Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8066, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

A cikk támogatója a Vénusz Szépségszalon- Milyen most a trendi frizura? Kérdeztem Orsit, aki elmondta, hogy igazán a kleopátra- fazon hódít minden mennyiségben. A dolog azért ennél egy csipettel bonyolultabb. Leírta, mutatom: 2012. őszi frizura trend egyenesen Jennifer Lopez fodrászától!- Ammon Carverrel amerikai szárfodrász adott tanácsokat a 2012. év őszi hajdivatjára vonatkozóan a Matrix fodrászainak. Megtudhattuk tőle, hogy az ősz nagy divatirányzata a barna minden variációja.

Különvélemény:
Abony   
Hirdetés   

veroniq - 2012.09.10. 12:21

Önnön gyermekkorom vidám pillanatait élem át, mikor legkisebb gyermekem vattacukrot vetet magának. Ismerem a csábosan bizsergető érzést, mely arra késztet, hogy azonnal vegyek egyet és tömjem a számba a mindennél ragadósabb édes nyalánkságot! Gyermekkorom ízeit és érzseit hozza vissza ez a finom csemege, mely szerencsére azóta sem ment ki a divatból! Még szerencse, hogy kedvenc vattacukor árus bácsink hatalmasat " teker ", így nekem is jut belőle jócskán.

Különvélemény:
Blogok   

Az elmúlt egy hónapban összesen 20.647 különböző gépről látogatták meg honlapunkat. Összesen 72.633 alkalommal kattintottak oldalainkra, mellyel azokat 216.381-szer nézték meg. Olvasóink nagyon hűségesek, 77,11%-uk volt visszatérő látogató. Átlagban csaknem három cikket vagy reklámot nyitottak meg egy látogatáskor az érdeklődők. Köszönjük nekik és hirdetőinknek a bizalmat! Lőrinczy Veronika főszerkesztő - Ha nagyban szeretnéd látni a statisztikát, kattints a címre!

Különvélemény:

Feljelentenek, ha közzéteszem, írták, mégis megteszem! - Ma kaptam egy meglelhetősen indulatos hangnemben íródott, hogy is fogalmazzak... Gusztustalan és vádaskodó levelet, név nélkül, ahogyan az lenni szokás. 

Különvélemény:
Abony   
Törtel   

Az itt látható levelet küldtem el a megyei sajtószóvivő asszonynak, várva válaszát. Olvasáshoz kattints a címre!

Különvélemény:

Az én pici fiam is részt vesz az abonyi strandon úszásoktatáson. Ki nem hagyná ezt a programot. Már a második turnusban tanulnak a gyerekek úszni. Három kiváló szakemberhez fordulhat az, aki szeretné csemetéjét beíratni. Romhányi Zoltán, az abonyi Termál strand vezetője lapunknak arról számolt be, hogy több, mint 150 gyermek vett részt idén eddig a programon, melyet elérhető áron kínálnak az érdeklődőknek.

Különvélemény:
Abony   

Hétfőn (július 9-én) ismét holttest kiemeléséhez kértek segítséget a Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltóktól. Ezúttal Jászberényben, a Vasas horgásztóba fulladt bele valaki. Reggel 6 órakor érkezett a jelzés, hogy a víz felszínén lebeg egy test, 6.24-kor a jászberényi hivatásos tűzoltók kiemelték a halottat. Ezzel az esettel együtt összesen három fulladásos halálesethez, és egy, saját házában meghalt idős asszonyhoz riasztották......

Különvélemény:

veroniq - 2012.07.03. 12:16

Abonyban két köztiszteletben álló katolikus pap is távozik a Szent Imre Plébániáról. Kitört hát a hatalmas botrány, melynek negatív eredménye lett. András atya nyugdíjba vonul, János atya pedig Tószegen szolgálja tovább a híveket. Az idős esperes plébános elnézést kért János atyától és a volt házvezetőnőtől. A misén a jelen lévők szerint elhangzott, hogy mindazokért a rágalmakért, bántásokért és hazugságokért, amik ellenük történtek, ő a felelős. Szomorú történet ez.

Különvélemény:
Abony   
katolikus   

Aláírásgyűjtésbe kezdett Hamar Ilona, mert ő és társai szeretnék elérni azt, hogy lebontsák a piac területén található romos épületeket. A népi kezdeményezésről szóló aláírás gyűjtő íveket hitelesítette a jegyző, pénzbe nem kerül a városnak ez a mutatvány. Ha kellő számú szignó összegyűlik, akkor Abony város képviselő testülete újból szavaz a piac területén lévő épületek bontásáról. Nyilvánvaló, hogy vannak, akiknek ez a legfontosabb gondjuk Abonyban. 

Különvélemény:

Ültem az irodámban, miközben a bugyimból is csurgott az izzadtság… Kisfiam éppen egy negyed jéghideg dinnyét majszolt a számítógép mellett, amit TYB hozott neki. Rettegtem, hogy hova folyik a leve….. Közben próbáltam humorosan felfogni ezt az egészet, ahogyan mindig is szoktam és azon tűnődtem, hogy ennek az egésznek vajon mik is az előnyei. Mármint a kánikulának. Nekem nagy hirtelen csak ennyi jutott az eszembe....

Különvélemény:
Kánikula   
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok