Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.01.06. 11:08

Nagyon elegem van a hívatlan telefonálókból. Azokból, akik arra sem képesek, hogy számukat elküldjék nekem. Úgynevezett „ magántelefonszámról „ zargatnak. Nos, az én mobil számom nyilvános, olyannyira az, hogy minden kedves Olvasó és bárki elérhet rajta, hiszen számos fórumon megadom. Teszem ezt annak érdekében, hogy segíteni tudjak azoknak, akik engem kérnek meg rá.

Különvélemény:

 

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES MEGBÍZÓNKNAK ÉS LEENDŐ ÜGYFELÜNKNEK!

 

Ezúton küldjük meg virtuálisan az üdvözlőlapunkat a tengerentúlra, Kövér Józsi bácsi és kedves neje részére!

Köszönjük a bizalmat és a 2011. évi sikeres együttműködést! 

 

AboPOL Kft.

Különvélemény:

veroniq - 2011.12.08. 21:45

Kedves Olvasónk számolt be arról, hogy több, mint 30.000 forintot fizettek egy véletlen balesetért, ennyi volt a nem kívánt terhesség megszakításának az ára…. Háromgyermekes családról van szó, ahol a gyerekek úgy jöttek, mint az orgonasíp…. Ennyit bírnak, ennyit tudnak érdemben, becsületben felnevelni. Anyuka otthon GYES-en a legkisebbel, apuka dolgozik becsülettel, jó szakmája van. 

Különvélemény:
Abortusz   

Ma kaptam egy levelet, melyre írt válaszomat, valamint azt, hogy erre mit kaptam, megosztok Önökkel, természetesen a levélíró anonimitásának megőrzése mellett. Teszem mindezt azért, hogy adjak egy csipetnyi ízelítőt abból, hogy a kulisszák mögött hogyan és milyen dolgokban is váltok levelet Olvasóinkkal. Most ez kuriózum, mert leblikkeztek.... Íme a levélváltás, mindenféle változtatás és egyéb komment nélkül:

Különvélemény:

Trükkös lopás. Ez jut eszembe hétről hétre, amikor a postaládámba dobott prospektusok, buszos kirándulással és ebéddel egybekötött termékbemutatóra invitálnak, egy ezresért. Ráadásul, még nemre szabott ajándékot is kapok, ha az utazás mellett döntök. Ez túl szép és helyből deficites ajánlatnak tűnik a szervező cég részéről - gondolom magamban -, de hajt a kíváncsiság, ezért utána járok a dolgoknak.

Különvélemény:
Csalás   

veroniq - 2011.11.03. 12:25

Találós kérdés: Abonynak nincs, Nagykőrösnek van! Mi az? Egy települést minősítenek illemhelyei. Nem csupán az itt élők számára fontos létesítmények ezek, hanem mindazoknak, akik egy másik településről érkeznek ide. Nálam, bár nem jártam benne, a Főtértől kicsit távolabb, a Városháza mögött megbúvó nyilvános WC jelesre vizsgázott. Tiszta, rendes.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2011.10.17. 18:21

Őszidő van, csodaszép. Az a mese jut eszembe, amikor egy kisgyerek tavasszal leírta egy naplóba, hogy ez a kedvenc évszaka, aztán jött a nyár, és megint megtette, majd az ősz és a tél is elérkezett. A kisfiú nem emlékezett, hogy beírta az előzőeket és megint megtette. 

Különvélemény:
Abony   
Gesztenye   

veroniq - 2011.10.14. 00:16

Nos, előre megmondom, hogy sokat… De a viccet és a pejoratív értelmet félretéve, el kell mondanom, hogy valószínű, hogy sem többet, sem kevesebbet, mint eddig. Dohányos vagyok, cigizek, időtelen idők óta és ezt nem is szégyellem. Néhányszor megpróbáltam már leszokni róla, de nem sikerült.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2011.10.07. 13:03

Itt van az ősz, hamaisítatlanul, bár a nap még meleg sugaraival simogat, de hamarosan megérkezik végleg és átrajzolja a tájat. Imádom a természetet, a szépet, a fákat. Korábban volt egy fám, melyet minden évszakban megfényképeztem Önöknek. Ehhez hasonlatos volt, állt a Kőröstetétlen felé vezető út szélén és hirdette a mögötte hagyott évtizedeket...

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2011.07.16. 11:57:45

Kaptam egy olvasói levelet. Nem kommentelném, csak teljes tartalmát megosztom Önökkel és a rá írt válaszaimat is:

A lévél címe a következő volt: " ez valami újság, aminek főszerkesztője is van? "

" Hogy lehet ilyen baromságot, ízléstelenséget feltenni anélkül, hogy meggyőződnének az igazságtartalmáról??????????

Nyilvánvaló első ránézésre is, hogy ez a kép valahol a net tengeréből került elő, és egy magyar netpolgár azonnal hozzáadott értékkel bocsájthatta tovább, a magyarok világszínvonalú kreativitásáról téve tanúbizonyságot. (Mintha a magyarok a végletekben járnának igazán az élen: itt a végtelen hülyeség, ott a fantasztikus zsenialitás. Kár, hogy mintha az ország közös dolgait illetően legtöbbször az előbbi vonás győzedelmeskedne az utóbbi fölött.) "

 

Válaszaim: 

Különvélemény:
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok