Mi Abonyunk - Veronika, Te még Abonyban élsz? IGEN, úgy tűnik, hogy 25 éve
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.07.23. 20:03

 

Kedves, idős ismerősöm mesélte, hogy egyik barátja azt mondta neki, hogy én, azaz Lőrinczy Veronika már nem élek Abonyban, hanem Nagykőrösre költöztem, ahol jegyző vagyok. Azt gondolom, hogy akkor most eljött az igazság pillanata hogy elmondjam, hogy köszönöm szépen, de én még mindig Abonyban élek, és amint látható, szerkesztgetem is a MiAbonyunk weboldalt. Az való igaz, hogy kevesebb időm jut minderre, mint szeretném, de azért próbálok Olvasóink igényeinek megfelelni és továbbra is segíteni a média eszközeivel mindennapos problémáik megoldásában, és az abonyiak információkkal történő ellátásában. A mai világban már nem számít ritkaságnak az, hogy valaki nem a saját településén, hanem kicsit távolabbb vállal munkát. Én is ezt tettem, amikor még 2014. december közepén munkába álltam Nagykőrösön, mint a polgármesteri kabinet munkatársa. Szeretem a munkám, ott vagyok városmarketing és sajtóreferens, de egyáltalán nem jegyző.

 

 

Kép: Labdarúgó mérkőzésen, Nagykőrösön szurkolunk a Nemzeti 11-nek az óriás kivetítő előtt Dr Czira Szabolcs polgármesterrel

Alul: Ők is kérték, hogy fessem ki őket :)

 

Ahhoz a munkához én bizony egyáltalán nem értek. Napi munkám részeként szerkesztem Nagykőrös város hivatalos honlapját, a www.nagykoros.hu -t, melyet informatikusommal közösen varázsoltunk újjá, a modern kor igényeinek megfelelően. Ezen kívül a www.nagykorsoma.hu oldal főszerkesztői feladatait is ellátom, de mindemellett egy hetente minden háztartásba ingyenesen eljutó 16 oldalas Önkormányzati Hírek nevű újság összeállításában is segítek. Ez a városmarketing- és sajtórefernsi munka csak egy bizonyos szeletkéje, ennél azért jóval több dolgom is van. Rengeteg hivatalos levelezést folytatok, „ ügyirataim „ is vannak.

 

 

MTI fotó, ahogyan díjakat ad át Nagykőrösön Kövér László az Országgyűlés elnöke. Segítek a háttérben, a színpadon, ahogyan olyan sokszor

 

 Különösen büszke vagyok arra, hogy az ART MOZI pályázat elkészítése is hozzám tarzotzott, melynek köszönhetően e hónap elején nyílt meg Nagykőrösön a KŐRÖS ART MOZI. A Sportpályázat kiírásában is segíthettem, ennek köszönhetően sok civil szervezet jutott támogatáshoz. A polgármesteri kabinet munkatársainak feladatköre rendkívül szerteágazó. Rendezvényeken segítünk, azok előksézületeiben, sajtóanyagokat készítünk más médiumok számára, fényképezünk, a város facebook oldalait szerklesztjük, reklámozzuk a városi intézmények és cégek programajit, tevékenységeit. Beszámolunk a képviselő- testület és a szakbizottságok munkájáról, segítjük azt. Sok- sok projekt előkészítésében játszunk aktív szerepet, hozzánk tarzozik például a tesvérvárosokkal való kapcsolattartás, de az önkormányzati média hirdetőivel is mi foglalkozunk.

 

Nem vagyok magányos harcos, igazi csapatmunka a mienk. A polgármesteri kabinetben négyen dolgozunk, segítve egymás munkáját. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani kollégáimnak azért, hogy velük dolgozhatok, igazi közösségben. Persze a városvezetésnek és a lakosságnak is a bizalmat ezúton köszönöm :)

 

 

Az abonyiaknek pedig szeretettel és tisztelettel üzenem, hogy IGEN, Abonyban alkom, immár negyed évszázada, és a jelek szerint elköltözni sem szeretnék innen. Ellenkezőleg, a tervek szerint jön egy kis erősítés is a honlaphoz, mármint a www.miabonyunk.hu oldalhoz, hogy még több hír, kép és friss információ jusson el Önökhöz, Önökért, Abony lakosságáért. Részletek minderről később, de valószínű látni fogják az eredményt is.

Köszönöm, hogy olvasnak bennünket és kitartanak mellettünk. Írjanak, keressenek, hívjanak!

Lőrinczy Veronika főszerkesztő
30-9-670-313
szerkesztoseg@miabonyunk.hu 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok