Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Kedves, idős ismerősöm mesélte, hogy egyik barátja azt mondta neki, hogy én, azaz Lőrinczy Veronika már nem élek Abonyban, hanem Nagykőrösre költöztem, ahol jegyző vagyok. Azt gondolom, hogy akkor most eljött az igazság pillanata hogy elmondjam, hogy köszönöm szépen, de én még mindig Abonyban élek, és amint látható, szerkesztgetem is a MiAbonyunk weboldalt. Az való igaz, hogy kevesebb időm jut minderre, mint szeretném, de azért próbálok Olvasóink igényeinek megfelelni és továbbra is segíteni a média eszközeivel mindennapos problémáik megoldásában, és az abonyiak információkkal történő ellátásában. A mai világban már nem számít ritkaságnak az, hogy valaki nem a saját településén, hanem kicsit távolabbb vállal munkát. Én is ezt tettem, amikor még 2014. december közepén munkába álltam Nagykőrösön, mint a polgármesteri kabinet munkatársa. Szeretem a munkám, ott vagyok városmarketing és sajtóreferens, de egyáltalán nem jegyző.

Különvélemény:

veroniq - 2016.06.06. 21:40

 

A napokban számos hasonló légköri jelenséget láthattunk, fényképeztek is Olvasóink hasonlókat. A kép picit régebbi, azt Mészáros István Vendéglős küldte el nekem. A következőt írja róla: Fotós barátom készítette Abonyban .Tizenöt éve munkanélküli fotós, sokan csak ingyen vagy hozomra dolgoztatják, komoly fizikai munkára alkalmatlan.  A kép 2007-ben készült, Csabi alkotása.

Különvélemény:

 

Még világosan él emlékezetemben, amikor vagy 10- 20 évvel ezelőtt rengetegen voltak Húsvérkor az abonyi Vásártéren, amikor megjött a " Sergő ". Már előző nap nagy volt a tumultus, azaz Húsvét vasárnapján. Idén csupán lézengtek eme helyszínen. Igaz, évről évre drágább minden, és évről évre gyérebb a felhozatal. Az is lehet, hogy egyre kevesebben szeretnék a locsolópénzüket ilyesmire elpocsékolni. Pedig a Sergő, az Sergő. Jó lenne, móka és kacagás. Persze csak akkor, ha nem csak lézengenek az emberek eme nemes helyen. Ennek is meglenne a maga varázsa. Sokan vannak, beszélgetnek, eszegetnek, mosolyognak, találkoznak. Most nem így volt.

 

Különvélemény:

veroniq - 2016.02.23. 11:57

 

Ha jön a tavasz, minden alkalommal felmerül a kérdés: Mikor nyit már ki végre a játszótér? Abony egyetlen egy játszótere, melynél tábla hirdeti, hogy mettől meddig van nyitva, a téli időszakban zárva tart. Mostanság már jön a jó idő, és még mindig nem tudható, hogy mikor nyit.... Sőt, Olvasónk szerint mélységesen felháborító az a tény, hogy egyáltalán zárva van Abony egyetlen egy játszótere időszakosan. Kérdezem: Mikor nyit ki?

Különvélemény:
Abony   

 

Olvasónk: " Reggel láttam ezt, gondoltam elküldöm neked. Nem csak az autósok tudnak remekül parkolni. " Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérem küldje el nekünk a Parkolj hülyén rovatba, közzétesszük! szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Különvélemény:

 

A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek.  A ceglédi Toldy Ferenc és a szolnoki Hetényi Géza Kórházban januártól már új röntgengépek segítik a diagnosztikát. A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek. A program során a Hetényi Géza Kórház pontosan 731.012.734 forintot, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház 598.984.588 forint összegű uniós támogatást kapott.

Különvélemény:
Szolnok   

Mondd, barátom, te kilátsz ezen az ablakon?

Budapestre vezetett utam, jó pár éve nem ültem már vonaton. Azért választottam most ezt a módot, és nem a jól megszokott autót, mert a Parlament környékén kellett megállnom, és hát ugye ott nehézkes lett volna a parkolás. Már itthon szerettem volna gondoskodni a jegyvásárlásomról, így gondoltam veszek a neten. Online jegyvásárlás, regisztrációt kértek, megtettem. Visszaigazoltam az e – mailt. Minden rendben, gondoltam, ám sokadszori próbálkozást követően is errort írt ki a rendszer, a MÁV netes felületén nem lehetett jegyet venni. Erős gyomorgörcsöm támadt, mert tudtam, hogy lesz egy nagy találkozásom azzal a bizonyos jegyautomatával, mely sok ember pénzét nyelte már el, és percekbe telik, mire kiadja a kért jegyet.

Különvélemény:

 

Egyre többen szenvdenek tőle az országban, így Abonyban is. Mondhatni népbetegséggé " lépett elő " a gluténérzékenység. Mészáros Lászlónét, a Jobbik abonyi szervezetének elnökét is megkereste egy olvasó levelével, melyből kiderül, hogy szinte lehetetlen helyben, Abonyban a napi életvitelhez szükséges gluténmentes élelmiszerek beszerzése. Íme, a levél: ....  " Szeretnék Tőled kérni egy Óriási szívességet! Szeretném ha felvetnéd azt, hogy nagyon nehezen tudnak a beteg emberek, számukra megfelelő élelmiszert, vagy élelmiszer alapanyagot venni.

 

Különvélemény:

veroniq - 2015.09.26. 16:17

A mai napon, szeptember 26-án nagy mennyiségű csapadék hullott országszerte. Bár az esőre már nagy szüksége volt a növényeknek, mégis megkeserítette az emberek életét a hirtelen jött, a szokásosnál jóval nagyobb égi áldás.

Különvélemény:

 

Futótűzként terjed a divat, mostanában sikkessé vált homoszexuálisnak lenni, azaz az azonos neműeket szeretni, szerelemmel. Amiért most cikket írok, az az, hogy szűkebb környezetemben is egyre inkább terjed…. No, nem a kór, mert sokan így gondolják, hanem az azonos neműek szeretete. Látok sokgyermekes anyát, aki mindentől megcsömörlött, női párral. Nem vetem meg, megverte az élet. Tudok olyanról, aki ebből él, szeretik…. Férfi, korábban felesége volt. Ez mostanában jobban jövedelmez. Aztán tudok olyat, aki így léphetett előre a ranglétrán, tudok olyat, aki roma és homoszexuális, tudok olyat, akinek megtetszett Conchita Wurst élete, ezért lett buzi… Csúnya megfogalmazás, de így van. Van, akinek apahiánya van, és valami elromlott nála gyermekkorában, őt nem vetem meg… Így sikerült. Van, akinek ezt adta a sors, hiszen eleve elrendeltetett egy genetikai hiba miatt.

Különvélemény:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok