbb vállal munkát. Én is ezt tettem, amikor még 2014. december közepén munkába álltam Nagykőrösön, mint a polgármesteri kabinet munkatársa. Szeretem a munkám, ott vagyok városmarketing és sajtóreferens, de egyáltalán nem jegyző.

Különvélemény:

veroniq - 2016.06.06. 21:40

 

A napokban számos hasonló légköri jelenséget láthattunk, fényképeztek is Olvasóink hasonlókat. A kép picit régebbi, azt Mészáros István Vendéglős küldte el nekem. A következőt írja róla: Fotós barátom készítette Abonyban .Tizenöt éve munkanélküli fotós, sokan csak ingyen vagy hozomra dolgoztatják, komoly fizikai munkára alkalmatlan.  A kép 2007-ben készült, Csabi alkotása.

Különvélemény:

 

Még világosan él emlékezetemben, amikor vagy 10- 20 évvel ezelőtt rengetegen voltak Húsvérkor az abonyi Vásártéren, amikor megjött a " Sergő ". Már előző nap nagy volt a tumultus, azaz Húsvét vasárnapján. Idén csupán lézengtek eme helyszínen. Igaz, évről évre drágább minden, és évről évre gyérebb a felhozatal. Az is lehet, hogy egyre kevesebben szeretnék a locsolópénzüket ilyesmire elpocsékolni. Pedig a Sergő, az Sergő. Jó lenne, móka és kacagás. Persze csak akkor, ha nem csak lézengenek az emberek eme nemes helyen. Ennek is meglenne a maga varázsa. Sokan vannak, beszélgetnek, eszegetnek, mosolyognak, találkoznak. Most nem így volt.

 

Különvélemény:

veroniq - 2016.02.23. 11:57

 

Ha jön a tavasz, minden alkalommal felmerül a kérdés: Mikor nyit már ki végre a játszótér? Abony egyetlen egy játszótere, melynél tábla hirdeti, hogy mettől meddig van nyitva, a téli időszakban zárva tart. Mostanság már jön a jó idő, és még mindig nem tudható, hogy mikor nyit.... Sőt, Olvasónk szerint mélységesen felháborító az a tény, hogy egyáltalán zárva van Abony egyetlen egy játszótere időszakosan. Kérdezem: Mikor nyit ki?

Különvélemény:
Abony   

 

Olvasónk: " Reggel láttam ezt, gondoltam elküldöm neked. Nem csak az autósok tudnak remekül parkolni. " Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérem küldje el nekünk a Parkolj hülyén rovatba, közzétesszük! szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Különvélemény:

 

A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek.  A ceglédi Toldy Ferenc és a szolnoki Hetényi Géza Kórházban januártól már új röntgengépek segítik a diagnosztikát. A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek. A program során a Hetényi Géza Kórház pontosan 731.012.734 forintot, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház 598.984.588 forint összegű uniós támogatást kapott.

Különvélemény:
Szolnok   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok