Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Ismerős ez a  szituáció Önnek is? "  .... "Folyamatos Apeh szorongatásban vagyunk , 3 havonta inkasszóznak ,mert a Bt. Költségeit ha van bevételem, ha nincs, fizetnem kell. De időnként jön 20 ezres parkolási bírság, eladhatatlan zártkerti ingatlanon lévő használhatatlan sufni utáni 40 ezres építményadó, elviselhetetlen telefonszámlák, 3 Ft 50 fillérért vett I phone –ok amik a hűségnyilatkozat lejárta után (pont amikorra szétesnek) 300 000 Ft-ba kerülnek. Büntetések , 71 ezres gázszámla, 30 ezres villanyszámla és kocsira felvett 5 éve fizetett frankhitel (amiből még 1 év hátravan) pedig amikor megvettem már 200 000 km volt benne. 

Különvélemény:
MAGYAR   

Milyen szépen fellobogózták Abony március 15-re! Gondoltam magamban és örömmel nyugtáztam ezt a fejleményt, és egyik cikkemben meg is említettem ezt az örvendetes tényt. Az már más kérdés, hogy az úgynevezett Országzászlónál, ahol az ünnepség folyt, nem takarította el senki sem a havat és a lucsokban álltak a megemlékezők, szállingózó hóban, farkosordító hidegben. Aztán másnapra az új Országzászló is megtetszett valakinek, azt ellopták. Ma pedig egyik kedves Olvasónk azzal hívott fel, hogy tudom-e, hogy tegnap milyen nap volt.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2013.03.17. 18:07

Olvasónk írja, véleményét köszönjük!: A 2013.03.14.-2013.03.15. 3 napos hosszúhétvége. A kielégítően működő médiának köszönhetően, fenti időintervallum az időjárásról, az autóval utazókról a szabályszegőkről a merész kockáztatókról a szükségből kényszerült utazókról a bátrakról az önkéntesekről a katasztrófa elhárítókról szólt, az 1848. március 15.-i forradalom, Nemzeti ünnepünk a megemlékezése napján. Megkell mondanom, hogy a bekövetkezett, krakk a bajbajutott autósok- utasok helyzete zavart az ünnepi megemlékezésben, de szakítottam időt arra, hogy Abony egyetlen fedélalatti rendezvényén megjelenjek a Somogyiban. Ez úton is gratulálok iskola szereplő tanulóinak, rendezőinek.
 

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2013.03.16. 01:49

Kedves, abonyi származású, de már nem Abonyban élő ismerősöm osztotta meg ezt a képet facebook-os adatlapján.... Remek ez a március 15! Minden szempontól. Extrém időjárás, programok elmaradása, katasztófavédelem nem helyt állása, de a nyúl az örök.... Nagyon bízunk benne, hogy Húsvétkor, pár nap múlva már nem ezt a nyulat kell nézegetnünk...... LŐVE

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2013.01.17. 18:45

„ Anya, miért nem büntetik meg a rendőrök azokat, akik leköpik mások kocsiját? „- kérdezte kisfiam az iskolába menet. A reggel tehát számunkra „ remekül „ indult. Miközben kincsem éppen azt számolta, hogy hány darab t betű van egy bizonyos szóban és az hány betűből áll, no meg, hogy mit hány darab t-vel kell írni, egyszer csak a járdán megjelent egy kölyök…. Húzta, cipelte magával, alultáplált testével az iskolatáskáját. Nyilván a Radák úti suliba vánszorgott a kies reggelen. Szokásos, pontosan hozzá illő mozdulatokkal integetett, el sem téveszthettem volna, hogy honnan érkezett….

Különvélemény:

veroniq - 2013.01.17. 16:38

Még mindig sok embernek okoz gondot a városközpontban lévő egyes helyeken a gusztustalanul elhanyagolt járda. Ezt a képet ketila fényképezte,a  rendőrséggel átellenben.... No comment!

Különvélemény:
Abony   

Olvasónk küldte, most köszönettel osztom meg Önökkel ezt az érdekes írást: A mai rövidposztban ismertetendő alaptételek egy bizonyos Noam Chomsky nevéhez fűződnek, aki – a 84 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről téve tanúbizonyságot – a mai napig a híres MIT (Massachusetts Institute of Technology) nyelvészeti és filozófiai tanszékének rendszeres előadója. Hosszú és tartalmas élete során foglalkozott ő mindennel, ami nyelvészet, filozófia, médiaszociológia, tömeglélektan, de még a számítástechnikai programozás bizonyos területeibe is beleásta magát (ez utóbbit úgy hatvanöt évesen kezdte, tehát senki ne adja fel!).

Különvélemény:
Kormány   

Boldogan csillogó szemecskék, piciny gyermekkezek csodálkozó mozdulatai, ujjongó szeretetteljes áhítat. Nálunk ez jellemzi az Advent és Karácsony ünnepkörének békés hangulatát. Az ölelések, simogatások, szeretteink egymásnak küldött mosolya és néhány kedves szó, mondat teszi feledhetetlenné ez a csodálatos négy hetet. " Szeretlek " - többször hangzik el nálunk, mint bármikor, a meggyújtott gyertya csak egy dísz az asztalon, melynek fénye nem csak a konyhát, hanem a lelkünket is beragyogja és megmelengeti. Ha szeretik azokat, akik Önökkel élnek, mondják el többször, mint bármikor, és ne csak a szavak rideg valósága árulkodjon erről, hanem a tettekben testet öltő varázslat is. Nálunk így kezdődik az Advent, mely áthatja mindennapjainkat.

Különvélemény:

Ezt nehezményezte többek között Dr. Magyar Gábor, az Összefogás Közhasznú Egyesület sajtótájékoztatóján, kedden, ami a polgármester munkáját illeti. Ma testületi ülés lesz és nyilvánvaló, hogy téma lesz az ott elhangzott mondandó is. Annál is inkább, mert már a közpénzen finanszírozott kábeltévében is leadták a felvételt szerdán és Abony internetes oldalain is megjelentek ezek a hírek. Magyar Gábor felszólalásában azt is elmondta, hogy megdöbbenve vette tudomásul, hogy Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője a képviselő testület felhatalmazása nélkül intézkedik több témában.

Különvélemény:

Legszívesebben NEM fizetném tovább az egészségügyi hozzájárulást magam helyett…. Az évek óta befizetett és ma is naponta leperkált pénzért ugyanis nem kapok mást, csak hosszú várólistát. Hatalmas mákom volt eddig és most le is kopogom, mert nem voltam olyan élethelyzetben, hogy azonnal és soron kívül lett volna szükségem ...

Különvélemény:
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok