Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző11121314151617Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.05.27. 23:32:34

 

Mintha visszamentem volna az időben! Gyerekkorom óta nem látott hosszúságú tehervonat a maga vagonjaival haladt végig előttem, miközben álltam a piros előtt. A kocsikon különféle feliratok: növényi olaj, ásványi olaj és... melasz! Kérem szépen, mégis megéri? Így a kiprivatizálás után? Íme a képek, jöhetnek a szekértők kommentjei! Kérdezném: Mennyire gyakori, hogy 60 tartálykocsiból álló szerelvény közlekedjen? LŐVE

Különvélemény:

veroniq - 2011.05.27. 13:02:19

Elégedett Ön a közterület felügyelők munkájával?
 
 IGEN, nagyon is! 
 IS-IS 
 Nem, egyáltalán nem! 
 Vannak Abonyban közterület felügyelők? 
 
Eredmény

Különvélemény:

veroniq - 2011.05.26. 09:52:01

Megbízik Ön a barátaiban?
 
 Igen, feltétel nélkül! 
 Többé kevésbé igen! 
 Nem, egyáltalán nem! 
 Nekem nincsenek barátaim! 
 
Eredmény

Különvélemény:

én - 2011.05.23. 23:47:10

Közeledik a a tanév vége. Ilyenkor a Bihari János zeneiskolában is minden gyereknek számot kell adni tudásáról. Így van ez a Bodor Tibor és a Csáki Kálmán növendékeknél is. Mi szülők néhányan azonban valami különlegeset,emlékezeteset szerettünk volna.Csáki Kálmán javasolta hogy családias környezetben a vadászházban kellene megrendeznünk a hangversenyt.. / Ha már egyszer ugye vadászkürtről is szó van../    

Sajnos a helyszínt nem sikerült elintéznünk ,nem kaptunk rá engedélyt a vadásztársaságtól. :(

Különvélemény:
Blogok   

veroniq - 2011.05.23. 22:51:35

Galéria ITT

Kedves törzsolvasónk igen messziről, a távoli Egyesület Államokból küldött nekünk egy galériára való képet, melyet most boldogan, utólagos engedelmével közzéteszek. Sovány abonyi, annak ellenére, hogy már hosszú évtizedek óta a tengeren túlon él. Kertjének nézegetése igazi kuriózum mindannyiunk számára. Egy azonban biztosan látszik. MAGYAR tudott maradni ebben is. Nézzük csak azokat a babokat, káposztafejeket vagy az éppen növögető mesepaprikákat. Minden elismerésen, szívből gratulálunk és várunk Benneteket szeretettel ősszel, ahogyan ígérted. 

 

Kérem egyben kedves Olvasóinkat, ha úgy gondolják, hogy lenne olyan képük, esetlíeg egy galériára való is, melyet szívesen megosztanának velünk, küldjék el azt a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre. Mutassuk meg Amerikában élő olvasónknak, hogy mi is képesek vagyunk ám gyönyörűen rendben tartani házunk táját és csodanövényeket termeszteni!

 

LŐVE

Különvélemény:

veroniq - 2011.05.22. 23:16:22

Hová költözne Ön szívesen?
 
 Sehova, jó nekem itt! 
 Mindegy hová, csak el innen! 
 Máshová Magyarországon! 
 Máshová, külföldre! 
 Gyöngyöspatára:)! 
 
Eredmény

Különvélemény:

veroniq - 2011.05.22. 10:49:38

A tegnap újszilvási ágyaspálinka fesztiválon mi is ott voltunk és rengeteg képet készítettünk. A MiAbonyunk Rádió és a www.miabonyunk.hu honlap a rendőrségi sátorban kapott helyet, melyet ezennel hálásan megköszönünk. Nos, a képen nem más látható, mint Ambrus Zoltán alezredes, Cegléd Város Rendőr Kapitánya, aki elégedetten szemlél „ valamit „.  Hogy mit is?

Különvélemény:

Fata Morgana - 2011.05.21. 11:36:27

Reggel igen furcsa és mondhatni megrázó élményben volt részem.  Még álmosan, talán félig  még álomban veszem az irányt a fürdőszobába  és azzal a lendülettel amivel beléptem, ki is fordultam. A fürdőben valami UFO szerűt láttam.   Sápadt, szürkés bőr, szászerka, égnek álló valami a fején, már amit a még sötét szobában látni lehetett belőle. De békés volt, egyértelműen békés, nem akart bántani, csak nézett , én meg rá. De olyan furcsa szerzet volt, mintha hasonlított volna rám. Talán egy csillagközi testvér??   Újból bemerészkedtem, de már kapcsoltam is fel a villanyt, de tükrön kívül semmit találtam:(

Különvélemény:
Blogok   

veroniq - 2011.05.19. 21:13:21

Nem beszélgetek sajnos Orbán Viktor miniszterelnökkel…. Mint ahogyan nem beszéltem nagy elődjeivel sem. Megkaptam a „ HALLGASSUKK MEG EGYMÁST! „ nevezetű rémálmot és ocsúdom. Ugyanúgy, mint kedves Olvasónk, Truckman, aki pár napja mindezt az élményét megosztotta velünk. A kérdőív valójában nem anonim.  Nevemmel, vonalkódommal ellátva kutakodnának.  Adatgyűjtésre alkalmas nyomtatványok ezek, sok- sok millióért kiküldött porcukormázas irányított kérdésekkel teletűzdelt gondolatsorokkal. Van diplomám a tanárságról… A kérdezésnek külön tudománya van. Ez megbukott volna egy vizsgán. Igaz, nem is csupán népoktató célzattal készítették, hanem sokkal inkább marketinges céllal. Propaganda eszköz ez. Úgy kérdezek, hogy szájba rágom a válaszokat, a miérteket és a hogyanokat. Borzadok.  Nincs mákjuk. Marketinges diplomám is van.

Különvélemény:

A Fidesz kormány arra készül, hogy a korengedménnyel már nyugdíjba vonult rendvédelmiseket „ visszatérítse „ a munka világába. Számítások szerint mindez 40-60 ezer embert érint. Többen arról beszélnek, hogy ez a Fidesz bosszúja a rendőrökön a 2006-os események miatt, amikor ellenük, mint ellenzékben lévők ellen fordult a fegyveres hatalom. 

Különvélemény:
Első<< Előző11121314151617Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok